nagasadowcz napsal:
@Tasi: Aha, tak viděl. Já zapomněl, že tohle je ona. Nechceš jí raději říkat "ta roztomilá potvůrka z království plyše"? To bych pak hned věděl
Tak jo, to zní prakticky
Tys čekal, že sem pošlu fotku nějaký ženský nebo co?
Mopi: Bohůmžel, komiksový bubliny nemaj palce, tak ti budu držet ocas
(btw, neptejte se kde jsem sebral tu ruku... )
Tas: Já taky čekal nějakou ženskou Mimochodem, já Riki asi neviděl Resp. viděl, páč jsem si jako malej chtěl koupit nějaký z těhle plyšáků Ti jsou všichni tak roztomilí
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak jsme sedmí ale měli jsme bejt šstí, bylo to zkorumpovaný, jedni z nejhorších obsadili 2. místo každopádně máme medaile, pohár a diplom, takže jsem spokojená
Tyjo, já mám teď takový hype z novinky a A Song of Ice and Fire, že normálně uvažuju, že udělám taky DrD. Bude to vyloženě volné, žádné statistiky apod. Hráčí by si jen zvolili rod a postavení a jelo by se. Nebyl by to přímo svět Martinovy ságy, ale šlo by tam taky o boj o moc... byl by zájem o mě, jakožto o vypravěče? Ale zatím NIC NESLIBUJU!!!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tasemnice napsal:
Whirt: Ono to tak trochu vypadá, ale to by musel být Cicero sakra dlouhověký...
Právě. Buďto je to upír, nekromant, nebo má nějakou věkovou poruchu
Nebo prostě pronásledoval jiného šampiona a inspiroval se v tomhletom chlapíkovi
U Cicera jeden nikdy neví
Koneckonců, byl to on, kdo prohlásil, že Začátky všech věcí jsou malé, tak kdoví, co vymyslel ze svých malých začátků, jestli teda myslíte TOHO Cicera ze starého Říma?
Tasemnice napsal:
Whirt: Ono to tak trochu vypadá, ale to by musel být Cicero sakra dlouhověký...
Právě. Buďto je to upír, nekromant, nebo má nějakou věkovou poruchu
Nebo prostě pronásledoval jiného šampiona a inspiroval se v tomhletom chlapíkovi
U Cicera jeden nikdy neví
Koneckonců, byl to on, kdo prohlásil, že Začátky všech věcí jsou malé, tak kdoví, co vymyslel ze svých malých začátků, jestli teda myslíte TOHO Cicera ze starého Říma?
Buď to, nebo toho psychopatickhýho kašpárka ze Skyrimu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.