Úspěšně sem si nastavil novej vánoční avatar. Je samozřejmě jen přez Vánoce pak jde zpátky Pú. Co na něj říkáte?
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
tý jo Whirte ten obrázek co jsi nakreslil je totálně epicky Epic veselý vánoce i tobě ;D opravdu se ti povedl a dobře jsi mě vystihl ten mozek
E: a vůbec veselé zítřejší vánoce všem !
Upravil/a scorpioncz dne 23.12.2012 12:02
Vánoce vám budu přáti až zítra - podruhé. Poprvé totiž právě teď: Veselé zítřejší Vánoce všem, kteří čtou tento řádek a těm, kteří čtou můj blog a všem, kteří si se mnou teď dají PC Placák ...
... PC placák!
Blatman napsal:
Úspěšně sem si nastavil novej vánoční avatar. Je samozřejmě jen přez Vánoce pak jde zpátky Pú. Co na něj říkáte?
Co na něj říkáme? Vidím to na článek "I Santa Claus by to spočítal lépe!"
Změnim si avatar zase zpátky, zjistil sem že se mi tenhle nelíbí. Teprv teď mi dneska došlo že zítra je Štědrý den.
Vánoce vám budu přáti až zítra - podruhé. Poprvé totiž právě teď: Veselé zítřejší Vánoce všem, kteří čtou tento řádek a těm, kteří čtou můj blog a všem, kteří si se mnou teď dají PC Placák ...
... PC placák!
Blatman napsal:
Co na něj říkáme? Vidím to na článek "I Santa Claus by to spočítal lépe!"
To by byl zajímavej článek, ale Santa má smůlu možná si dám Púa ve vánoční če!@#%§ abych tady tomu dodal trochu vánoční atmosféry
Dobře tak Santa zůstane . Vycenzurovanou čepycy sem fakt ještě neviděl(třeba když to napíšu takle s y tak to nebude vadit)
nagasadowcz napsal:
@Len: Ty dobýváš v Hrozbě Imperial City? Šmarjá, Lene, ty máš fakt megalomanské choutky
No teď ho bráním, ale po válce až ovládnu Morrowind ho dobiji
Ale každý ví, že Leneren první Monstrózní je megalomanský megaloman
A hele taková menší otázečka.Nevím kde, ale někde jsem kápnul na to, že dunmeři se dožívají až 1000 let je to pravda?
Upravil/a Leneren dne 23.12.2012 12:30
Dřív sem tu měl nic neříkající nápis Gothic, ale přišlo mi to takový bez osobnosti tak šel na avatar Pú, kterej až skončí Vánoce tak se rychle vrátí .
EDIT:č e p i c e nebo čepyce to je jedno hlavně že sem obešel cenzuru . I když teď vypadám jako bych neuměl česky .
Upravil/a Blatman dne 23.12.2012 12:36
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.