Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Jasně jako vždycky." Zasměju se a půjdu za nimi.
 
Breza77
"No dobře" položim šutr a jdu k pastim
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
BadWolf
"Hele, loď. Nějaká šance že to jsou piráti, polovoucí bordel a nebo loď s pokladem?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"ne, Aldo, dwemera už bohužel ne...ale kdyby jo, tak jdem spolu" dloubnu do něj a zasměju se
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
SuperHunter
"Dobrý den. Sháníme něco co by k sobě ladilo, ale ať to není moc drahé.."
 
Lord Rade
Udělám to, co jsem chtěl udělat už předtím, ale někdo si mě zas nevšiml... Vyhledám okno a podívám se ven.
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt (Je to z pohledu Škorpiona)
"Protože, podle Thalmoru a mnoho dalších.. není Talos bůh. Zkrátka se jim nechce uctívat člověk. Já se k věcem ohledně Thalmoru vyjadřovat nechci." řekl Nerien. "A jaké je tvoje příjmení?" zeptal se znovu Nerien.

Tondulín
"Já jen, že Arterius to bral docela s klidem. Někdo jiný by ti mohl nadělat pořádné problémy." dodal ještě Amragor, chvilku předtím než jsi vstoupil do stanu. Stan byl dost podobný tomu v Imperial City, stůl s mapami byl opět uprostřed a kolem něj postávali všechny důležité osoby. Z těch co jsi znal: Scipio, Legát Flavius, Kvestor Amragor, Legátka Rikke. Z těch co jsi neznal jsi spatřil staršího imperiála v generálské zbroji (věkově je tak kolem 40 - 45), po jeho levici stál nějaký starší legát (nejspíše nord), po pravici stáli dva Agenti Penitus Oculatus, jeden byl poměrně mladý muž a vedle něj stála velmi pohledná bretonka (soudíš podle výšky), měla dlouhé zrzavé vlasy. U kvestora Amragora postával i druhý kvestor, který s vámi přijel z Imperial City. Generál se napřímil a povídá "Čtvrtá legie dorazila v pořádku, akorát Generála Osmé legie nevidím.".
"Generál Osmé legie byl sesazen, za spiknutí vůči Císaři a pokusu o falešné obvinění Generála Scipia." pronesla Legátka Rikke. "Tak to je dost nemilé." poznamenal Generál. "Kdo místo něj povede Legii?" zeptal se pohotově. "S Legáty, ať už z Osmé tak ze Čtvrté jsme se dohodli, že by Osmou legii mohl dočasně vést Arterius." navrhla Legátka Rikke. "Arterius? Syn Decimuse?" zeptal se Generál. "Ano, Generále." odpověděla Rikke. "Já proti tomu osobně nic nemám, takže pokud k tomu nikdo nemá co říct, můžeme to považovat za vyřízenou věc a přejít k hlavnímu tématu." řekl Generál.
(Můžeš mlčet, a nebo se klidně vyjadřovat ovšem. Nějaké věci mohou mít klíčový dopad na vedení celé bitvy.)

BW
"Netušim.. běž to říct kapitánovi do kajuty.. pokud chceš." vydal ze sebe 'Balvan'.
(Pluješ - 12 příspěvků - možný volný pohyb po lodi)

Breza77
Odložil jsi šutr, a přistoupil k Diegovi. Ten ti pomalu začal vysvětlovat, a prakticky ukazovat jak se odstraňují pasti.
(1 příspěvek)

LordeS
Pokračuje klidným tempem dál, prohlížíš si krajinu, ale nic podezřelého nepozoruješ. (Můžeš napsat, i nemusíš. Když nenapíšeš budeš klidně pokračovat dál - Riften je 2 příspěvky daleko.)

Mopidu
"Dobře." řekl Alda a usmál se. "Kam půjdeme teď?" zeptal se po chvilce.

Lord Rade
Vrátil jsi se do koupelny, zavřel dveře a postavil se k oknu. Podíval jsi se ven (jsi v prvním patře), venku před oknem zrovna pochodoval znuděně jeden ze stráží. Okno je směrem do zahrady.

SH
"Hmm.." vydala ze sebe, prohlédla si vás a následně se vás zeptala "Šatů máme hodně, ale představujete si nějakou konkrétní barvu, nějaký styl?"

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Treviathan, tak se jmenuji ... mimochodem, budeme se učit i o daedrách? nebo jen o aedrách?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Whirt
(Promiň, že to píšu s takovým zpožděním)

Z tašky jsem si vybalil důležité věci a pak se nakloním dozadu ke Škorpiovi. "Ahoj, rád vás zase vidím, ale myslím, že právě teď není zrovna pravá chvíle rozebírat co se dělo, povíme si po hodině." rychle špitnu a nakloním se zpět ke své lavici, když uvidím pohled učitele.

"Já bych měl taky otázku, profesore. Původní Dunmeři považují za své předky a stvořitele Daedry a značná část neuctívá Aedry, většinou se sklání k Daedrém dobra, mezi které řadí pouze trojice Azura, Boethia a Mephala. Naopak zlé Daedry jim škodí v žití. Náboženství Dunmerů prošlo mnohokrát změnami - ovlivnění západním (Cyrodiilským) náboženstvím, rozpad Tribunálu. Jak je to tedy ve vztahu s Daedrami a Morrowindem dnes - po výbuchu Rudé hory a ustanovení Osmičky jako jediných pravých bohů?"
 
Lord Rade
Skočím z okna a ukryju se za nějakým křovím. Pak se porozhlédnu po dveřích do svého příbytku.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Mopidu
"Mohli by jsme se podívat tady do té síně...nebo co to je..."
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Tondulin
Budu mlčet.
 
Aurelius
![V následující sobotu a neděli (možná i zítra) bude krátká pauza, Hrozbu začnu opět psát v pondělí (to jest 16.12). Nevím totiž jak se dostanu k počítači, a kolik času přes tento víkendu budu mít.
____________________________________________________________________________________________________

ScorpionCZ a Whirt
"Treviathan?" zopakoval si Nerien, "Nemáš v Ledohradě sestru? Je tam totiž někdo s tímto příjmením." pokračoval. Potom přešel opět před tabuli, a povídá "Učit se dneska bude jak Daedry tak Aedry." potom se otočil k Tilmovi a odpověděl "Promiň, ale já nejsem místní. A navíc jsem nikdy tento předmět nevyučoval.. Dneska tu jen supluji, takže se budeš muset zeptat někoho z vašich učitelů."

Tondulín
"Výborně, tohle bychom měli z krku." poznamenal Generál, "Nyní strategie.. Generále Scipio, vy se svými legáty a legionáři zaujmete pozice v lese." (bod 1.), "Generál Arterius povede hlavní obranou sílu, za každou cenu bude muset udržet zříceninu." (bod 2.), "Já společně se svojí legií budeme podporovat tam kde se to dá. Využijeme některých výhod, která tahle stará zřícenina má!". Následně se odmlčel, a vše názorně ukázal na mapě. "Až Thalmorská armáda dorazí, zaútočí Generál Scipio na signál ze staré věže." (bod. 3). "Pakliže se to povede, zvrátíme průběh bitvy! Hlavním cílem je udržet naši pozici, a vyhrát!" zvolal Generál. Náhle do stanu vešel Altmerský legát, v těžké zbroji. Zasalutoval a povídá "Generále Deciame, mistr Tandil si s vámi přeje hovořit.". Generál Deciam kývl, podíval se na všechny přítomné a zeptal se "Dotazy? Pokud ne, můžete jít."
Tady v této části budou možná dost matoucí jména Decimus a Deciamus. Deciamus je Generál, a Decimus je otec Arteria (ten už je po smrti).
- Také se podívej do přílohy.

BW
"Netušim.. běž to říct kapitánovi do kajuty.. pokud chceš." vydal ze sebe 'Balvan'.
(Pluješ - 11 příspěvků - možný volný pohyb po lodi)

Breza77
Diego odstranil pasti, mezitím jsi pochopil alespoň základní postup pro zneškodnění pasti. "Vidíš.. tohle kdybychom poškodili, byl by malér." řekl když sundal vázu plnou oleje, která vysela na stropě.

LordeS
Pokračuje klidným tempem dál, prohlížíš si krajinu, ale nic podezřelého nepozoruješ. (Můžeš napsat, i nemusíš. Když nenapíšeš budeš klidně pokračovat dál - Riften je 1 příspěvky daleko.)

Mopidu
Vyrazili jste s Aldou ke dveřím síně. Před vstupem stáli dvě stráže, přilby jim zakrývali celý obličej. Dveře do síně byly z podivného materiálu, stejně tak všechny dveře do jakéhokoliv domu. "Zdělte prosím svůj důvod návštěvy." zvolal jeden ze stráží, když jste se přiblížili.

Lord Rade
Vyskočil jsi z okna, a v rychlosti jsi se schoval do křoví. Málem ti spadl ručník. Rozhlédl jsi se, tvůj dům je nedaleko. Ovšem budeš se muset nějak dostat přes skupinu legionářů, kteří zrovna obchází domy. (zřejmě oznamují ztráty jelikož s nimi chodí i Legát Tullius)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Aurelius přiložený následující obrázek:


[61.68kB]
Upravil/a Aurelius dne 12.12.2013 19:25


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
SuperHunter
"Co myslíš ?" zeptám se Rangely.
 
Lord Rade
Co to vůbec dělám za kravinu? pomyslím si. Můžu si obmotat ručník okolo hlavy a rychle tudy proběhnout, pak by mě nepoznali, ale přeci jen mám nějakou soudnost... A co s tím mokrým oblečením v umývárně? Jak to vysvětlím? Hm, tak se prostě co nejdříve dostanu domu, převléknu se a vrátím se do koupelny, abych si mohl oblečení donést domů... Hm... No nezbývá mi tedy nic jiného než - Obmotám si ručník kolem hlavy, ale abych mohl trochu vidět a vyběhnu ze křoví přímo k domu (pokud je tam nějaká ulička, tak nejdřív vběhnu do ní a skočím dovnitř oknem). Lidé se teď budou soustředit na něco jiného, než na můj obličej...
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"Pokud vím tak sestru nemám ... vyrůstal jsem jako jedináček ..." řeknu ohromeně ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Whirt
"Oh, dobře." řeknu a ještě dodám. "A čím tedy začneme?"
 
Mopidu
"Ehm...návštěva?"
Upravil/a Mopidu dne 12.12.2013 20:40
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
LordeS
Zastavím a podívám se do vozu. Jsou tam i nějaké zbroje? Pokud ano, převleču se a následně vyválím po zemi. / nechám vlastní. Poté si odmaskuji obličej(nemusí to být pořádně dočista) a sundám paruku. Kusem hadru si zavážu levé oko a nasadím si přilbu. Další kus hadru si zavážu přes ústa. Paruku vložím zpět do vozu, abych ji měl z lavice hned po ruce. Zbraně ve voze lehce přehrábnu a ušpiním hlínou. Pak vyrazím na cestu. Budu se dívat po mrtvém zvířeti na cestě popř. jiné mrtvoly.

Sorry, že je toho hodně ale nestihl jsem odpovědět na předchozí tah.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Breza77
"Dobře, nečekal jsem že tu budou výbušniny, to musím uznat... je tam víc pastí nebo už můžeme jít ?"
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8235 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5710 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4859 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12734 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6370 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist