1) Co chvíli mi to při pokusu o vstup na tento web hlásí, že "stránka je dočasně nedostupná, z důvodů přetížení." Včera se mi tak dělo celý večer zhruba od 23:00 do 03:00, kdy jsem měl možnost to zkoušet...
2) Právě jsem zjistil, že mi nefunguje posílání soukromých zpráv (chtěl jsem se na to optat administrátora, ale bohužel nemohu...)
Ligos napsal:
Chtěl bych upozornit na dva zásadní problémy
1) Co chvíli mi to při pokusu o vstup na tento web hlásí, že "stránka je dočasně nedostupná, z důvodů přetížení." Včera se mi tak dělo celý večer zhruba od 23:00 do 03:00, kdy jsem měl možnost to zkoušet...
2) Právě jsem zjistil, že mi nefunguje posílání soukromých zpráv (chtěl jsem se na to optat administrátora, ale bohužel nemohu...)
Rád bych upozornil na jednu malou novinku.
Pokud to ještě nikdo neví, tak byl zřízen nový archiv, s názvem - Archív modifikací http://skyrim.4fa...orum_id=36 Zatím tam toho moc není.... ale časem tam témata přibudou
Tam můžete hledat zodpovězené otázky, které s týkají módů nebo-li modifikací.
Děkuji za pozornost.
Upravil/a Diego dne 08.09.2013 21:49
Chtělo by to udělat něco s tím že screenshoty z her ze služby steam zde nejdou zobrazit v [img] jelikož nekončí koncovkou obrázku (jako .jpg, .png) a musejí se dávat do [url] přičemž na jiných forech toto normálně funguje.
Tak k tomu absi bude třeba slovo SA (možná doporučím se přímo obrátit na něj pomocí soukromé zprávy), každopádně pro tento moment bych viděl řešení (rychlé) využítím některého serveru pro sdílení obrázků - nahrát soubor ve formátu - podporovaném na něj, formát doupravit v PC, třeba i jen pomocí screenu obrazovky daného screenu. Nicméně, pro komplexní řešení napiš SA.
Proč to řešíš ty a ne Mopi? Nezdá se, že by neuměla psát...
Ale jak bylo řečeno, toto ocenění odesílal sám SA bez toho, aby někoho ptal na názory a tudíž záleží jen na něm, kdo ocenění dostane. A tak je potřeba se s tímto dotazem obrátit přímo na něj.
Já se toho zdržuju, já nic nenavrhovala ani nic, hRDLu to napadlo samotnýho a navíc, kdybych se něčeho takovýho sama dožadovala, což nedožaduju, tak by to vypafalo sobecky a pokrytecky....prostě já držím tlamu a nepletu se do toho, je mi to upřímně jedno
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.