Filmový Assassin's Creed – dočkáme se jej?
Zhruba tak každý druhý týden dostaneme z Hollywoodu příslib filmové adaptace nějaké slavné videohry. God of War, Metal Gear Solid, BioShock... a kdepak jsou? Zdá se ale, že firma Ubisoft to s filmovou verzí megaúspěšné hry Assassin's Creed (přes 38 milionů prodaných kusů z dosavadních dvou pokračování) myslí zatraceně vážně. Aktuálně uzavřela smlouvu s produkční společností New Regency (z těch lepších filmů třeba Muž v ohni, Pán a paní Smithovi, Fontána, Vyměřený čas...) a studiem 20th Century Fox, které se postará o distribuci filmu. Vypadá to tedy, že je vše na nejlepší cestě. Zástupcové společností si dali za cíl mít scénář, režiséra a obsazení nejpozději do léta. Natáčení by tak mohlo začít někdy v zimě, případně v první polovině roku 2014. Nejlepší zprávou je, že filmu zůstává věrný Michael Fassbender, který bude produkovat a zahraje si i hlavního hrdinu. Tím je barman Desmond Miles, potomek rodu elitních zabijáků. Film by měl dějově vycházet z první hry, bude tedy skákat mezi současností a středověkem, kdy se svět třásl před templáři.
Zdroj: ČSFD
Dobrou, lidi.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Lidi, dneska jsem na kompu dřív.
A vzhledem k tomu, že vy chodíte do školy a já dneska byl u doktora (), tak tu asi nebudete. V jednu zase musím, a nevím jestli se sem dostanu večer...
Pokud mi od teď do jedné něco budete chtít, napište mi na Steamu, jdu hrát Blacklight: Retribution.
BTW: Je akce na Assassin's Creed (na jakýkoli díl), na Steamu, 75%! Už jsme koupili jedničku (sic není moje mno, má ji táta na účtu ) ale možná, že bych oželil L4D2 a koupil si 2 nebo nějaký jiný Nebo víc najednou
Jen to tak... říkám
EPIC EDIT:
RODIČE MI MOŽNÁ JAKO DÁREK KOUPÍ KOMPLET VŠECHNY ASSASSIN'S CREED (teda 3 ještě nevyšla, ta tam ještě není mno...) ! EPIC!
Upravil/a BadWolf dne 24.10.2012 12:22
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
EDIT no.2:
*facepalm*
Víte, proč mi Steam vždycky stahoval tak pomalu? Nenastavil jsem si, že mám rychlejší připojení, takže to Steam nevyužíval. Jsem to ale blb
Upravil/a BadWolf dne 24.10.2012 12:58
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Už začínám rozumět Creation Kitu
Zkusím udělat mód
Shit, já v tom Creation Kitu obrátil celý Skyrim naruby
Upravil/a BadWolf dne 24.10.2012 13:22
EDIT:
Sakra. Měl jsem dvě hodiny na hraní Blacklight, ale celou tu dobu se to aktualizovalo... Takže jsem si vůbec nezahrál, a ten čas byl na nic.
Upravil/a BadWolf dne 24.10.2012 15:13
KONEČNĚ jsem rozjela Darkspore, ale za chvilku odcházím do dramáku a ještě potřebuju Account :/ Ale to zakládání Accountu je primitivní, ani nemusím dávat sériový číslo hry, takže jdu hrát
E: asi to jede cez Origin, zkusím tam dát svoje Originský ID
Upravil/a Mopidu dne 24.10.2012 16:46
Bože, ty odkazy na futuramu, doctora, Better off Ted, Lost, Om nom nom a TF2 jsou úžasný. Dost z nich jsem už potkal, kromě těch s rádiem a ani jsem o tom nevěděl
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.