Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství třetí
Mike
Lord Rade napsal:
Je blbě přeloženej, nevim proč se tak chytlo tohle datum.. ale jednou k nám mimozemšťani přiletěj a já budu u toho. Knight

Odkazuji tě za "vyšším poznáním" na svůj blog - odkaz v podpisu, i na příslušný článek. Smile
http://www.ulozisko.sk/obrazky/662771/jabko.jpg

Leneren
Mike napsal:
Lord Rade napsal:
Je blbě přeloženej, nevim proč se tak chytlo tohle datum.. ale jednou k nám mimozemšťani přiletěj a já budu u toho. Knight

Odkazuji tě za "vyšším poznáním" na svůj blog - odkaz v podpisu, i na příslušný článek. Smile

Tohle myslím není nutné.On neříká nic o konci světa, ale o té části proroctví, že se vrátí staří bohové.On si je vyložil jako vesmírné formy života vyspělejší než mi sami.
Není nutné ho odkazovat na tvůj článek.

Mike
uf, už píšu skoro dvě hodiny a stále prd... jedna stránka Grin ... A docela si říkám, že když se s tím tak pachtím, že to možná upnu na blog Grin Grin ...

Diego
To všichni čekají konec světa nebo on už byl, že tu nikdo není?Shock

Nerevar
Diego napsal:

Já si taky řikám, ale všiml sis že to mrtvo je tu už dobrých pár dnů?? Pár lidí je na chatu, ale jinak sou asi všichni v atomových bunkrech o.O

hRDLA
Jaký ticho? Dneska tu naspamili 8 stránek Grin

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif

Nerevar
hRDLA napsal:

Fakt? o.O Okay ( ._.) já tu dnes nebyl celej den Grin sem oslavoval konec světa ! Grin

Nerevar
hRDLA napsal:

ty už máš přes 4 000 příspěvků?!?! předevčírem si měl něco pod 4 000 ne?? hRDLO!!!! že ty zase ultraspamuješ??? Grin

Diego
Nerevar napsal:
Diego napsal:

Já si taky řikám, ale všiml sis že to mrtvo je tu už dobrých pár dnů?? Pár lidí je na chatu, ale jinak sou asi všichni v atomových bunkrech o.O

Srabové! To jsou nic jinýho!Grin

Teď jsem se opět podíval(podruhé) na V.Wink Ten film mě zase něco naučil, překvapil, opět jsem v něm našel inspiraci pro psaní. Navíc mne zaujaly ty jeho hlášky, citáty a podobné řeči použité ve filmu. Je prostě grandiózní!Shock

Mimochodem píšu Epilog k Pochmurný Anglii. Ve 0:00, bude příběh přejmenován v nový název.
Epilog dodám, ráno nebo někdy během zítřka.

nagasadowcz
No, to teda byla apokalypsa k posrání Grin Grin Grin

Zítra si pustím ty dokumenty.

Ke kalendáři - nevím, odkud se vzaly řeči, že má vůbec k něčemu dojít. Je to nesmysl. Je to jen odvozené od toho, že začíná nový sluneční cyklus, prostě taková asociace. Nemá to být změna ze dne na den. A návrat bohů? Stejné jako všechna náboženství - mluví o tom, ale nikdy se to nestane. Tvrdit, že konec Mayského kalendáře něco přinese je ještě nesmyslnější, než tvrdit, že něco přinese konec mého stolního kalendáře. Ten totiž přinese Silvestra a to zas bude v alejích nablito...

Howgh.

P.S.: Teď jsem strašně zmatený - píše se po infinitivu čárka jako u slovesa v jiném tvaru nebo ne?

