nagasadowcz napsal:
A HIMYM je pořád slušný? Já pamatuju, že jsem u nějaké 4-5 řady přestal sledovat. Už mi to nepřišlo zdaleka tak vtipné. Zvlášť, když jsem tou dobou začal sledovat The Big Bang Theory.
Nene, docela úroveň spadla. Dokoukal jsem teď osmou sérii a tu poslední, co bude, devátou, dokoukám jen pro úplnost, ale jako... Barneyho hlášky se úplně vytratily, jako "High five" a "suit up"... no prostě... docela bída.
TBBT mě nikdy moc nebavilo, nesleduji, nemohu porovnat.
hmmm ... jeden den vynechám, v nekonečný 7 stránek a po celým fóru se bleskurychle rozšiřuje epidemie "Skyrim4fan Moderátor".... ještě abych tak na starý kolena něco chytnul
Mimochodem...... i tobě dobré ráno Diego
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ahooj všem! Šel jssm pozdě spát, tak doteď polehávám...
EldeRe, no, včera (a ještě trochu dnes) zde vládla taková ta euforie (ano, jak Ligos Spravedlivý vzpomenul), nová hračka. Ale neboj/te, mám pocit, že jsme se již stačili dostatečně kolektivně vyblbnout a nyní již čeká to jádro, skrývající se za tituly - řešení a moderování...
EldeRe, včera jsem tě tu vzpomínal, že dnes jedu do štětí - té smradlavé díry... jak jsi to "město" nazval...
Nic horšího od Rwandy nebylo, ze Sýrie denně uteče 6000 lidí
To je děs... Nechtěl bych tam žít a jak tak koukám, je to tam čím dál horší... Přitom je zajímavý, že Sýrie byla de facto poslední zemí (před tímto konfliktem), kde muslimové a křesťané žili v relativním míru, na rozdíl od ostatních zemí, kde mají právě muslimové převahu (tedy blízký východ, sev. Afrika)... Je důvodné se domnívat, že se jedná o uměle rozdmýchaný konflikt...
@Mike: Ano, Nápadov a Rozumov jsou hlavními zdroje. Ale upřímně řečeno, nejvíc inspirace, tedy co se týče básniček, beru jednoznačně v hudbě (jak metal, tak klasika). To u těch vážných. Ty humorné... to jde prostě samo, to je Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.