Aurel a Mopi: Tom popadne provizorní krabičku první pomoci a všichni tři běžíte za vesnici. Kousek od prašné cesty je betonový tunel vedoucí přímo dolů. Nikdo tam zatím není, dorazili jste první. Gar vezme lano a jeden konec hodí dolů a řekne: ,,Někdo tam dolů sleze a já podržím provaz." Kouknete se a vidíte, že tunel je velmi úzký (Tom jím nejspíš neproleze).
S a SH: Oba k ní běžíte a po mutantovi ani stopy. Když k ní doběhnete, vidíte, že leží na zemi celá vyděšená a od krve, žádné zranění však nemá. Pomůžete jí se posadit, ale náhle se dá do pláče.
BW: Muž z brokovnicí na tebe namíří. ,,Je to šílenec, zabiju ho." Druhý s pálkou ho však zastaví a říká: ,,Ne, to nepoznáš sarkasmus Arcturusi? Sorry kámo za to s brokovnicí, já jsem Jimmy a tohle je Arcturus, jak se jmenuješ ty a co tu vůbec děláš?"
Whirt: Sotva se držíš na nohou, jak se zebe vypouštíš poslední větu. Žena k tobě vykročí, ale muž jí zastaví. ,,Ash, nevíme jestli náhodou není jeden z těch šílenců." A chytí jí za rameno. Ta se však vysmekne a pokračuje k tobě, kde tě podepře. ,,Podívej se na něj, vždyť je vyčerpanej a neví co povídá. Copak si tam dělal prosím tě a kdo vůbec jsi?"
"Já jsem Jeg, a jsem poutník... Prostě putuju a snažím se přežít, a nohy mě zanesli sem."XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,, copak se stalo ? jste v pořádku ? a vůbec ... koho to je krev ? " ( rozhlédnu se jestli někde není nějaké ... ehm tělo nebo nějaká krvavá stopa ... )
BW: ,,Sákra, to jseš asi dost tvrdej co, když jsi tu dokázal přežít." Pronese s obdivem muž s brokovnicí, který je asi trochu hloupější. Chytřejší zas řekne: ,,No mi máme základnu kousek dál za městem, je nás víc, ale jedné ženě se ztratila dcera, tak jí hledáme, neviděl jsi jí? Taková malá holčička, asi 8 let."
Whirt: ,,Lezení do starých krytů, které skrývají nebezpečí, abys spíš nebyl pašerák." Pronesl skepticky muž. Žena ho však odbyla. ,,Ále, neposlouchej ho, já jsem Jana a tohle je Tristan, můj bratr, chtěli jsme se sem jít podívat po něčem k jídlu, pak si se ale ukázal ty. Co jsi tam dole vůbec dělal?"
S a SH: Těl je všude hromada. ,,Vši...všich...všichni jsou mrtvý... oni je zabili. Jenom já jsem utekla, ale našli mě... zabijou mě jako ostatní." A dá se opět do breku.
Mopi a Aurel: Gar přiváže Saru kolem pasu začne jí pomalu spouštět dolů otvorem, Tom si připravuje vybavení. Sara po deseti metrech ucítí kamenou podlahu. Je v nějaké chodbě, ale nejde pořádně vidět. Kousek od sebe vidíš holčičku, která se tě bojí a zalezla před tebou za kámen.
"Inu," řeknu "zdá se, že jsem se někomu znelíbil, tak se mě snažil zbavit - hledám jednu dívku, co unesli z naší karavany - v bezvědomí mě dotáhl do těch tunelů a tam jsem potkal jakási stvoření co mě chtěli sníst. A tak jsem utekl za ty těžké dveře... Nějakou dobu jsem tu bloudil a pak našel vás." vydechnu ze sebe...
Pomyslím si: Do zkurvený mutantský prdele!
"No... Jo viděl jsem jí... Když mě pronásledoval ten obří zmutovanej vlk... Kterej tam zůstal... Takže nevím jestli je ještě živá..."XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Whirt: ,,Chudáčku, a není ti nic? Pojď s námi, kousek tady odsud máme přístřešek, je tam alespoň sucho a teplo když už nic." Řekla Jana, ale Tristan se na tebe pořád podezřívavě díval.
BW: ,,No tak na co čekáme, jdeme pro ní. Ty tady tak nestůj a pojď s námi, každá pomoc se nám bude hodit. Máš nějakou zbraň?"
Mopi a Aurel: Tom slyší Saru jak volá, že jí našla. Sara na ní promlouvá. Holčička vystrčí hlavu. ,,Bolí mě břicho." Zašeptá s obtížemi, je vidět že jí to hodně bolí.
Škorp a SH: Sharp je bezpřítomně prohlíží okolí. Žena se po chvíli uklidní. ,,Děkuji vám, nebýt vás, tak bych asi byla..."
,, nemyslete na to ... jsme rádi že jsme pomohli ... nevíte kde je nejbližší nějaká vesnice nebo nějaká osada ? už strašně dlouho jdeme ... " ( šťouchnu do sharpa ... ať taky něco mluví ... ať v tom nejsem sám já neumím tam moc mluvit s lidma )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.