EldeR napsal:
Dobré ráno ..... DIego s tím cvičením pomalu..... právě sem se probudil a zjistil, že si musím uvařit
Jo, já si uvařil krevetovou* čínskou polívku...
* Viděla krevety jen ze spěšného vlaku společnosti České Drá... Regio Jet!
no vidíš to... to je nápad .... mám ještě trochu hovězího vývaru, udělám si cibulačku
Juj, já umím uvařit tak polívku z pytliku, maximálně ještě tak puding a samozřejmě kávu.
Pro mě je vrchol kuchařiny musli s mlíkem
Haha! Tak to jsme ještě na stejné lodi!
Blatman napsal:
Mike: On je zdrogovanej asi i ten normální, protože pobíhá po lese bez kalhot a s hermafroditním prasátkem co je úplně nahý . Když si to tak vezmu tak nechápu jak to může být pohádka pro děti .
Viď ...
Juhů,nejsem jedinej ! Ale už dlouho uvažuju, že si vezmu kuchařku a naučim se vařit. To pak bude něco .
Ještě ten Kryštůfek Robin žijící v divočině bez rodičů jen se zvířaty . Možná mě to nějak poznamenalo v dětství sem to sledoval hodně. To by všechno vysvětlovalo .
Nejsi, neboj. Kromě nás ještě... no někdo ještě každopádně.
Já moc ne... Ale když už, tak mě to celkem i bavilo.
nagasadowcz napsal:
@EldeR: Hmm, já bych to řešil lakonicky. Řekl bych dětem, že pokud chtějí přežít, musí si uvařit sami. A ty co by odmítly, ty bych uvařil. Zbytek už by si to rozmyslel. Tak bych si ušetřil jak práci tak shánění surovin.
Bohové, já jsem Satánek!
A to si myslíš, že sem ty brambory škrábal já ???? kdo odmítnul, toho sem chytil a hodil do řeky
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
nagasadowcz napsal:
@EldeR: Hmm, já bych to řešil lakonicky. Řekl bych dětem, že pokud chtějí přežít, musí si uvařit sami. A ty co by odmítly, ty bych uvařil. Zbytek už by si to rozmyslel. Tak bych si ušetřil jak práci tak shánění surovin.
Bohové, já jsem Satánek!
EDIT: Jak jsem četl to Ema má mámu, vzpomněl jsem si na svůj krutopřísný černohumorný výtvor.
Ema má melanom.
Ema mele z posledního.
Máma měla Emu.
Dokonalý.
To mi připomělo základku. To sem byl ještě malej šprtík s jedničkama teď na gymplu se to trochu zvrhlo .
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
@Naga: Ještě včera jsem si myslel, že alespoň tu jednu práci ti stihnu poslat ještě, než nastoupíš do špitálu. Bohužel, budou obě hotové až po Novém roce...
@Leneren: Ty jsi jasnej...
@All: Akorát hledám nějaký Fine Wall with The Hobbit ...
@Mike: Nj, chápu. Já zas většinou všechno nechám na poslední chvíli, ale pak to zase stihnu v rekordním čase a povětšinou kvalitně. Párkrát už se ale stalo, že jsem to prostě nedal, no
@EldeR: Taky hezká říkanka Vlastní tvorba?
@hRDLA:
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Mike: Nj, chápu. Já zas většinou všechno nechám na poslední chvíli, ale pak to zase stihnu v rekordním čase a povětšinou kvalitně. Párkrát už se ale stalo, že jsem to prostě nedal, no
@EldeR: Taky hezká říkanka Vlastní tvorba?
@hRDLA:
Vlastní není .. ale nevím ani kde jsem k ní přišel .. .už ji znám snad 18-19 roků
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak Lego LotR je fakt EPIC
Nejprv jsme se se sestrou hrozně hádaly, která bude Aragorn (), pak jsme dorazily do Roklinky a přestaly se hádat, páč Sestra si vzala Legolase a já Gimliho (chudák Aragorn ), Gimli má naprosto super Jump attack, ale musím uznat, že být Legolas je taky sranda
Pak mě sestra naštvala, tak jsem vzala Boromira a troubila jí tím rohem u hlavy a ona se nemohla hejbat.... Na oplátku mě Sam umlátil pánvičkou...
Být Frodo je někdy fakt frustrujcí, protože ten prsten furt blbne a když na nás zaútočilo Devět Králů, tak jsem naštěstí byla Pipin a sestra, která měla Froda musela neviditelná před něma zdrhat, pak naštěstí přišel Aragorn...
Takže je to fakt epic, hlavně ty jejich schopnosti jsou super a když děláte levly dobře, dostanete železo a za to si u kováře vyrábět nový Itemy, třeba kouzelný meče atd. Je to o dost lepší než Lego Harry Potter
Mopidu napsal:
Tak Lego LotR je fakt EPIC
Nejprv jsme se se sestrou hrozně hádaly, která bude Aragorn (), pak jsme dorazily do Roklinky a přestaly se hádat, páč Sestra si vzala Legolase a já Gimliho (chudák Aragorn ), Gimli má naprosto super Jump attack, ale musím uznat, že být Legolas je taky sranda
Pak mě sestra naštvala, tak jsem vzala Boromira a troubila jí tím rohem u hlavy a ona se nemohla hejbat.... Na oplátku mě Sam umlátil pánvičkou...
Být Frodo je někdy fakt frustrujcí, protože ten prsten furt blbne a když na nás zaútočilo Devět Králů, tak jsem naštěstí byla Pipin a sestra, která měla Froda musela neviditelná před něma zdrhat, pak naštěstí přišel Aragorn...
Takže je to fakt epic, hlavně ty jejich schopnosti jsou super a když děláte levly dobře, dostanete železo a za to si u kováře vyrábět nový Itemy, třeba kouzelný meče atd. Je to o dost lepší než Lego Harry Potter
Chvilinku mi trvalo, než jsem to přečetl. je vidět, že se bavíš! Jen tak dál.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.