@Mike: Jo, jo. Hned jsem to napsal kámošovi. On je do Lydky "zamilovaný" a chce si ji vzít. Tak se mu směju a vysvětluju, že je to překážející kráva. A on, že prý nemám srdce Nic proti fandům Lydky, ale já ji nemůžu vystát
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
To mu nevysvětlíš, to je vkus Já mám třeba hrozně ráda J'zarga, kterého většina lidí považuje akorát za nejvhodnější pomůcku k dokončení questu s Boethií
@Tasemnice: Já vím Já proti J'Zargovi nic nemám. Pravda, je trochu domýšlivý a přehnaně ambiciózní a má sklony k drobným krádežím, ale to jsou prostě Khajiiti...
Nepřipomíná vám to jisté spoluobčany?
@Mike: No, trošku jinak, ale daleko od pravdy nejsi. Vy se znáte? Tak dobrou.
Lýdie byla celkem v poho, než se nakvartýrovala přímo do ložnice (ačkoliv měla vlastní pokoj) a nehnula se z ní na krok. To bylo na mě moc, ale bylo mi blbý ji jen tak zabít... A když jsem narazil na Boethiin quest .... zkrátka, už to nebylo jen tak zabití....
EldeR: Vážně? Chodí mi peníze skoro kdykoliv nějaký občan umře- když zabiju Ancana, když drak zabije kováře, když má nehodu Lydie... nejsou to velký částky, ale i tak.
Mett: No, večer balím a peču a ráno odjíždím, takže ti už asi nepomůžu, ale držím palce, ať se dostaneš dál
Upravil/a Tasemnice dne 02.08.2013 11:07
Jdu dodělat obálku pro Mopi. BTW, lidi, přišla mi Pevnost a co jsem se nedočetl - vyjdou u nás oba dva TES romány
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@Tasemnice: Tak si to tam užij! Jo, Alvor mi taky umřel a přišla mi 100. Paradoxem jsou na tom dvě věci - přišel jsem k němu domů, viděl mě tehdy jednou jedinkrát, sebral jsem všechno, co mi nabídl a co ne, to jsem ukradl, a přesto mi něco odkázal A druhý je, že mám Alvora ráad a já prostě odmítám akceptovat smrt oblíbených NPC, takže když mi přišlo dědictví, Alvor už po "resurrect 1" zas vesele běhal po kovárně
Díky, rozhodně užiju- jsou to vždycky nejlepší dva týdny v roce Akorát se tam člověk moc nevyspí.
Naga podvádí! Já resurrectovala mrtvolu jenom jednou a to J'zarga, bohužel od té doby nefunguje jako follower, tak jsem ho musela nahradit Erandurem.. Neměli bychom vyrábět zombieky
Mett: Na biologické soustředění Před čtyřmi lety mi to změnilo život. Vedou to převážně PhD studenti z UK, totální nadšenci do biologie. Je to vždycky někde v horách, 14 dní plných nadšených přednášek, laboratorních praktik, pitvání, terénních exkurzí a šílených her, které se obvykle konají uprostřed noci, dvě hodiny poté, co nás konečně pustí spát, takže se pak standartně dohání spánkový deficit při přednáškách. Jednou jsme si takhle měli šanci pospat při přednášce o spánkovém deficitu, při té se asi spalo obzvlášť dobře, protože si z ní nic nepamatuju.
Když řeknu biologické soustředění, zní to asi jako nuda, ale fakt se za celý rok dohromady nenasměju tak jako tam
4Fan: Vyndaval jsem z mobilu SD kartu a ona mi z něj doslova vystřelila tak teď jak kretén převracím veškerej nábytek
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Ta Anthology je božská! To se koupí. A vzhledem k tomu že všechny díly mám tak je ani nebudu muset vyndat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.