hRDLA napsal:
Vy jste teda homofobici to je hrozný
Sem zatvrzelej homofobik ..... to je svatá pravda. Jako zhruba 12ti letý dítě sem si proril dost traumatizující zážitek, když se ke mě do kabinky na hajzlu snažil poměrně dlouhou dobu dostat nějakej nadrbanej buzerant, nabízející mi všelijaké sexuální praktiky. Sice se mi nic nestalo, ale buzeranty od tý doby vysloveně nenávidím. Pokud by se pro ně měly stavět vyhlazovací tábory, klidně bych se přihlásil jako dobrovolník.
Cigáni mi vaděj většinou jenom ti co nemakaj a dělaj bordel, ale takoví mi vadí napříč všemi etniky. Takže až na pár vyjímek cigány v podstatě nesnáším
Abych to shrnul, není nic horšího jak teplej cigán.....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Čaute, mám na Steamu pár slev, které vám mohu zadarmo dát. Jedná se o 50% slevu na hru Sniper Elite: Nazi Zombie Army, 50% Sniper Elite, 50% Naval War: Arctic Circle, 50% Hearts of Iron III, 75% Serious Sam 2. Takže pokud někdo nějakou z nich chcete, tak si řekněte, protože já je beztak nevyužiju a přije mi zbytečný, aby propadly .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.