EldeR napsal:
Dobré ráno ..... DIego s tím cvičením pomalu..... právě sem se probudil a zjistil, že si musím uvařit
Jo, já si uvařil krevetovou* čínskou polívku...
* Viděla krevety jen ze spěšného vlaku společnosti České Drá... Regio Jet!
@Blatman: Sodoma Gomora! To musím zvěčnit pro další generace tvůj profil s jiným, než Púovským avatarem!!
!!
To je ehm..no...dalo by se říct že to je zdrogovanej Pú takže v podstatě to je Púovský avatar .
EDIT:Jasně že umim česky Lene(teda aspoň tak 50 na 50 )
EDIT 2: A je ticho.......
Upravil/a Blatman dne 23.12.2012 12:52
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
EldeR napsal:
Dobré ráno ..... DIego s tím cvičením pomalu..... právě sem se probudil a zjistil, že si musím uvařit
@Blatman: Sodoma Gomora! To musím zvěčnit pro další generace tvůj profil s jiným, než Púovským avatarem!!
!!
To je ehm..no...dalo by se říct že to je zdrogovanej Pú takže v podstatě to je Púovský avatar .
EDIT:Jasně že umim česky Lene(teda aspoň tak 50 na 50 )
EDIT 2: A je ticho.......
Nojo, musel jsem to dát do hlášek z fóra = zachovat pro budoucí generace!
Mike: On je zdrogovanej asi i ten normální, protože pobíhá po lese bez kalhot a s hermafroditním prasátkem co je úplně nahý . Když si to tak vezmu tak nechápu jak to může být pohádka pro děti .
Leneren napsal:
Vy jste hrozní kuchaři!
Já si zvládnu udělat řízky, smažený sýr ba až pizzu nebo hranolky.Trumfněte to
co třeba nějaký pečený maso, masový rolády nebo svíčkovou, rajskou a další omáčky, různý masový směsi a podobný rádoby číny, bramboráky, koblihy, štrůdly, bábovky, koláče, různý polívky a nesmím zapomenout na to, že zvládám i vánoční cukroví
P.S. kdysi jesm se rozhodoval, jestli se jít učit na kuchaře, nebo zámečníka a já si zvolil zámečníka. Neříkám, že bych toho litoval, ale vaření mám aspoň jako koníček
Edit: mimochodem další dobrej nápad tady, pizzu si udělám k večeři
Ligos napsal:
Jo. Červi, strouhanej křen, vosk na leštění příborů a pálivé kapradí. Promíchat, usmažit. Mňamka.
kdybych neměl odpor k červům a alergii na vosk k leštění příborů, tak bych to zkusil ... akorát bych přidal ještě česnek
Upravil/a EldeR dne 23.12.2012 13:08
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
no vidíš to... to je nápad .... mám ještě trochu hovězího vývaru, udělám si cibulačku
Juj, já umím uvařit tak polívku z pytliku, maximálně ještě tak puding a samozřejmě kávu.
Pro mě je vrchol kuchařiny musli s mlíkem
Haha! Tak to jsme ještě na stejné lodi!
Blatman napsal:
Mike: On je zdrogovanej asi i ten normální, protože pobíhá po lese bez kalhot a s hermafroditním prasátkem co je úplně nahý . Když si to tak vezmu tak nechápu jak to může být pohádka pro děti .
To už říkalo víc lidí ... Když sme ještě dělali dětský tábory, tak sme museli vařit pro 20 dětí a to je potom mazec jenom těch brambor co se muselo oškrábat
Edit:
Blatman napsal:
No čistě hypoteticky... říkanka "Máma má emu, táta se má" nechci ani domylset, co je "ema", když se táta má
Upravil/a EldeR dne 23.12.2012 13:12
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
no vidíš to... to je nápad .... mám ještě trochu hovězího vývaru, udělám si cibulačku
Juj, já umím uvařit tak polívku z pytliku, maximálně ještě tak puding a samozřejmě kávu.
Pro mě je vrchol kuchařiny musli s mlíkem
Haha! Tak to jsme ještě na stejné lodi!
Blatman napsal:
Viď ...
Juhů,nejsem jedinej ! Ale už dlouho uvažuju, že si vezmu kuchařku a naučim se vařit. To pak bude něco .
Ještě ten Kryštůfek Robin žijící v divočině bez rodičů jen se zvířaty . Možná mě to nějak poznamenalo v dětství sem to sledoval hodně. To by všechno vysvětlovalo .
@EldeR: Hmm, já bych to řešil lakonicky. Řekl bych dětem, že pokud chtějí přežít, musí si uvařit sami. A ty co by odmítly, ty bych uvařil. Zbytek už by si to rozmyslel. Tak bych si ušetřil jak práci tak shánění surovin.
Bohové, já jsem Satánek!
EDIT: Jak jsem četl to Ema má mámu, vzpomněl jsem si na svůj krutopřísný černohumorný výtvor.
Ema má melanom.
Ema mele z posledního.
Máma měla Emu.
Upravil/a nagasadowcz dne 23.12.2012 13:14
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.