Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Neboj, nic se mi nestane." dám jí pusu "Trošku to je i moje povinnost, když se Thalmoru konečně zbavíme, tak bude klid a žádná válka ani hrozba."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Whirt
"To je taky pravda, na venkově je toho tolik na prozkoumání." řeknu a zaťukám na dveře. Pokud nikdo neotevře nebo se neozve, připravím se na nejhorší a opatrně vstoupím.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Políbil jsi Lauranu, "No.. ale i tak.. doufám, že se vrátíš. Nemohla bych bez tebe žít." řekla, a pousmála se. Byl to spíš vynucený úsměv.

BW
"Uvidíme.." řekl Altmer, potom mávl na jednoho z otrokářů. Otrokář pohotově přiběhl, a ihned oznamoval cenu "Dva tisíce Septimů, pane.". Altmer se na chvilku zarazil, podíval se na tebe. Ale nakonec přeci jen sáhl po měšci, a povídá "Pět set.. tenhle otrok vyšší cenu nemá." Altmer rukou přejel po hrušce meče. Zpozoroval jsi na hrušce kříž. "Eee.. dobře.. dobře! Nechci svámi mít problém. Stačí mi těch pět set.." koktal otrokář, Altmer mu hodil měšec. A otrokář tě propustil, odepnul tě od kůlu. Na ruku ti připevnil jen jeden speciální nátepník, byl na podivný klíček. "Pojď.. půjdeme do témhlecté hospody. Tam si promluvíme." zvolal k tobě Altmer, a vykročil k hostinci.

Mopidu
"Nevím.. možná se vykoupat." zvolal Alda. "Já za chvilku budu muset vyrazit na bitvu.. takže vás pak opustím." řekl Arterius.

Whirt
Zaklepal jsi na dveře. Chvilku vyčkával, ale nic se neděje. Patrně jsi sáhl na kliku, a zkusil otevřít. Otevřel jsi, vešel a do temné chodby. Na stěnách byly krvavé stříkance. "Co se tu stalo.." řekla potichu zděšeně Serana.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Copak? stalo se něco? jestli potřebuješ s něčím pomoct tak by to bylo nejlepší vyřešit dříve než půjdu." usměju se "Udělám pro tebe cokoliv!"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Whirt
"U devítky!" zašeptám a nervózně polknu, pak se chytím za hlavu. "Ahh! Bolí mě jako by do ní tloukli kladivem." Nadechnu se a zklidním, pak použiju kouzlo odhalení života. "Musíme být opatrní, projdeme dům. Zneviditelním se a ty půjdeš přede mnou. Kdyby se něco stalo, máme výhodu překvapení."
 
Lord Rade
Oblečení si sbalím do rance a odnesu ho domů- Potom se zeptám domovního, jestli už toho naháče dopadli.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Breza77
"Zdravím, Generálové... Scipio, jak to jde, už máte nějakej plán ? My tady z bandou máme plán na pár pastiček na zmatení nepřítele, nevim jak to bude zasahovat do vašeho plánu tak bych radši věděl co budete dělat aby jsme nezasáhly i vás... taky kdyby došlo na nejhorší, pod zříceninou jsou hrobky, kdyby někdo narušil strukturu mohli by se zřítit a vzít s sebou celou celou tuhle pevnost, i s případnejma Thalmorama"
Upravil/a Breza77 dne 22.12.2013 23:50
 
BadWolf
"Dobře." jdu za ním.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
LordeS
"Klid, to jsem já Garret. Někdo nás po cestě přepadl a rozhodně to nebyli naši. Většina doprovodu je asi mrtvá a kvestor je zraněný. Musel jsem se vrátit. Takže venku stojí vůz naloženej zbraněmi a my ho musíme dostat z města. Nebo někam k tomu vašemu úkrytu. Takže si vezmi nějakou kutnu s kapí. Budeš hrát léčitele, kterého vezu s sebou na hranice. Skoč si do kuchyně pro nějaké bylinky a musíme hned pryč, než se potkáme s Legionáři." Počkám, dokud nebude hotov a vyrazíme.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Tondulin
"Nic moc zajímavýho, akorát bojové rozestavení a jmenování Arteria generálem osmé legie. V který sloužíš vůbec ty taky v osmý?"
 
Mopidu
"Můžu taky? Už jsem se i zapsala."
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Cokoliv?" zeptala se smutně Laurana, "Tak tu zůstaň.. nechoď do té bitvy, prosím."

BW
Vyrazil jsi s Altmerem do hostince, otevřeli jste dveře. Vešli, spatřil jsi menší místnost. Byla poloprázdná, nic luxusního. Pár dřevěných stolů a židlí. U baru posedávalo několik otrokářů, a za barem postávala starší dumnerka. Posadili jste se k volnému stolu. "Seanwen." napřáhl ruku na pozdrav (sedíte naproti sobě), spatřil jsi prsten. Na kterým byl ten samí kříž jako na hrušce jeho meče.

Mopidu
"Jasně, akorát.. co uděláme s Aldou?" povídá Arterius, a přitom se podíval na Aldu. Alda se zrovna díval z okna, takže vás nejspíš neposlouchal.

Whirt
Použil jsi kouzlo odhalení života, spatřil jsi jedno červené světlo vycházející z kuchyně. A nějaké slabé vycházející z pokoje Tariina bratra. "Dobře.. akorát nemám žádnou zbraň." šeptla potichu Serana.

