Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Whirt
"U Azury!" vyděšeně vydechnu, ale rychle se vzpamatuju, prudce se natáhnu a mocně švihnu holí tak, abych oba dva praštil a přitom vykouzlil plameny. Pak se pokusím dostat do největší vzdálenosti od nich. Pokud se to podaří, budu si od nich pomocí hole držet vzdálenost.
 
Aurelius
ScorpionCZ a Breza77
"Pár jich mám připravených, zbytek si připravím potom." odpověděl Milael, "Netuším jak Generálové, ale nejspíš by jste si měl zvolit pod kterým budete bojovat, aby jste nějak nenarušil obrané plány." upozornil Tandil, "Domluvte se s nimi. Myslím, že Generál Scipio bude skryt v lese, dokud nedostane signál. Generál Deciam bude se svými legiemi pozadu, a bude doplňovat slabá místa, Generál Arterius bude v předních místech."

Whirt
Holí se ti podařilo srazit k zemi jen Dumnera, Tariin otec však krátce zeslábl a pustil tě. Ustoupil jsi kus daleko, vyčarované plameny ošklivě popálili dumnera na levé straně tváře. Zaskučel, a Tarrin otec se proti tobě rozeběhl.

BW
(Cestuješ 6 příspěvků, můžeš se vyptávat Seanwena)

LordeS
Stráž kousek uhnul, zakryl si ústa. "Jeďte! Opusťte město!" zvolal vyděšeně, a začal se prohlížet. "Myslím, že támhle se vám to dělá taky." řekl khajiit, "Máte pravdu!! Já jsem.. nakažen!" křikl zděšeně stráž, kolemjdoucí vyděšeně zírali. Khajiit se pousmál a nasedl na vůz.

Mopidu a hRDLA
"Nenápadně?" zopakoval Arterius, a začal se smát. "Jen připravím runu, a hned můžeme jít." řekl, a odstoupil od okna. Mezitím se Ra´Jaza přesunula k oknu, když vykoukla uviděla skupinu lidí, jak zděšeně zírají na zničenou sochu. Arterius přešel do prostředku chodby, a povídá "Zarathe, právě včas.. doufám, že jsi se už teleportoval? Pokud ne.. tak se jen dotkneš runy, nebo nějaké osoby, která se runy dotýká. Mno.. to je asi vše." vytáhl z kapsy runu, a začal po chvilce soustředění se runa rozzářila "Až budete připraveni, dotknete se."
(Můžete si promluvit, nebo se ihned teleportovat. Je to jen, a pouze na vás)

Lord Rade
"Nikdy! Je to moje hospoda! MOJE!" křikl hostinský, "Klidně si půjdu stěžovat za hraběnkou.. když budu muset, tykže se sbalte a se vší slušností vypadnete!"

Tondulín
Pomalu jsi kráčel, našlapoval potichu, až k židli. Nilwen stále nic netuší, na tváři se ti rýsuje zlověstný úšklebek (Grin) sáhl jsi na ní, a zároveň bafl. Nilwen se lekla, a pohotově ti dala facku. "Ty seš blbej.. promiň.." řekla, zděšeně. Ale zároveň se ti začala omlouvat, a nakonec se usmála. "Promiň.. fakt jsem nevěděla, že to jsi ty."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 31.12.2013 17:48


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Mohl bych se tedy přidat k legii generála Scipia? nepotřebuju k tomu nějaké papíry že? stačí když tam půjdu a přidám se tam ... Hodně štěstí v bitvě." půjdu do Scipiova stanu se přidat.
Upravil/a scorpioncz dne 31.12.2013 17:52
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"No, není na co čekat. Jo a zdar" zasměju se na Zaratha a nachystám truku k runě abych se chytla až budou ostatní připraveni
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Lord Rade
,,Myslím, že jste svou šanci už propásl..."
Nezabiju ho. Nezabiju ho. Nezabiju ho... Venku je až moc lidí...
,,Mám právo vám vzít víc, než jen tuhle hospodu..."
Nezabiju ho. Nezabiju ho... I kdyby si stěžoval, hraběnka by byla na mé straně.
,,Vůbec... unavuje mě se tu s vámi bavit..."
Nezabiju ho. Musel bych uklízet...
,,Máte tu... Rodinu?" zeptám se nakonec a ze všech sil se pokouším ovládat.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Breza77
"Jo, to my si poradíme" kývnu na Milaela že odcházíme a vyrazím zpět k našemu táboru
Upravil/a Breza77 dne 31.12.2013 21:24
 
Tondulin
Zasměju se. "V pohodě,takže ty tu budeš léčit zraněné vojáky?"
 
LordeS
" Sakra, zmizel mi s prachama. Mohl nás ještě doprovodit k bráně." řeknu a taky nasednu na vůz. Pojedeme bránou, kterou jsme ráno odjížděli.
Upravil/a LordeS dne 01.01.2014 16:45
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Whirt
Mířenou střelou, shořkostí na jazyku, odrazím Tariina otce. Stejně už mu není pomoci.
 
hRDLA
,,Taky tě rád vidím," odfrknu si. Následně přejdu k nim a položím Ra'Jaze ruku na rameno.
Upravil/a hRDLA dne 01.01.2014 18:55

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
čapnu se runy
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
ScorpionCZ
Tandil kývl, rozloučil jsi se. A vykročil k Velitelskému stanu, když jsi došel před stan uviděl jsi nějakého legionáře, který strážil vstup do stanu. "Můžeš vejít, Generál Scipio tě očekává." řekl legionář.

Breza77
Kývl jsi a zamířil s Milaelem zpátky k vašemu táboru. Jackal byl zalezlí ve svém stanu, vycházelo z něj jen a pouze bublání a mírný kouř. "Ten se tam jednou udusí." povzdechl si Darien, který stále listoval v knize. Diego seděl poblíž Scarlet, která si prohlížela amulet, který našla ve zřícenině. Smough seděl, a jedl.

Whirt
Odrazil jsi Tariina otce, kouzlo ho odhodilo dostatečně silně, že jej dokázala zastavit až zeď. Dumner se mezitím zvedl, levou rukou se chytl za obličej. Opět zaskučel, a v pravé ruce vyčaroval ohnivou střelu. Vystřelil jí přímo na tebe, ale minul. Střela zasáhla dřevěný nábytek. "Sakra! Vidíš co jsi provedl!" křikl Dumner, a rozběhl se proti oknu.

BW
(Cestuješ 5 příspěvků, můžeš se vyptávat Seanwena)

LordeS
Nasedl jsi, a rozjel se k bráně. Projeli jste bránou, a po chvilce jízdy povídá khajiit "Tak, to bychom měli." byla na něm vidět úleva.

Mopidu a hRDLA
Zarath položil ruku Ra´Jaze na rameno, a Ra´Jaza se chytla runy. Všechny tři obklopilo modré světlo, a vše jim zmizelo pod nohami, když modré světlo pominulo stáli kdesi uprostřed tábora. "Ták.. vítejte v jednom z hlavních táborů legie." řekl Arterius, krátce potom co jste se vzchopili. V dálce jste spatřili velitelský stan, nějaký stan se symbolem Penitus Oculatus. "Já musím najít Scipia. Takže vás teď, asi opustím."

Lord Rade
"Ano, dceru a manželka zemřela před dvěma lety." řekl hostinský, "A teď laskavě vypadněte! Nebo si půjdu stěžovat, že vyhrožujete.. vyhrožujete.. normálnímu pracujícímu občanovi!"

Tondulín
"Nejspíš.. spíš jen ty co sem stihnete donést." řekla Nilwen, "Hmm.. koukám, že jizva ti zůstala. Pak bych ti měla vyndat ty stehy."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
,,Tak..." rozhlédnu se a poté se otočím na Ra'Jazu, ,,...a co teď kočičko?"

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Whirt
Pokusím se mu holí podrazit nohy, aby nemohl utéci.
 
Lord Rade
,,Nazýváte nabídku hrozbou! Už jsem s vámi ztratil dost času. Za pár minut se tu objeví stráž, tak doufám, že je vaše dcera dostatečně stará, aby se o sebe sama postarala, protože ji svou chybou dost uškodíte." Otočím se k odchodu z hostince a budu poslouchat jestli se mě nepokusí zezadu napadnout.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Mopidu
"Myslím že by jsme se měli někam hlásit, však víš, kdyby jsme padli, tak ať nás maj na seznamu a můžou tak potvrdit naši identitu a bla bla bla... Takže se asi porozhlídnu kokem velitelskýho stanu"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
,,Měli bysme zjistit kdo tomu tady velí, snad to bude ten pirát co byl i v Imperial City," navrhnu a zastavím nejbližšího vojáka. ,,Hele, kde je váš velitel?" zeptám se a když mi řekne kde, tak se tam vydám.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Aurelius
Whirt
Pokusil jsi se dumnerovi podrazit nohy, ale nepovedlo se. Dumnerovi se podařilo vyskočit z okna a utéct. Kouzlo, kterým byl ovládán Tariin otec pominulo. Nábytek, konkrétně skříň začala pomalu hořet.

BW
(Cestuješ 4 příspěvků, můžeš se vyptávat Seanwena)

Mopidu a hRDLA a ScorpionCZ
hRDLA a Mopidu Ra´Jaza vyrazila pomalým krokem k velitelskému stanu, Zarath zastavil jednoho z procházejících legionářů, a položil mu otázky. "Velitele.. oba budou ve velitelském stanu, záleží kterého hledáte. Generál Scipio a Generál Deciam budou ve stanu. A Generál Arterius údajně ještě nedorazil.. i když já ho vlastně ani nikdy neviděl." odpověděl Legionář, a pokračoval v hlídce. Zarath dohnal Ra´Jazu, a pak společně pokračovali až k velitelskému stanu. Před kterým spatřili Škorpiona.
(Možná volná komunikace.)

Škorpion: Tandil kývl, rozloučil jsi se. A vykročil k Velitelskému stanu, když jsi došel před stan uviděl jsi nějakého legionáře, který strážil vstup do stanu. "Můžeš vejít, Generál Scipio tě očekává." řekl legionář. Když jsi se ohlédl spatřil jsi Ra´Jazu a Zaratha.
(Možná volná komunikace.)

Lord Rade
"Klidně.. klidně, já si stejně půjdu za hraběnkou! Na tohle nemáte právo! Já mám známého rádce! Ještě budete litovat!" řval za tebou hostinský, a když si zavíral dveře uslyšel jsi ránu do pultu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 01.01.2014 22:28


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
"Nazdar" kývnu na Škorpa a usměju se
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
,,Nazdar pardále," usměju se na Škorpióna. ,,Jak se ti daří? Dlouho jsme se neviděli od té doby co jsem tě... no."

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5711 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4861 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12734 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist