Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
Tak tedy odejdu.
 
Aurelius
![V následující sobotu a neděli bude krátká pauza, Hrozbu začnu opět psát v pondělí (to jest 16.12). Nevím totiž jak se dostanu k počítači, a kolik času přes tento víkendu budu mít.
____________________________________________________________________________________________________

ScorpionCZ a Whirt
"Aha.. no, třeba tam máš nějakého příbuzného. A nebo jen shoda náhod." odpověděl směrem ke Škorpionovi Nerien, "Promiň, ale já tenhle předmět neučím. Dneska tu supluji.. na současné náboženství se budeš muset zeptat někoho z vašich učitelů." odpověděl na Tilmův dotaz, a následně přešel k tabuli. "Nejprve si povíme jak vlastně vnikli.. potom začneme Daedry." Ví někdo z vás jak asi vznikl tento svět? Jak vlastně vnikl Nirn?"
(Teď je to na vás, pokud to nevíte nic nepište.. pokud to víte napište Grin, nebo můžete Nerina ignorovat a volně se bavit jak se Seranou, tak mezi sebou.)

Tondulín
Odešel jsi ze stanu, před stanem jsi spatřil staršího altmera ve starém potrhaném rouchu (Altmer byl stejný jako ten se kterým se Laurana, kdysi na Univerzitě objímala.) "Tandile!" zvolala Rikke, Tandil se usmál a povídá "Přeci jsem vás nemohl nechat bojovat samotný.. Thalmor má dvojnásobnou převahu.". "Počet není vše." odpověděla mu Rikke, "Ne, to není. Stále můžeme přivolat bouři." odpověděl jí Tandil. "Aha.. trochu radikální řešení nemyslíš?" poznamenala Rikke.
(Před stanem jsou všichni krom Generála Deciama a Legáta Fasendila, můžeš si s kýmkoliv promluvit)

BW
Loď se mezitím přiblížila, k té vaší..
(Pluješ - 10 příspěvků - možný volný pohyb po lodi)

Breza77
"Ten olej můžeme použít." řekl Diego, potom se rozhlédl "Jo.. můžeme pokračovat."

LordeS
Prohledal jsi vůz, ve vozu jsou pouze zbraně. Odmaskoval jsi obličej, sundal paruku. Utrhl jsi kus hadru, a zakryl jsi levé oko, nasadil přilbu. Utrhl další kus hadru, převázal si ho přes ústa. Paruku si položil do vozu, prohrál zbraně a zašpinil je hlínou. Ušel jsi kousek po cestě, a přitom se rozhlížel po nějakém mrtvém zvířeti. Mrtvé jsi neviděl, ale spatřil jsi v dálce jelena.

Mopidu
"Ano, těmi to dveřmi vstoupíte do síně Jarla, a jeho manželky." řekl stráž. "Navíc potřebujete ten Altmerský učenec klid.. a hlavně, vy khajiiti máte rádi čórování." dodal druhý stráž. "Čórování? Co je?" zeptal se ihned Alda.

Lord Rade
Obmotal sis hlavu, nechal jsi jen malou mezeru na oči. A vyběhl z křoví, proběhl jsi ulicí. Legionáři zrovna postávali u domu a Legát Tullius oznamoval onu smutnou zprávu. Zahnul jsi do jedné z uliček, která byla vedle tvého domu. Už sis myslel, že ti nic nebrání v přeskočení plotu, ale do cesty se ti připletla stařenka. Když tě uviděla vykulila oči, a na obličeji se jí objevil zděšený výraz.

SH
"Já nevím.. co třeba něco modrého, s kombinací zeleného?" zeptala se tě.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
SuperHunter
"Dobře." odpovím jí a pak se zeptám prodavačky jestli něco takového nemají.
 
Lord Rade
,,Jen se ti to zdáááá" řeknu dunivým mystickým hlasem a běžím dál, ,,Probééér sééé." Přeskočím plot a skočím otevřeným oknem dovnitř. Pokud otevřené není, tak se dovnitř dostanu jiným rychlým způsobem. Například vyrazím dveře. Navenek budu působit, jako by mi ten dům nepatřil. Až budu vevnitř, tak se doběhnu převléknout do mého náhradního koženého oblečení.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
"Ale... kašlu na to. Jestli se ještě přiblíží tak se uvidí, prozatím mi jsou ukradený..."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Whirt
Trochu lenivě zvednu ruku a nadechnu se, abych začal větu: "O vzniku světa vypraví ty nejstarší prameny, ale všechny tyto prameny se ohlíží ještě dál než k vzniku Nirnu, spoustu z nich vypráví o Nicotě. Na počátku, podle legend, ve kterých se až na detaily snad každé Tamrielské náboženství podobá, se v Nicotě zjevily bytosti a brzy ocitly se ve při. Yokudanské báje vypráví o spojení Sataka a Akela a společně vytvořili Satakala - Yokudského boha všeho. Satakal je považován za splynutí elfského pojmu Anu a Padamaje - zosobnění prapůvodních sil nehybnosti a změny. Mohl bych takto pokračovat, ale co je důležité je to, že bez ohledu na to jak co pojmenujeme vše představuje protiklady - bytí a nicotu, řád a chaos, světlo a tmu..." zastavím na chvilku abych se nadechnul. "A právě v tuto chvíli započalo stvoření, avšak k Nirnu je to ještě dlouhá cesta. Et'Ada - nejstarší duchové - se zjevili na Místě Počátku. Když přeskočíme tuto dobu, kdy ještě čas nic neznamenal, když přeskočíme vznik dvanácti světů, dostaneme se k vzniku Prvního boha - Akatoshe - počátku času. Nyní je pro duchy jednoduší proniknout do této sféry a mezi tyto duchy, co se dostávají do Anuielu patří i ty nejsilnější - Mephala, Arkay, Magnus a další. Když opět uděláme menší skok touto historií a zeptáme se Nordů, budou nám tvrdit, že v tuto chvíli, Alduin, požírač světů, zničil tento svět aby mohl přijít stávající. Musíme však ujít mnohem delší cestu, abychom se ke stvoření Nirnu dostali, proto jen lehce zmíním Lorkhanův plán na stvoření Mundu. Při tomto plánu, dá se říci, se spojí mnozí z et'Adanů a pomáhají jak jen jim jejich síly stačí. Magnus se stal architektem nového světa a bylo mu řečeno, že se stane pánem této říše. Několik z Padomaických duchů tuto myšlenku se znechucením odmítají a chtějí vytvořit světy v nich samých, za použití pouze jejich vlastního božství a nad těmito světy by měli totální kontrolu. A právě teď se dostáváme k rozdělení et'Adanů na Daedry a Aedry. Tyto bytosti, držící v sobě světy k jejich vlastnímu obrazu, se stávají Daedrami. Tyto dvě síly proti sobě začínají bojovat, až se jednou dvanáct světů spojí v jeden, a to je konečně Nirn. Jediní přeživší tohoto spojení jsou Ehlnofeyové - předci Merů jako jsou Dunmeři, Altmeři, Bosmerové nebo Orsimerové a také předci lidí. Přežijí také Histové... Prameny nám o těchto událostech mohou sdělit mnohem více a přesněji, ale toto, dá se říci, je, ač to zní šíleně, jen stručný výtah." vydechnu a pomyslím si, že dneska už v hodině dávat pozor nemusím, protože mě už nikdo nebude chtít vyvolat.

Grin
 
Breza77
"Jo olej se bude hodit na bitvu... no tak rychle prozkoumáme ať na nás Thalmor nemusí čekat"
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
Aurelius
![V následující sobotu a neděli bude krátká pauza, Hrozbu začnu opět psát v pondělí (to jest 16.12). Nevím totiž jak se dostanu k počítači, a kolik času přes tento víkendu budu mít.
____________________________________________________________________________________________________

ScorpionCZ a Whirt
Nerien chvilku zíral, a pak zatleskal. "Výborně!" zvolal, "I když mě to učili trochu jinak.. ale přeci jenom je mnoho verzí. Jak se jmenuješ?" pokračoval, a přitom si zasedl za katedru. Kus ledu zrovna spadl těsně vedle Naruse a zabodl se do lavice.