EDIT: Může mi někdo říct, kde jako všichni jsou? Já si chci nocováním začít užívat volna a klidu a tak nějak jsem čekal, že v první skoro prázdninový den tu bude narváno a ono hovno. To všichni pozorujete oblohu a čekáte ještě na půlnoc nebo jste odešli za lepší zábavou? Přiznejte se! Grin
Upravil/a nagasadowcz dne 22.12.2012 00:50
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin

Mike
Já tu jsem, zoufám si, že je tu mrtvo a píší své seminární práce. Smile

nagasadowcz
Mikeu, pojď na chat! Aspoň na chvíli. Pak nás to přestane bavit, ale aspoň někdo Grin

Nerevar
Diego napsal:
Nerevar napsal:
Diego napsal:

Srabové! To jsou nic jinýho!Grin

Teď jsem se opět podíval(podruhé) na V.Wink Ten film mě zase něco naučil, překvapil, opět jsem v něm našel inspiraci pro psaní. Navíc mne zaujaly ty jeho hlášky, citáty a podobné řeči použité ve filmu. Je prostě grandiózní!Shock

Mimochodem píšu Epilog k Pochmurný Anglii. Ve 0:00, bude příběh přejmenován v nový název.
Epilog dodám, ráno nebo někdy během zítřka.

V jako Vendetta je neskutečně geniální komiks, z něho film Smile můj nejoblíbenější film vůbec Smile

Mike
nagasadowcz napsal:
No, to teda byla apokalypsa k posrání Grin Grin Grin

Zítra si pustím ty dokumenty.

Ke kalendáři - nevím, odkud se vzaly řeči, že má vůbec k něčemu dojít. Je to nesmysl. Je to jen odvozené od toho, že začíná nový sluneční cyklus, prostě taková asociace. Nemá to být změna ze dne na den. A návrat bohů? Stejné jako všechna náboženství - mluví o tom, ale nikdy se to nestane. Tvrdit, že konec Mayského kalendáře něco přinese je ještě nesmyslnější, než tvrdit, že něco přinese konec mého stolního kalendáře. Ten totiž přinese Silvestra a to zas bude v alejích nablito...

Howgh.

P.S.: Teď jsem strašně zmatený - píše se po infinitivu čárka jako u slovesa v jiném tvaru nebo ne?

EDIT: Může mi někdo říct, kde jako všichni jsou? Já si chci nocováním začít užívat volna a klidu a tak nějak jsem čekal, že v první skoro prázdninový den tu bude narváno a ono hovno. To všichni pozorujete oblohu a čekáte ještě na půlnoc nebo jste odešli za lepší zábavou? Přiznejte se! Grin

Viď...

Ano, jak jsem psal na blogu. Smile

Hele, nevím... ale asi se tam čárka píše. Smile

Já tu jsem, ale pracuju na těch seminárkách... a jde to pomááálu... Frown

nagasadowcz
Všichni online - NA HRAD. Teda NA CHAT!

Mike
nagasadowcz napsal:
Mikeu, pojď na chat! Aspoň na chvíli. Pak nás to přestane bavit, ale aspoň někdo Grin

JDU! Grin

Diego
CHAT mi nejede.

Ináč, dobrou noc všetkým, kteří přežily konec světa.Svatoušek

Nere, co říkáš na můj nový název příběhu?
Jistě si na podobné slova vzpomeneš z V.
Upravil/a Diego dne 22.12.2012 01:36

Nerevar
Diego napsal:
CHAT mi nejede.

Ináč, dobrou noc všetkým, kteří přežily konec světa.Svatoušek

Nere, co říkáš na můj nový název příběhu?
Jistě si na podobné slova vzpomeneš z V.

Ano, Hlas Anglie je celkem výstižný jméno Wink

EldeR
Dobrééééééé ráno všem, co přežili konec světa !!! Grin

Mimochodem ...... JÁ SEM VÁM TO ŘÍKAL AngryAngryAngryAngryAngry
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt

Povídky

scorpioncz
dobré ráno Grin trošku škoda že nás nenavštívili mimozemšťani ... ale třeba je později potkáme Grin
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg

Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství osmé Pokec 801 04.03.2024 22:02
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství sedmé Archív fóra 6000 09.09.2015 22:02
BUG nekonečná válka, spadlý z oblohy, osvobození skyrimu Skyrim - dotazy, návody,.. 2 22.06.2015 15:35
předměty nezůstávají tam kde by měli Skyrim - dotazy, návody,.. 11 18.10.2014 16:46
Nekonečné questy? Archív zodpovězených dotazů 4 26.07.2014 17:24
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4381 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8647 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 6189 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 5268 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 13183 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7886 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6965 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6623 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7847 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist