Tak prosím vás, vše proběhlo, jak mělo. Mimozemšťané skutečně přiletěli a už včera osvobodili několik vyvolených z pout našeho zamořeného světa. Brzy začne Světová Proměna a vše se obrátí k lepšímu. Dobří budou spaseni a budou moci žít v nově nastolené rajské společnosti, zatímco ti špatní se propadnou do démonických světů. To vše díky tomu, že naše planeta změnila frekvenci existence a života a dobří jsou s ní sladěni, ale ti zlí ne a tak se propadnou...
@Mahoney: Gratuluju! A nemělo to být spíš na Vánoce?
Tak to potom jo. No, mně osobně je to jedno, já na překvapení už dávno nehraju. Je to podle mě nepraktické a zbytečné a kouzlu Vánoc to u mě nijak nepřidává.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Tak prosím vás, vše proběhlo, jak mělo. Mimozemšťané skutečně přiletěli a už včera osvobodili několik vyvolených z pout našeho zamořeného světa. Brzy začne Světová Proměna a vše se obrátí k lepšímu. Dobří budou spaseni a budou moci žít v nově nastolené rajské společnosti, zatímco ti špatní se propadnou do démonických světů. To vše díky tomu, že naše planeta změnila frekvenci existence a života a dobří jsou s ní sladěni, ale ti zlí ne a tak se propadnou...
Podle mě Vánoce přeci jen nedělají jenom dárky. Jde mi hlavně o tu atmosféru kdy vím že jsme všichni spokojeni a máme se rádi .
Navíc o většině dárků co dostanu už beztak vím, protože většinu z toho si musím vybrat sám.
@Mahoney: Přesně tak. Já prostě vyznávám pohanskou tradici a atmosféru Vánoc. Dárky jsou samozřejmě vítané a příjemné, ale nestojí na nich síla celého večera a význam tohohle prastarého Svátku světla.
@Leneren: Lene, z tebe si ti UFOni udělají plyšáka na hraní
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.