Lord Rade
Sbalil sis věci, a odešel ze sídla Hraběnky. Došel do svého domu, otevřel dveře, vyšel po schodech a spatřil svého správce jak zrovna zametá před tvým pokojem. Zeptal jsi se na naháče. "Netuším, ale stará paní.. taková ta drbna. S tou to málem seklo, když ho viděla."

LordeS
Khajiit se uklidnil, a po vyslechnutí tvého plánu povídá "Hele.. zamysli se nad tím, jsme khajiit. Místní naši rasu nemají moc v lásce, protože jsme známí spíš jako zloději. Léčitele nám nikdo nezbaští."

Tondulín
"Osmá.. no, tak Arterius je v pohodě ne? Má pěknou sestru." poznamenal Atius. "A hlavním velitelem je stejně Deciam, takže je to stejně jedno."

Breza77
"Pasti se budou hodit osobně doufám, že dorazí Arterius. Jeho novicové už zde jsou, ale on ne. Plán už máme promyšlený, pojďte se mnou do stanu. Vše vám vysvětlím." řekl Generál Deciam, a vešel do stanu, Scipio ho následoval.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"No nejspíš máš pravdu, ale já se s Arteriem moc nemusím, měli jsme spolu pár potyček a pak jsem ještě sbalil jeho bejvalku a tak, takže bych ho nejradši nepotkal."
 
Whirt
"Tady máš," podám jí svou dýku. "Stejně pořádně nevím jak se s tím zachází. Půjdeme nejdříve do kuchyně." šeptnu a zneviditelním se.
 
BadWolf
"Já Curalius Vihner, ale všichni mi říkají Vlk." podám mu ruku.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Breza77
"Smoghu, kdyby tě něco napadlo k tomu jejich plánu tak jim to řekni jo ?" řeknu potichu smoughovi a vejdu do stanu
Upravil/a Breza77 dne 23.12.2013 21:49
 
scorpioncz
"Laurano ..." usměju se na ní a vezmu její ruce do svých "Nic se mi nestane, už jsem slíbil že tam půjdu ... nemusíš se o mě bát."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Půjdu ven a pozorněji se podívám jak to tam vypadá.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Mopidu
"Jaj, to může bejt problém" zamyslím se "můžem...ho třeba nechat u mé mámy v Imperial city"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
ScorpionCZ
"No.. dobře.. ale, vrať se." řekla smutně Laurana, a položila ti hlavu na rameno.

BW
Potřásli jste si rukou, Seanwen mávl na dumnerku a ta ihned přinesla nějaký laciný alkohol jeden položila před tebe, a druhý před Seanwena. Když odešla, poznamenal Seanwen "Rok co rok, je to horší..". Rozhlédl se po hostinci, a následně povídá "Ten okov začne za chvilku působit, pomalu z tebe začne vysávat sílu.. nicméně, teď máme jiný problém." povzdechl si, a poslední slova řekl potichu. "Vidíš, ty otrokáře u baru.. nejsou to obyčejní otrokáři." dodal potichu.

Mopidu
"Jedna možnost, a co Palagán? Ten by se o něj určitě taky chvilku postaral.. o mě se taky krátce staral a nijak zvláště se to na mě nepodepsalo." řekl, a začal se smát. "Chápu.. toho dvakrát nemusíš.. pak leda Mirabelle, ale tá.. jé, taková vadná. Takže už z mé stany zbývá jen sestra a ta je někde v Morrowindu se Škorpionem."

Whirt
Podal jsi Seraně dýku, poděkovala. Zneviditelnil ses, a pomalu vykročil ke kuchyni. Pomalu došel k pootevřeným dveřím, Serana se přitiskla ke stěně, a připravila si do pravé ruky díku. Z kuchyně se ozývali kroky. "Běž první.. ať zjistíme kdo to je, než uděláme něco unáhlenýho." šeptla potichu Serana.

Lord Rade
Vyšel jsi ven, před domem byl klid. Legionáři již obešli všechny domy po potřebovali, a odpochodovali k tržišti. Kde byly shromažďování ranění, část legionářů včetně Legáta Tulliuse postávala před chrámem.

Tondulín
"Chápu je na tebe nasranej.. no já bych nejraději neviděl Flaviuse, ale co se dá dělat. Takovej je život." řekl Atius, "A kdo ho vůbec navrhl? Scipio, že jo? Nebo Flavius.. aby si šplhl, a mohl mít jeho sestru."

Breza77
Smough kývl, a vešli jste. Postavili jste se ke stolu a Generál Deciam začal "Takže.. Generále Scipio, vy se svými legáty a legionáři zaujmete pozice v lese." (bod 1.), "Generál Arterius povede hlavní obranou sílu, za každou cenu bude muset udržet zříceninu." (bod 2.), "Já společně se svojí legií budeme podporovat tam kde se to dá. Využijeme některých výhod, která tahle stará zřícenina má! Až Thalmorská armáda dorazí, zaútočí Generál Scipio na signál ze staré věže. Po případně vymyslíme ještě nějaký záložní signál." (bod. 3). "Pakliže se to povede, zvrátíme průběh bitvy! Hlavním cílem je udržet naši pozici, a vyhrát!" řekl Generál.
http://skyrim.4fa...s/mapa.png (Mapka)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5711 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4861 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12734 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist