Hm neva zjistil jsem, že na ten paypal snad nemusim bejt ani registrovanej, bude stačit jen když tam zadám údaje. Tak až budu mít po ruce peněženku tak tam nějakou padesátku pošlu.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
nagasadowcz napsal:
Hm, nemám paypal, ale s tím už by se dalo něco dělat. S penězi to bude horší Budu konečně shánět brigádu, tak potom bych něco mohl věnovat, ale zdá se, že tenhle problém si žádá okamžité řešení. Každopádně je zřejmé, že vina není na straně plátce, nýbrž na straně hostingu, tak se snad ozvou, vydřiduši.
Jsem na tom stejně ale snad se mi povede to něják zařídit a přispět.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
SA mi v noci psal, že to dneska bude zařizovat, že jim zavolá. Domnívám se, že sám určitě napíše nějaké vyjádření, ale těžko za něj někdo může mluvit, že... Nicméně, mělo by to být fixované, již.
Tak, první kapitola Alana Wakea je zamnou a fakt se mi ta hra líbí, až na ovládání postavy, to mi trochu vadí, ale zvyknu si . Koupil jsem celý ten Alan Wake balík, takže k tomu jsou ještě nějaké dodatky, na ty jsem taky zvědav..
Ještě jsem včera využil poslední den slev a konečně si koupil Dishonored .
To jsem rád, že se ti tahle hra líbí. Ovládání je docela horší, chce to zvyk, já si osobně si zvykl až v průběhu druhé kapitoly...
Dodatky The Writer a The Signal, že? Oni jsou vlastně nutností, protože bez nich je to vlastně jen 3/4 hry, což je blbé...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.