BW
Loď připlula velmi blízko, na hlavním stěžni jsi spatřil černou vlajku. "Pi-piráti!!" křikl 'Balvan' a sáhl po obrovském kladivu, které bylo schováno za sudy. Kapitán vyběhl z kajuty s lukem v ruce, a zíral na loď. Na palubě nepřátelské lodi jsi spatřil tři mágy. Pravděpodobně si už připravuji nějaké ohnivé kouzlo, aby vaši loď potopily.. možná i hůře.

Breza77
"Ještě moment.." poznamenal Diego, a pak loučí posvítil na jednu ze stěn. "Podívej se na tohle." řekl a ukázal na podivný nákres na stěně. Byl sice mírně poškozen, ale místo, které na něm bylo vyobrazeno ukazovalo na Ledohrad. "Zvláštní." vydal ze sebe Diego, a vytáhl kus papíru, a začal si nákres překreslovat.

Lord Rade
"Stááááž!!" křikla zděšeně stařenka, neotálel jsi a rozeběhl jsi se proti plotu. Přeskočil plot, a vběhl do dobu vstupními dveřmi. Ke své smůle jsi však ihned za dveřmi narazil na svého sluhu.

SH
"Máme.." řekl, a po chvilce prohrabování skříní ti podala jeden oblek a Rangele šaty.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Breza77
"Co dělá nákres Ledohradu v starý ruině uprostřed Cyrodiilu?... Nevadí myslíš že je bezpečný jít dál touhle chodbou ?" řeknu Diegovi a ohlídnu se, kde je Scarlet
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
Lord Rade
,,Zmiz odsud!" zařvu na něj a pokud ihned nezmizí, tak mu vrazím pěstí, tak abych ho omráčil. Pak se rychle poběžím převléknout a ručník pečlivě schovám. Pak z domu vyběhnu a pokud tam někoho spatřím, tak začnu křičet: ,,Zloděj!"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Whirt
"Každá rasa, každý kraj vypraví legendy svojí vlastní cestou, ale jádro se nikdy nemění." řeknu a dodám. "Jmenuju se Tilmo. Můžu se zeptat, v čem se naše verze liší?"
 
BadWolf
Zamávám na ty mágy svým mečem "Heeej, nazdáááár, chcete svést?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"Kradení" povzdychnu "Tak sem adi nepůjdeme...ale měli by jsme najít strejdu Arteria" kvůli tomu "altmerskému učenci" (to neříkám nahlas), takže se vracíme
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
![V následující sobotu a neděli bude krátká pauza, Hrozbu začnu opět psát v pondělí (to jest 16.12). Nevím totiž jak se dostanu k počítači, a kolik času přes tento víkendu budu mít.
____________________________________________________________________________________________________

ScorpionCZ a Whirt
"Žádná zásadní změna v tom co jsme se učil já nebyla. Učili jsme se o existenci dvou beztvarých bytostí.. o dvou bratrech, ovšem jejich vlastnosti byly zcela opačné. Jeden zosobňoval Řád, veškeré dobro, jmenoval se Anu. Jeho bratr zosobňoval opak, chaos, utrpení, prázdnotu a zlo.. toto bytost je byla známá jako Padomay. Dnes jej mnozí znáte pod jménem Sithis." Nerien poklesl hlasem, rozhlédl se po třídě. Narien sebou zrovna cukl, nejspíš se mu zdál nějaký oškliví sen. "Došlo ke střetu mezi Anu a Padomayem, z jejich prolité krve se zrodilo několik bytostí, tyto bytosti však existovali a zároveň také ne.. ovšem jak víme, bytosti které vznikli ze smíchané krve získali vlastnosti jak Padomaye, tak Anu. Bytosti které vznikli z Padomayovi krve získali pouze jeho vlastnosti. Učili jsme se, že po určitém čase si jedna z bytostí dala smysl své existence.. této bytosti říkáme Akatosh. Akatosh definoval pojem času, a začal další bytosti učit důvodu existence. Ty jež vznikli z čisté krve Padomay.. tedy Sithise, se začali nazývat Daedrami. Ty jež vznikli ze smíchané krve jsou známi jako Aedry. Tímto jsme se dostali k tomu, jak vlastně vznikli.. učili jsme se to spíše zjednodušeně. Ačkoliv jsme Psijický mág, o vzniknutí Nirnu by vám toho řekl více Tandil. Nicméně, to pro dnešek stačí.. víme jak vznikli, teď si řekneme něco o nich." dokončil svůj výklad Nerien. "Takže jmenovali jsme si různé Daery, a Aedry.. je zde někdo, kdo by chtěl předstoupit, a něco nám o jedné z nich říct?"

