S a SH: Žena se po chvíli uklidnila. ,,Žádná tu není, byli jsme jediná v okolí. Další je až za mrtvým lesem."
Aurel a Mopi: Podíváš se na holčičku, ale ta jen leží za kamenem, vypadá to, že se nemůže hýbat.
BW: ,,To ti bude stačit. Tak už pojď, kudy?" zeptal se tě muž s brokovnicí.
Whirt: Prošli jste chodbou a dostali jste se až k žebříku. Vylezli jste v nějakých troskách. Nad vámi se tyčil dálniční most. ,,Tudy." Řekla žena, a ukázala na malou chatku, která byla tvořená plechem.
"Já... Já přesně nevím, byl tam chaos. Ale bylo to přes parkoviště, a vím, že když jsem sem utíkal, tak jsem měl na jedné straně tohle parkoviště a na druhé obchoďák. A byl tam nějaký dům s brankou. To je všechno co vím." pokrčím rameny.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,, no ... mrtví les je docela strašidelné jméno pro les ... a co se stalo s vaší vesnicí ? když jsme přišli tak to bylo strašný ... to na vás zaútočila ta příšera ? "
BW: ,,Hmm, to bude nejspíše tudy. Jdeme." Křikne muž s brokovnicí a rozeběhne se směrem, odkud si původně přišel. Druhý muž se na tebe podívá: ,,Tak jdeme?"
Mopi a Aurel: Sarah přiběhne k holčičce a chce jí přivázat k lanu, když v tom si všimne, že v oblasti břicha jí přes triko prosakuje krev.
Whirt: Přišli jste až k chatce a muž okamžitě vešel dovnitř. Ash tě usadí na jednu ze zahradních židlí před domem a následně vejde dovnitř. Chvíli čekáš a pak slyšíš zevnitř nějakou rušnou debatu.
S a SH: ,,Nebyl jen jeden. Bylo jich strašně hodně. Nejdřív jsme nevěděli co se děje, a když jsme si uvědomili, že jsme pod útokem, bylo už pozdě. Stráže byli mrtví. Ty příšery systematicky zabíjeli všechny a pak je házeli na hromadu. Mě si díky bohu nevšimli, tak jsem mohla utéci do lesa, ale to už jsem upoutala pozornost jednoho z nich. Chvíli jsem v lese bloudila a zbytek už znáte."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.