Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Ups ..." obléknu se pokud tedy jsem nahej ... a podívám se na tu flašku ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
Proudím se
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Tondulín
Společně jste vyšli z kabinetu, první koho jsi spatřil byla Mirabelle zrovna se vracela do svého kabinetu. Jinak bylo ve velkém sále ticho. Možná, někdo spal na lavičce pod jednou ze soch, ale o koho se jednalo jsi nedokázal posoudit. Motáš se, sotva se držíš na nohou.

Mopidu
Probouzíš se, stále je ještě venku tma. Na chodbě i v kabinetu je ticho.

Lord Rade
Vrátili jste se do Kvatchu, ovšem armáda Lorda Gandara se vůbec nepohnula. "Zatraceně.. oni fakt čekají, že je napadneme." povzdychl si Legát Tullius.

LordeS
"Hmm.. o potraviny se postarám." řekl náhle Velmistr, vstal a odešel. Zůstali jste s Alexií sám v místnosti, "Asi šel ke Džbánu.. je to naše soukromá hospoda." vysvětlovala Alexia.

ScorpionCZ
Najednou jsi se probudil, celí s pocený. Hlava tě děsně bolí a všechno se ti před očima motá, ale i tak dokážeš rozeznat. Že to co se ti předtím zdálo, byl jen sen. Serana spokojeně spí na své části stanu, zřejmě se jí spí dobře po tom alkoholu. A ty ležíš na té své části stanu.

S3cR3
Rozeběhl jsi se na piráty hrající kostky, tvůj útok vůbec nečekali. Jednoho jsi probodl a druhého sekl do nohy, třetí po tobě skočil a rozbil s tebou stůl. Několikrát tě udeřil do obličeje a pak vytáhl dýku.

Breza77
"Amragor je dobrý legionář, a výcvik šel skvěle. Pak jsem si pokecali s Amragorem, sakra. Vůbec jsem netušil, že sloužil pod Thalmorem. Když mi říkal, jaký tvrdý výcvik tam prodělal fakt jsem se divil.. ale jinak, si myslím, že pár dobrých lukostřelců mít budeme." začal Diego.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
LordeS
" Dobře, jedna věc z krku. Nemáš nějaká líčidla? Pokud ne, snad je mají dámy v hambinci. Ten tady máte, alespoň doufám. Další zdroj informací." dodám omluvně. "Mohli bysme tě předělat na nordskou krasavici. Mě snad bude stačit jen blonďatá paruka a trochu nějaké hnědé masti. Řekneš, že jsem parchant tvého strýce.
Půjdem tam nebo někoho pošlem s jídlem? Protože pokud ho třeba o někoho dostávají, bylo by na místě toho využít. Škoda, že nemáme víc času." Pomalu točím zbytkem vína v poháru a poočku pozoruji Alexiu. "Co jsi o mně slyšela? Překvapilo tě mé jméno..."

http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Mopidu
Potichu se podívám z okna. Jak jsme vysoko? A co je kolem?
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
"ufff" z celého srdce si oddychnu ... a pak se chytnu za hlavu ... hmm ... asi nemam lektvar proti bolesti hlavy co? ale mam tu vodu ne? tak se napiju.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Hm měli bysme vzbudit pár lidí, aby si s náma taky dali tohle dobré pití ale jak? Mohli bysme začít zpívat ať je veselo ne?" Začnu zpívat něco co znám.
Upravil/a Tondulin dne 30.10.2013 22:23
 
Lord Rade
,,Sakra... no řekl bych, že máme času dost, ale nestojím o to, aby nás začali odstřelovat... Nicméně... nic jiného nám nezbývá. Musíme je nechat při tom, aby si mysleli, že tu žádné posily nemáme. Takže čekáme až vyrazí na tvrz."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Breza77
"Tak to je dobrý, musíme se pokusit sejmout co nejvíc Thalmorů z dálky, jestli máš čas pujdem okouknout bojiště" svolam ostatni co si chtějí prohlídnout bojiště, a zavedu je tam, pokud neznam cestu nejdřív zajud za Scipiem a zeptam se aby mi na mapě označil misto boje
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
Aurelius
Tondulín
Začal jsi zpívat, Severio se nijak nezapojoval spíš pořád koukal po osobě co ležela na lavičce. Potom dostal záchvat smíchu a když se stěží uklidnil povídá "Odneseme.. mu tu lavičku ven?". Tvůj zpět však uslyšela Mirabelle, protože se nejednalo o nic pěkného a většinu jsi zpíval falešně. Vyšla z kabinetu, zrovna když jsi se k němu blížil spolu se Severiem. "Zbláznili jste se? Tu takhle vyřvávat?" řekla potichu a pokračovala "Nahoře už spí, a občané a jejich děti na tohle vůbec nejsou zvědaví.". Severio se zasmál a pak povídá "Alee! Mirabellko, tohle je můj.. ee.. budoucí něco jako syn.. že jo?" praštil tě do zad a to byla zřejmě chyba, najednou se ti udělalo blbě a vyzvracel jsi se přesně pod nohy Mirabelle. Severio se začal smát a pak kouká "U Devítky.. co jsi to jedl?"

Mopidu
Potichu jsi přešla k oknu, otevřela ho a podívala se z něj. Jsi poměrně vysoko i na to, že jsi v prvním patře (stropy univerzity jsou vysoké). Kolem byla zahrada, bitva o město se jí moc nedotkla.

Lord Rade
"Jenže oni na ní nevyrazí. Tohle je záložní armáda, ve skutečnosti se už o pevnost bojuje. Ale nevím, proč ještě nezapálili maják." řekl znepokojeně Tullius.

LordeS
"Nějaká líčidla bych možná našla.. ale hambinec tu opravdu nemáme." řekla Alexia, když jsi se zeptal na to co o tobě ví. Chvilku přemýšlela "Nepocházím z Cyrodiilu, narodila jsem se tady. Ale viděla jsem plakát s tvým portrétem odměna byla docela zajímavá. Ale ani ten portrét není moc věrohodný a navíc, na Archanděla je vyšší odměna."

ScorpionCZ
Oddychl jsi si, sáhl jsi na hlavu. Děsně tě bolela a všechno kolem se točilo vzpomněl sis, že máš u sebe Léčivý lektvar. Ovšem jestli funguje i na tohle nevíš. Venku, ještě světlo není. Vytáhl jsi vodu a napil se.

S3cR3
Rozeběhl jsi se na piráty hrající kostky, tvůj útok vůbec nečekali. Jednoho jsi probodl a druhého sekl do nohy, třetí po tobě skočil a rozbil s tebou stůl. Několikrát tě udeřil do obličeje a pak vytáhl dýku.

Breza77
Vyrazili jste za Scipiem, opět seděl ve velitelském stanu. Cosi, řešil s Flaviusem a redguardskou legátkou. Když jsi se zeptal na cestu ukázal ti na mapě místo a povídá "Zítra se tam naše Legie vydají, teď by tam měli být akorát naši zvědové."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
Potichu vyjdu na chodbu a zamířím směrem ven. Půlnoční procházka Grin
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
S3cR3
Pokusím se mu zarýt drápy do očí
Upravil/a S3cR3 dne 31.10.2013 21:17
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Tondulin
"Eeeee ale my jsme si dali fakt jen kapičku...... a zjistil jsem že tady Severio je fajn chlap že jo?" Taky ho praštím do zad.
 
Lord Rade
,,Takže nám nezbývá nic jiného, než se skrz ně probojovat. Tak prostě vyrazíme, dřív nebo později bysme se s nimi stejně střetli... Tuhle bandu porazí snadno, oproti naší přesile nemají šanci.
Otočím se na nějakého strážného: ,,Sežeň mi toho dobrovolníka, co se přihlásil jako můj osobní strážce. A zajdi pro toho mága, třeba se nám osvědčí..."
Pak se otočím znovu na Tuliuse: ,,Je tu i ten zadní vchod, úniková cesta, nebo jak to mám nazvat... Myslíte, že se bude v tomto případě hodit? Nevím, kde to má východ a tak nevím jestli je taktické tudy poslat část mužů..

Upravil/a Lord Rade dne 31.10.2013 21:32
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
Léčivý lektvar ... na tohle? opravdu? to teda plácat radši nebudu xD to chce spíš sprchu bych řekl ... no hmm ... vykouknu ze stanu, kolik je asi hodin?
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
Tondulín
"Uh.." řekla Mirabelle a ustoupila z místa, které jsi pozvracel. Mezitím jsi udeřil Severia do zad, zařinčelo to (protože, nosí těžkou zbroj). "Ale i tak.. prostě, neměli by jste tu dělat takový hluk. Když nemáte, nějaké speciální povolení od nějakého ze zástupců nebo přímo od Arcimága." pokračovala Mirabelle. "Mirabellko.. to je nám jedno.. stejně nebudeme moc řvát.. a klidně se připoj, aby jsi na nás mohla dohlížét. Že jo?" řekl Severio a povídal se na tebe.

Mopidu
Vyšla jsi z ložnice, Alda ležel v křesle a spokojeně spal. Potichu jsi prošla a vešla na chodbu, na chodbě byla tma. Prošla jsi jí a sešla ze schodů, ve Velkém sále jsi uviděla legionářského profesora, Mirabelle a Aedana. Aedan a Legionářský profesor se sotva drželi na nohou, zřejmě jsou hodně opilí. Někdo dokonce spal na lavičce pod sochou jednoho z Arcimágů.

Lord Rade
"Možná, spíš mě ale zajímá ten mág. V Imperial City použili teleportaci, část jednotek teleportovali za záda armádě a ty je následně napadli. Proč toho nevyužít, pokud to ten mág umí." navrhl Tullius. Jeden ze stráží se mezitím vydal najít onoho dobrovolníka, za chvilku byl zpět. Osobní strážce byl připraven a povídá "Mág by měl dorazit za chvilku."

ScorpionCZ
Vykoukl jsi ze stanu, stále tam byla tma. Dro´Barri byl stále ještě paralyzovaný, nějaký novicové také nestali. Postávali před stany a cosi si tam řešili, kolem nich poletovala velmi slabá koule světla.

S3cR3
Zaryl jsi drápy do protivníka, začal skučet a po chvilce tě pustil. Vstal jsi, ale nějaký další pirát o tebe rozbil židli, srazilo tě to k zemi. Altmerka mezitím zabije jednoho z pirátů a pomohla ti vstát, "Musíme se dostat k té pirátce! Tohle je její posádka, tak rychle!"

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
S3cR3
Budu následovat Altmerku.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Mopidu
Trochu se uchechtnu při pohledu na toho spáče a zeptám se "Copak se tady dělo?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
Můžu si jít zaplavat do rybníku? myslím že to by mi možná pomohlo xD
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Jó jasně že jó připoj se k nám a nemáme ještě kapku té vodičky Seve?A kdo to tam vůbec chrní asi se za chvíli taky někam natáhnu."
Upravil/a Tondulin dne 31.10.2013 21:52
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8234 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12731 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6639 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist