Leneren napsal:
Máha, WHirt a Secre chcou dobrovolně jít do chomoutu a tak mladí...člověk by neřekl, že jeden resp. tři můžou být tak blbý
Já byl jen pro ten koncept unést si nějakou filmovou hvězdu... A ty máš co říkát polygamisto. Od Emmy Watson po Selenu Gomez ty prasáku
SELENA GOMEZ?! Blé...
Když už unést nějakou filmovou hvězdu tak někho jako je Karen Gillan třebas Ale ta tvoje tity-vampire taky nevypadá nějak špatně Ale já si takovejhle seznam nedělám, páč už jsem se smířil s tím že minimálně v blízké době budu Forever Alone A v dálné době... kdo ví, možná je budu mít všechny Dneska jsem sám sebe překvapil tím že vlastně asi umím zpívat
Mike napsal:
Lidi, začal jsem "hrát" takovou tu hovadinu grepolis.cz … kdyby někdo chtěl blbnout spolu se mnou a být vedle mě, tak mu pošlu pozvánku a hodí ho to hned ke mě… (je to ale děsná hovadinka)
Grepolis som hrál ještě když jsem chodil na první stupeň základky Ale mě všechny tyhle prohlížečový hry po nějaký době přestanou bavit
nagasadowcz napsal:
Dámy a pánové, večer si to tu zase přečtu, pokud se vrátím živý z první praktické hodiny autoškoly. Držte mi palce
Poslední dobou tohle říkáš pořád Jinak, živý z PRVNÍ praktické hodiny autoškoly?! Neříkal si mi náhodou někdy že jsi AUTOBUSÁK ?! (a btw, fakt si mi to říkal )
Ještě Ad Kofola, tak taky piju jenom točenou, tu v láhvích jen v krajních případech
A Tonic svítí ? Musím někdy vyzkoušet Ale my ho nekupujem.
Upravil/a BadWolf dne 08.11.2013 15:20
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mike napsal:
Hah, děláš autoškolu jo? No, páč vim, jaký děsný nervy jsem měl já, tak držim palec, protože… ne, autoškolu bych si už nikdy nechtěl dát znovu.
Pak řekni, čím jsi jezdil. Já měl Kia Venga 2012, a Peugeot 207 SW
To aby sis dal pozor na to, abys nepřišel o papíry
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mike napsal:
Hah, děláš autoškolu jo? No, páč vim, jaký děsný nervy jsem měl já, tak držim palec, protože… ne, autoškolu bych si už nikdy nechtěl dát znovu.
No jako já jsem na řízení natitalent… auto zatím stejně nemám a co jsem jel s anším Berlingem, tak šílený… jinak, dobře se mi jezdí s tetiným Opelem Vectrou…
Mike napsal:
No jako já jsem na řízení natitalent… auto zatím stejně nemám a co jsem jel s anším Berlingem, tak šílený… jinak, dobře se mi jezdí s tetiným Opelem Vectrou…
De o zvyk ... časem se to spraví, až budeš mít ježďění trochu nacvičený
.
Pilotní licence mi připomíná že zrovna jdu hrát War Thunder Takže tu zas nějakou dobu nebudu (BTW, už mám dva stíhače, dva lehký bombardéry, jeden dvojplošník předělanej na bombardér a jeden mega bombardér ).
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak to budeš mít asi unavenou myš, která nemá dost síly na to, aby to tlačítko zmáčkla ....... doporučoval bych odpočinek, kvalitní stravu, vitamíny a dostatek spánku
.
Tak to budeš mít asi unavenou myš, která nemá dost síly na to, aby to tlačítko zmáčkla ....... doporučoval bych odpočinek, kvalitní stravu, vitamíny a dostatek spánku
To je aspoň rada nad zlato. Podpora na youtube mě řekla ať se s tím vyrovnám
EldeR napsal:
Ad pijavice.... za mlada jsem s tím neměl problém a pijavici párkrát přisátou měl
A byla to pijavka lékařská? Poznáš to podle toho, jestli jsi pak měl totálně zkrvavenou celou končetinu Jestli ne, byla to nejspíš pijavka koňská a ta se sice umí přisát, ale nekousne tě (není parazit). Těch jsem měla na sobě spousty, kdykoliv jsem vlezla jako malá do rybníka Ty lékařské jsou u nás hodně vzácný a setkáš se s nima skoro jenom na jižní Moravě..
BW ad tonic:
tonic
---
Jedu po měsíci domů a všechno jim tam sním!!
Upravil/a Tasemnice dne 08.11.2013 17:34
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.