@Mike: A teď si zkus přečíst ten můj EDIT, kterýs předtím nepochopil. Naznačoval jsem, že ses o jedno přepočítal, ale tím následujícím postem jsi mě zmátl, a tak už jsem pak nevěděl
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Mike: A teď si zkus přečíst ten můj EDIT, kterýs předtím nepochopil. Naznačoval jsem, že ses o jedno přepočítal, ale tím následujícím postem jsi mě zmátl, a tak už jsem pak nevěděl
Snad nebude vadit, když si po vzoru Mika změním avatara...
Za celou dobu své existence na tomhle fóru jsem tak neučinil(nebo si to nepamatuju), ale tohle si o to přímo říká!
(akorát si k tomu dodělám červený rámeček, bez kterýho si to už neumím představit)
(Vždycky je tu možnost vrátit to zpátky )
Upravil/a Ligos dne 23.12.2012 01:29
Ligos napsal: Whuhú, Whirte! Díky a veselý Vánoce i tobě!
Za celou dobu své existence na tomhle fóru jsem tak neučinil(nebo si to nepamatuju), ale tohle si o to přímo říká!
(akorát si k tomu dodělám červený rámeček, bez kterýho si to už neumím představit)
Juj, to je super, alespoň nejsem sám, voják v poli.
Tyto avatary jsou prostě bezva. Ještě to tak má myslím Nerevar...
@Len: Si vstávej sám... Já doteď makal... a opravdu na vstávání náladu nemám - naopak, čili...
Ligos napsal: Whuhú, Whirte! Díky a veselý Vánoce i tobě!
Páni! Ani nevíš jaká je to pocta! Obvzlášť když jsi kvůli mému obrázku objetoval svoji "avatarovou nevinnost"
No... pře d chvílí sem se vrátil z restauračního zařízení a po přečtení všeho so sem tady měl žlutýho musím konstatovat jenom Whirte ten obrázek je božíííííííí
Omluvte mě du spát dobrý ráno všem co právě vstávaj
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.