BW
Mezitím co jsi mával, na tebe jeden z mágů seslal paralyzující kouzlo. Začal jsi sebou škubat, a následně jsi ztratil vědomý.
(Nic nepiš)

Breza77
"Nejspíš jo.. každopádně budeme dávat pozor." odpověděl Diego, ohlédl jsi se po Scarlet. Postávala se Smoughem a Darienem u východu.

Lord Rade
Sluha udiveně uhnul, vyběhl jsi po schodech nahoru a převlékl se. Ručník hodil za skříň.

Mopidu
"Aha." řekl Alda, společně jste se vrátili k bráně. Vešli do hostince, když jste vešli spatřili jste kamenné stoly, židle. Poměrně mladou ženu za barem, a kolem stolů obcházel nějaký (přibližně stejně starý jako žena) nord. U krku vyhrávala jakási mladá bardka, kolem krku měla podivný amulet. Arteriuse jsi nikde neviděla.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
LordeS
Nechám jelena jelenem, sundám hadr z úst a pojedu dál k Riftenu.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
scorpioncz
"Tak třeba Hermaeus Mora, kterej vypadá jak zelená kupa slizu s chapadlama a očima. Jeho sférou je takzvaná apogryfa, což je nějaká knihovna, která obsahuje hromady vědění ... myslím že má něco společného s knihou která se jmenuje myslím ... ogma infinitus nebo tak nějak ... nebo oghma ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Vždyť, ale viděl, že sem někdo běží, jak to vysvětlím? No asi nijak. Půjdu dolů a zeptám se ho jestli se dělo něco zvláštního.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Whirt
Otočím se a mrknu dozadu na Škorpa. "Tak... pak je tu Azura. Není známo, zda-li mají Daedry pohlaví, ale každá z nich má nějakou oblíbenou podobu a právě Azura se vždy svým šampionům a uctívačům zborazuje jako dáma nezměrné krásy v dlouhém modrém šatu. Na sochách je vyobrazována většinou držíc Měsíc a Hvězdu, její známé symboly, jelikož je to, jak je napsáno v 'Knize Daeder', královna soumraku a svítání. Každá Daedra má svoji vlastní sféru, svět, jak jsem již zmínil, který vytvořili ke svému obrazu a právě Azura má sféru této denní doby - ta krása mezi říší šera a světla. Praví se, že Azura odměňuje své šampiony kamenem duší, osmicípou hvězdou, která nemůže být při použití zničena jako ostatní kameny, které uchovávají duše." řeknu a pokračuju. "Je nazývána mnoha názvy, mezi něž patří Motka Růže, Královna Noční oblohy nebo Předvoj Sotha Sila. Tato Daedra je jednou z mála, která je považována za dobrou a ctí zájem o blaho svých smrtelných jedinců než ostatní. Pro Dunmery je uctívání paní Azury přirozené, jakožto jedné ze tří Daeder, které považují za dobro."
Upravil/a Whirt dne 14.12.2013 00:23
 
Mopidu
"Pardon, hledám mága z univerzity, asi takhle velkýho, neviděl ho někdo?" naznačím rukou jak je vysokej
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Breza77
"Zavolám na ty vzadu že jestli chtěj tak můžou opatrně jít za náma a budu opatrně pokračovat chodbou"
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8235 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5710 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4859 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12734 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6370 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist