Tadadadadá, Tasemničin první, trapně krátký, wiki článek. https://cs.wikipe...kulinizace (hlavně mi to nikdo needitujte, potřebuju posudek od pana docenta )
A to jsem nad ním strávila dva dny. Jenže víc informací do toho už dát prostě nejde Doufám, že to pochopí i ve škole.
Tak a teď spáchám hygienu a podívám se na ten Lenův heroický čin
Tasemnice napsal:
Tadadadadá, Tasemničin první, trapně krátký, wiki článek. https://cs.wikipe...kulinizace (hlavně mi to nikdo needitujte, potřebuju posudek od pana docenta )
A to jsem nad ním strávila dva dny. Jenže víc informací do toho už dát prostě nejde Doufám, že to pochopí i ve škole.
Tak a teď spáchám hygienu a podívám se na ten Lenův heroický čin
Zajímavý, ale nerozumím ani slovo
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tas: Mě se to líbí. Pěkně strukturovaný, jak to má bejt. Co se obsahu týče, nerozumim, ale ne že bych nerozuměl nějakejm těm základům. Úvod chňápu. Ale.. biología jde mimo mě.
EldeR: Proto nemužu na čundry. Kde bych na ně našel celý den volna. Každej den furt něco mám. (a vyhovuje)
Mike napsal:
Tas: Mě se to líbí. Pěkně strukturovaný, jak to má bejt. Co se obsahu týče, nerozumim, ale ne že bych nerozuměl nějakejm těm základům. Úvod chňápu. Ale.. biología jde mimo mě.
EldeR: Proto nemužu na čundry. Kde bych na ně našel celý den volna. Každej den furt něco mám. (a vyhovuje)
Já tě varoval .... počáteční stádium workoholismu už máš evidentně za sebou a teď se to bude akorát horšit ...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tasi: Článek je náhodou bezvadnej a dobře se i čte. Věřím v to, že ho trošičku chápu, ale to může být klam...
Jen bych možná trochu změnil tu definici co uvádíš jako první větu. Trochu mě to zmátlo. Ale možná je to naprosto srozumitelné jen jsem příliš biologicky mimo mísu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.