,,sakra ta zvědavost je strašná věc ... podívej Lauro ... "(podám jí ten dopis ... ),,to jsem zase něco otevřel ... myslím že toho radši nechám a půjdu si lehnout ... jsem tak unavenej že už se nedokážu ani donutit jít spát "(půjdu si konečně lehnout a prospat se!)
hRDLA
Odtáhl jsi ke Scipiovi, ten stál poblíž. Seděl na sutinách, a čistil se meč. Berlu měl položenou vedle sebe. "Vypadá to že Imperial City je naše. Vedl sis dobře!" (více viz. tah Mopidu)
Mopidu
Legát tě vedl ke strýci, brzy jsi ho uviděla seděl na sutinách. Všimla sis na první pohled dřevěné nohy, a berly kterou měl položenou vedle sebe, měl na sobě generálskou zbroj, a jednalo se o imperiála. Měl prošedlé vlasy, a vousy. Právě k němu přicházel Zarath který táhl jakého si altmera. "Scipio.. tato, e... by měla prosbu.", Scipio se usmál a povídá "Mno, co ode mně potřebuješ?"
Scorpioncz
Podal jsi Lauraně dopis, a mezitím co ho četla jsi se posadil na postel. "Zvláštní, nikdy jsem neviděla Mirabelle s dítětem, a ani se o něm nezmínil Arterius. No, nic. Dobrou." řekla překvapeně, a pak se usmála. Lehl sis, a po chvilce usnul (4. příspěvky)
BW
Rozeběhli jste se ven ze sklepení, zastavili jste se až v patře Univerzity, kdy Veyer řekl "Budeš.. (zasténal bolestí) muset jít sám...".
,,Mám zajatce, teď si s ním dělejte co chcete... vlk, není to ten šílenec co se nechal spálit od Ancana a pak nám jakž takž pomohl. No já jsem rozhodně pro odpuštění všem dezertérům."
hRDLA a Mopidu
Scipio se zamračí, a povídá "Vlk si zaslouží nějakou dobu posedět v chládku, jednak zranil během vyučování studenta, ohrožoval děti a profesora, teď už je to arcimág, takže arcimága. A navíc, ho nemám rád, a část mě chce aby trpěl, nechoval se ke mně hezky, a Zarath to může potvrdit.". Legát Vici povídá "No, to je pravda.. ale každý si zaslouží druhou šanci.", Scipio rázně řekne "Ano zaslouží, ale Vlk ne! Vyhrožoval mi a to stačí, nemám v plánu mu pomoct."
Scorpioncz
(Spíš 3..)
BW "Nevím, jen bych tě zdržoval! Tak běž!" řekl Veyer.
Upravil/a Aurelius dne 31.03.2013 22:01
Utíkám. Po cestě sleduju okolí, jestli nenajdu něco co by se mi mohlo hodit, teď když jsem psanec XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA a Mopidu "Obyčejně by měl být souzen, ale. Teď ve válka, a na soud každý kašle, tudíž má váš Vlk problém, já mu pomáhat nehodlám. Byl jsem to já kdo ho dostal tak kde je? Ne, já jsem tvrdil že se mu nedá věřit a že je to lepl! Ale co Garrus, v něm viděl cosi zajímavého, proto je tam kde je." řekl Scipio, a Legát dodal "Vlk učil na Univerzitě že ano? Pokud tam učil tak patří pod legii Univerzity, a té velí některý z profesorů. Ale Akathos ví který to teď je."
Scorpioncz
Spíš... (2. příspěvky)
BW
Rozeběhl jsi se dál, jedinou možnou cestou ven z Univerzity, byly hlavní dveře. Byly otevřené, proběhl si jimi. Náhle jsi se prudce zastavil, uviděl jsi Garruse a několik legionářů. Garrus se usmál a povídá "On ještě žije?! Hmm... mno, zabte ho!" legionáři se proti tobě rozeběhli. "Moment!" křikla Rikke, která stála poblíž. A legionáři se zastavily, a povídá "Copak si nezaslouží spravedlivý soud?", Garrus si povzdech, "Vidíš tu někde Císaře? Soudce? Ne! Toto je bojiště, a zde je zákonem ten kdo bojuje!" křikl a sebral nějakému legionářovi luk, a šíp.
hRDLA a Mopidu
Vyrazili jste k Univerzitě, když jste přišli k dveřím. Uviděli jste Garruse, a Vlka. (viz. tah BW)
Scorpioncz
(1. příspěvek)
BW
Chtěl jsi se schovat za dveře, ale obklíčili tě i legionáři. Rikke ještě křikla "Garre! On patří pod univerzitu!". Garrus natáhl tětivu, a křikl "Jak myslíš.. půjde na Jmenování, tam bude císař, a ten rozhodne jestli zemře nebo ne. Do té doby, bude ale ve věznici!". Legionáři k tobě přišli a povídají "Dej nám zbraně."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.