Shoggot napsal:
Mě dnes čeká strašlivá cesta vlakem na nehezké území s názvem Morava do nehezkého města Brna a strávit tam čas zas až do páku kvůli studiu.
Tímto jsi urazil lidi z Moravy se spoustou kamarádů z Brna
Upravil/a Mopidu dne 22.10.2012 12:30
víte proč museli oplotit Brno? Aby do tý díry nikdo nespad.
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
já rozděluji svět na Praha a Asie
Upravil/a koniaash dne 22.10.2012 13:10
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
koniaash napsal:
já rozděluji svět na Praha a Asie
tady bych si dovolil poznamenat, že nesnáším Prahu včetně jejích obyvatel i turistů a nejdřívy bych ji vybombardoval a pak zalil po kolena do betonu, i přes to, že tam mám kámoše.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
turisty nesnášim taky
hRDLA napsal:
Co se to tu u všech čertů děje? To se staré dobré časy úrody a blahobytu vracejí na toto forum?
Pravděpodobně ano áá to byli časy x)) sem jedinej kdo na to rád vzpomíná?
Já na to sakra rád vzpomínám.
To byla ta úžasná čekací éra. Nejhezčí bylo, jak jsme slovní fotbal hráli jen Já, SkyrimAdmin, Scarcz a MortuusDominus
Shoggot napsal:
Mě dnes čeká strašlivá cesta vlakem na nehezké území s názvem Morava do nehezkého města Brna a strávit tam čas zas až do páku kvůli studiu.
Helé! Morava je fajn!
A Brno mám rozhodně radši než Prahu... Teda aspoň tamní herecký kolektiv
Upravil/a Whirt dne 22.10.2012 13:54
Nerevar napsal:
[quote]hRDLA napsal:
Co se to tu u všech čertů děje? To se staré dobré časy úrody a blahobytu vracejí na toto forum?
Pravděpodobně ano áá to byli časy x)) sem jedinej kdo na to rád vzpomíná?
Whirt napsal:
Já na to sakra rád vzpomínám.
To byla ta úžasná čekací éra. Nejhezčí bylo, jak jsme slovní fotbal hráli jen Já, SkyrimAdmin, Scarcz a MortuusDominus
Jéje a vůbec ty začátky, když tu bylo registrováno pár lidí a my jsme tu psali skoro jediný ... A teď je z toho opravdu mohutný a pestrý forum. Jó... jó, být u zrodu tohoto fora bylopřímo epický a sledovat jak se postupem času rozrůstá a rýsuje
Upravil/a MortuusDominus dne 22.10.2012 15:23
Já mám Moravu rád.Je pravda pražáci nás mají za burany ,ale my je zase máme za debily .Krása Moravy je v tom ,že většinou je to jen venkov.Popravdě já bych ve městě bydlet nemohl.
MortuusDominus napsal:
Jéje a vůbec ty začátky, když tu bylo registrováno pár lidí a my jsme tu psali skoro jediný ... A teď je z toho opravdu mohutný a pestrý forum. Jó... jó, být u zrodu tohoto fora bylo přímo epický a sledovat jak se postupem času rozrůstá a rýsuje
Bylo to úžasný. Jak jsme se pídili po každém kousku informace a jak jsme se všichni nadšeně zapojovali do diskuzí. Pamatuju si ty dohady - třeba jak jsme se zajímali, zda-li bude ve hře i Labirinthian
Leneren napsal:
Já mám Moravu rád.Je pravda pražáci nás mají za burany ,ale my je zase máme za debily .Krása Moravy je v tom ,že většinou je to jen venkov.Popravdě já bych ve městě bydlet nemohl.
Jo, taky mě to tak vyhovuje. V našem městečku s 10 000 obyvateli mám vše co potřebuju a přitom tu není ruch (teda až na dobu zimy, kdy sem jezdí Brňáci lyžovat a koukat se na Pohár v Biatlonu)... Zvláštní je, že na to jak je to malé město, tak tu najdete na náměstí, popřípadě v celém městě všechny obchody, co člověk potřebuje a i něco navíc - máme i vlastní Sony Centrum (které je sice s cenami hodně pozadu ).
Já bych nedokázal žít v jiném městě, protože mám pocit, že to naše má řád a člověk se v něm hned zorientuje - když jsem se zde v pěti přistěhoval, tak jsem se začal orientovat poměrně rychle
Upravil/a Whirt dne 22.10.2012 16:38
Já žiji v Kuchařovicích asi tak 1 kilometr od Znojma.A já do města zavítám maximálně kvůli:knihovně,škole nebo přátelům.Nic víc.Já prostě nenávidím když jsou lidi na sebe nasáčkování jako v Praze a Brnu.Podle mě jsou velkoměsta v podstatě zvěřince .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.