Přežil jsem. To totiž skutečně bylo jen seznámení s vozidlem a vůbec jsem ještě nejezdil Takže první skutečná jízda 29. 11. Den po mých narozkách. To bude dáreček Ne, fakt, hrozně už se těším
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tyjo, já první den v autoškole na trenažer ála Škoda 120 a druhej den jízda v provozu a nikdo se mě na nic neptal. Aneb hozením do vody se člověk naučí nejlépe plavat, řekl bych.
EldeR napsal:
Ad pijavice.... za mlada jsem s tím neměl problém a pijavici párkrát přisátou měl
A byla to pijavka lékařská? Poznáš to podle toho, jestli jsi pak měl totálně zkrvavenou celou končetinu Jestli ne, byla to nejspíš pijavka koňská a ta se sice umí přisát, ale nekousne tě (není parazit). Těch jsem měla na sobě spousty, kdykoliv jsem vlezla jako malá do rybníka Ty lékařské jsou u nás hodně vzácný a setkáš se s nima skoro jenom na jižní Moravě..
BW ad tonic:
tonic
---
Jedu po měsíci domů a všechno jim tam sním!!
Já je měl z potoka
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.