My tu máme centrum národního parku... a pak už v podstatě nic
Ve škole máme akorát spoust vitrín s vycpanýma zvířátkama Je jich tam hodně, ale kolegové Vaší EldeRnosti tam chyběj, to musíme napravit
Připravit!
Zamířit!
Střílet!
Vykuchávat!
Vycpávat!
Mno, jako je fakt, že snad každý město má někoho takovýho... U nás zas žila rodinka, kterým jsme říkali Simpsonovi. A byli fakt známí po celým městě...
Bohužel je potkal tragický osud a nezbývá, než si počkat na další legendu...
Ligos napsal:
Mno, jako je fakt, že snad každý město má někoho takovýho... U nás zas žila rodinka, kterým jsme říkali Simpsonovi. A byli fakt známí po celým městě...
Bohužel je potkal tragický osud a nezbývá, než si počkat na další legendu...
Naše celý město je velká zoo. Máme tu bezdomovce kterymu se říká Cukr a taky sme tu měli blázna Rudu který se prevlekal za policajta a vybíral dvacku pokuty
Já vím že ve městě, kde bydlí BW, jim zase občas uteče z blázince nějaký chlápek, chodí pak po náměstí, chce od lidí korunu a občas mu spadnou kalhoty.
Tasemnice napsal:
Jaktože slovo "picuomevis" je v pohodě, ale když chci napsat synonymní název kura domácího ve čtvrtém pádu, v pohodě to není?
A fakt je tamto Len?
Bohužel jo učil jsem se a nalil si soplicu a nějak se to zvrhlo
@EldeR: Budhisti jsou pokud se nemýlím nejméně agresivní ze všech
Mimochodem Znojmo je nejlepší máme tu dokonce 2 opičí ghetta
Dnes byl další úspěšný školní den. Flákla jsem spolužačce až zaječela, ale v pohodě, učitelka to neviděla a v těláku nás nutili tancovat ňáký divný voodoo tance, což jsem samozřejmě odmítala
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.