Lord Rade napsal:
Je blbě přeloženej, nevim proč se tak chytlo tohle datum.. ale jednou k nám mimozemšťani přiletěj a já budu u toho.
Odkazuji tě za "vyšším poznáním" na svůj blog - odkaz v podpisu, i na příslušný článek.
Tohle myslím není nutné.On neříká nic o konci světa, ale o té části proroctví, že se vrátí staří bohové.On si je vyložil jako vesmírné formy života vyspělejší než mi sami.
Není nutné ho odkazovat na tvůj článek.
Diego napsal:
To všichni čekají konec světa nebo on už byl, že tu nikdo není?
Já si taky řikám, ale všiml sis že to mrtvo je tu už dobrých pár dnů?? Pár lidí je na chatu, ale jinak sou asi všichni v atomových bunkrech o.O
Srabové! To jsou nic jinýho!
Teď jsem se opět podíval(podruhé) na V. Ten film mě zase něco naučil, překvapil, opět jsem v něm našel inspiraci pro psaní. Navíc mne zaujaly ty jeho hlášky, citáty a podobné řeči použité ve filmu. Je prostě grandiózní!
Mimochodem píšu Epilog k Pochmurný Anglii. Ve 0:00, bude příběh přejmenován v nový název.
Epilog dodám, ráno nebo někdy během zítřka.
Ke kalendáři - nevím, odkud se vzaly řeči, že má vůbec k něčemu dojít. Je to nesmysl. Je to jen odvozené od toho, že začíná nový sluneční cyklus, prostě taková asociace. Nemá to být změna ze dne na den. A návrat bohů? Stejné jako všechna náboženství - mluví o tom, ale nikdy se to nestane. Tvrdit, že konec Mayského kalendáře něco přinese je ještě nesmyslnější, než tvrdit, že něco přinese konec mého stolního kalendáře. Ten totiž přinese Silvestra a to zas bude v alejích nablito...
Howgh.
P.S.: Teď jsem strašně zmatený - píše se po infinitivu čárka jako u slovesa v jiném tvaru nebo ne?
EDIT: Může mi někdo říct, kde jako všichni jsou? Já si chci nocováním začít užívat volna a klidu a tak nějak jsem čekal, že v první skoro prázdninový den tu bude narváno a ono hovno. To všichni pozorujete oblohu a čekáte ještě na půlnoc nebo jste odešli za lepší zábavou? Přiznejte se!
Upravil/a nagasadowcz dne 22.12.2012 00:50
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Diego napsal:
To všichni čekají konec světa nebo on už byl, že tu nikdo není?
Já si taky řikám, ale všiml sis že to mrtvo je tu už dobrých pár dnů?? Pár lidí je na chatu, ale jinak sou asi všichni v atomových bunkrech o.O
Srabové! To jsou nic jinýho!
Teď jsem se opět podíval(podruhé) na V. Ten film mě zase něco naučil, překvapil, opět jsem v něm našel inspiraci pro psaní. Navíc mne zaujaly ty jeho hlášky, citáty a podobné řeči použité ve filmu. Je prostě grandiózní!
Mimochodem píšu Epilog k Pochmurný Anglii. Ve 0:00, bude příběh přejmenován v nový název.
Epilog dodám, ráno nebo někdy během zítřka.
V jako Vendetta je neskutečně geniální komiks, z něho film můj nejoblíbenější film vůbec
nagasadowcz napsal:
No, to teda byla apokalypsa k posrání
Zítra si pustím ty dokumenty.
Ke kalendáři - nevím, odkud se vzaly řeči, že má vůbec k něčemu dojít. Je to nesmysl. Je to jen odvozené od toho, že začíná nový sluneční cyklus, prostě taková asociace. Nemá to být změna ze dne na den. A návrat bohů? Stejné jako všechna náboženství - mluví o tom, ale nikdy se to nestane. Tvrdit, že konec Mayského kalendáře něco přinese je ještě nesmyslnější, než tvrdit, že něco přinese konec mého stolního kalendáře. Ten totiž přinese Silvestra a to zas bude v alejích nablito...
Howgh.
P.S.: Teď jsem strašně zmatený - píše se po infinitivu čárka jako u slovesa v jiném tvaru nebo ne?
EDIT: Může mi někdo říct, kde jako všichni jsou? Já si chci nocováním začít užívat volna a klidu a tak nějak jsem čekal, že v první skoro prázdninový den tu bude narváno a ono hovno. To všichni pozorujete oblohu a čekáte ještě na půlnoc nebo jste odešli za lepší zábavou? Přiznejte se!
Viď...
Ano, jak jsem psal na blogu.
Hele, nevím... ale asi se tam čárka píše.
Já tu jsem, ale pracuju na těch seminárkách... a jde to pomááálu...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.