Hele z těch co jste tu hráli Deus Ex Human revolution myslíte, že se vyplatí koupit tu augment edition?Já si totiž nejsem jistý :/
Upravil/a Leneren dne 16.07.2013 10:51
Díky všem za podporu ohledně moderátorství. Moc mě to potěšilo. Na rozdíl od Gotta však nebudu lživě tvrdit, že jsem to "opravdu nečekal"
@Mike: Já budu doma odpočívat po Masterech (ještě), číst Stroncium od Kulhánka (opět výborné, nechápu vlažné přijetí této jeho knihy... zatím), poslouchat Powerwolf a Avantasii, patlat rýmy a snad se pohnu i v psaní knihy a nejspíš si kvečeru pustím něco pěkného - vidím to na In the Mouth of Madness od Carpentera. Jo a samozřejmě mamku obdaruju další dávkou DW (už jsme na začátku 7. řady a je naprosto nadšená ). Co ty, bro?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Naga: Jak dlouho Powerwolf hráli. Dostal ses až dopředu .
Avantasie my u posledního alba nic neříká. Podle mě Tobík změnil styl a to hodně to samý u Edguy.
PS: Do jaký míry jsi se ožral?
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Leneren napsal:
Hele z těch co jste tu hráli Deus Ex Human revolution myslíte, že se vyplatí koupit tu augment edition?Já si totiž nejsem jistý :/
Ani ne, i když to má děsně ultramegasuperüberhustokrutopřísnoepickej soundtrack. Já koupila normální a pak dodatek Missing Link zvlášť (ten doporučuju, dost toho o konci objasňuje)
A je to augmented edition, jakože augmentovaná
Upravil/a Mopidu dne 16.07.2013 12:31
Leneren napsal:
Ani ne, i když to má děsně ultramegasuperüberhustokrutopřísnoepickej soundtrack. Já koupila normální a pak dodatek Missing Link zvlášť (ten doporučuju, dost toho o konci objasňuje)
A je to augmented edition, jakože augmentovaná
@Mettalic: Neožral, kvůli lékům nesmím pít. A navíc mi krom piva, vína a jen příležitostné štamprle na chuť dělá pití docela zle (psychicky), takže piju zásadně s mírou. --- Powerwolf hráli asi 2 hodiny, byl jsem u kraje pódia v kotli. Na Avantasii krásně vpředu skoro uprostřed. Poslední album jsem ještě neslyšel, ale hráli samozřejmě i spoustu starých pecek, takže to byl neuvěřitelný zážitek. Např. konec s The Seven Angels (v plné, nezkrácené verzi) - to bylo něco!
nagasadowcz napsal:
Díky všem za podporu ohledně moderátorství. Moc mě to potěšilo. Na rozdíl od Gotta však nebudu lživě tvrdit, že jsem to "opravdu nečekal"
@Mike: Já budu doma odpočívat po Masterech (ještě), číst Stroncium od Kulhánka (opět výborné, nechápu vlažné přijetí této jeho knihy... zatím), poslouchat Powerwolf a Avantasii, patlat rýmy a snad se pohnu i v psaní knihy a nejspíš si kvečeru pustím něco pěkného - vidím to na In the Mouth of Madness od Carpentera. Jo a samozřejmě mamku obdaruju další dávkou DW (už jsme na začátku 7. řady a je naprosto nadšená ). Co ty, bro?
Opravdu nečekal.
Tak to je zajímavej program. To já teď byl celý dopoledne s tátou a dvěma mrňousama venku. Nuda jak blázen, ale docela to šlo... Teď mě čeká ještě autoškola a pak asi budu rád, že žiju, takže možná nějaký ten film, no, uvidíme. Taky čekám, že se tu dnes objeví SkyrimAdmin, včera tu vůbec nebyl, tak snad dorazí... no, jinak nic moc vlastně.
No hlavně, věrný bro a fanoušku, až budeš mít čas a energii, si přečti mé nové hustodémonsky krutopřísné básně No pressure...
Upravil/a nagasadowcz dne 16.07.2013 13:54
Moc píšete ! Nehledě na to že pokaždy když píšete o Powerwolf tak mám pocit že se baví o mě
BTW, já Nagu jako admina nechci a to proto že zastávám názor že adminská pozice je ďábelská pozice a že změní své uživatele v naprosté ... no... zlé zastánce pravidel
Whirt asi musí být nějaký výjimka...
No, já dneska budu asi číst dál Metro. Pak se vrhnu buď na Žambocha nebo Šlechtu, ještě nevím u kterýho začnu... Jo, a taky musím dneska předobjednat tu Pevnost... Takže dneska asi moc hrát nebudu a ani možná nebudu moc na netu. I když, jak se znám, ten svůj plán asi stejně nesplním
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lenerenka napsala:
Za prvé:Na chat!
A za druhé BadWolfe jak daleko jsi? A BTW toho průvodce si musím přečíst
Som na chatu.
A zatím jsem nepokročil, rozhodl jsem se že si nejdřív zkusím zahrát Blacklight, pokud se mi bude lagovat tak pokročím ve čtení (takže jsem pořád u toho jak rudí zachránili Arťoma).
BTW jakej průvodce?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.