EldeR: No, to je ale pak selhání poslání encyklopedie, když laik neporozumí heslu
Len ad lžička: Lene!! Tys to špatně pochopil! Měls to otevírat tou širší stranou lžíce!
Len ad sakulinizace: To je právě to- ono se k tomu víc říct nedá, tohle je všechno.
Ta Sacculina je prostě korýš, který se v dospělosti přemění v jakási vlákna, která prorůstají krabem podél jeho nervového systému a nakonec vypadá spíš jako podhoubí než jako zviřátko, asi takhle
Je to asi nejextrémější případ toho, že u parazita došlo ke "zpětné evoluci"- zjednodušoval se až z něj nezbylo skoro nic
Mike: Díky za povzbuzení, já pořád trnu hrůzou, co mi na to ve škole řeknou
Whirt: Jů, díky Co přesně je na první větě matoucího? Nedokážu se na to koukat nezaujatě, tak na tom nic nevidím, ale ještě můžu měnit
Tasemnice napsal:
No.. on to je pojem v nejširším smyslu- jakýkoliv organismus Ale díky, ještě se nad tím zamyslím, jestli by to nešlo nějak líp formulovat..
Není zač, ale ber v potaz, že je to komentář člověka opravdu neznalého čehokoliv týkajícího se biologie.
Whirt: O to hodnotnější komentář to je- biologové obvykle vědí, co to je sakulinizace, ale wikipedie je pro lidi, co se v tom zas tolik neorientují a záleží na tom, jestli tomu porozumí nebo ne
Len: Mě vůbec nenapadlo, že by tě to mohlo nenapadnout Já se to snažila otevírat podle tohohle videa: http://www.loupak...ervu-lzici
Hele klidně to můžu někdy skusit, ale jako myslím, že se to dá udělat.Jestli chceš zase si někdy zkusím najít čas já totiž myslel, že to myslíš tak jak jsme to udělal na tom amatérském videu bez mého nádherného primárnáho nahrávacího a fotografovacího zařízení
Tak si na mě vzpomeň, až zas někdy budeš otevírat konzervu, nespěchá to Je fakt, že tvoje verze je asi smysluplnější, ale vůbec mě nenapadla Zkoušela jsem to takhle.
Tohle byl na mě asi moc riskantní postup, skončila bych pravděpodobně s lžící zabodnutou v ruce
Jo, to mi připomíná, že zítra bude den plný zážitků- vyučující slíbil, že si zítra na praktiku parazitologie budu moct vyzkoušet nechat na sobě sát pijavku, ploštici a tse-tse. Dneska jsme koukali na video, jak přesně pijavka prokusuje kůži a je to dost sofistikovaný a morbidní (má na to tři ostrý čelisti, který "prokousnou" značku mercedesu ), díky hirudinu by to ale nemělo být cítit, tak jsem na to zvědavá No a tse-tse, to bude vůbec nový zážitek
Vskutku příjemný zážitek....rád se nechávám kousat různými živočišnými druhy...
E: Můžu se zeptat, kolik let by jste mi typovali?
Upravil/a Leneren dne 06.11.2013 23:28
Tasi: No přinejmenším je doteď zajímavá a vcelku zábavná (a hlavně Řečtí filosofové jsou skvělým zdrojem inspirace ).
Ještě nejsme tak daleko, i když většinu filosofů a jejich přístupů znám.
Každopádně jsem možná s těma obrázkama dneska protivnej, ale tohle musíte vidět. Málokdy se zasměju tak nahlas jako jsem to udělal teď
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.