nagasadowcz napsal:
A jo, sakra, na to jsem zapomněl... Doženu
Stojí to za to, miluju ten miniseriál. Mohli by natočit celý film - jakoby alternativu ke hře. Ale toto je děj, který se točí kolem novináře Jakea, a… odehrává se několik dní před začátkem hry.
Copak jste nečetli všechny ty jeho deníky? Po jejich přečtení jsem ho zkrátka nemohl zabít, on za to nemohl. A jako jediný to myslel s TB opravdu dobře...
Ligos napsal:
Copak jste nečetli všechny ty jeho deníky? Po jejich přečtení jsem ho zkrátka nemohl zabít, on za to nemohl. A jako jediný to myslel s TB opravdu dobře...
No já ho taky nezabil. Ale stejně ho ty události v deníku pěkně poznamenali.
Mně připadá Cicero strašně super, ale nehrála jsem za Bratrstvo, takže ho znám jen z toho úkolu, kde ho člověk potká na cestě a řeší jeho problémy s vozem.. Cicero je jediný důvod, proč mě kdy mrzelo, že jsem linii za Bratrstvo nehrála.
Mě bylo Cicera děsně líto. Poprvý jsem ho nezabil ale potom občas zabil. Je to totiž těžký vědět jestli pro něj nebude radši lepší umřít. Ale tak obvykle ho nechávám naživu XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.