A pak, že nejde si vzít doprovod na Thalmorský večírek
... aj propašovat ZBRANĚ!!
Néé, nepálí...
Nehoří ti obchod, Belethore?
Nejlepší hláška Skyrimu
S tímhle jsem dobyl Skyrim a zabil Alduina!
Tak jdem očarovávát.. Aha.. tak nejdem..
Kašlu na tebe, mám dovolenou!
Ostrostřelec (tady bude asi špatná kvalita)
Pán prstenů
Party hard 1
Party hard 2
"Plíživec"
Slušná nabídka, velký výběr
Jdu poprvé do Markarthu, a...???
Kdo tvrdil, že Šedovousí nechodí moc do civilizace a ovládají pouze "Hlas"??
A jak teda držím hrnek??
Shromáždění
Pitomec?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Belethor neměl určité zboží.. nezasloužil si mít obchod..
Koukám, že Farkas je tak "tvrdej", že místo žvýkaček přežvykuje šípy..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Z toho obrázku je přímo vidět, jak říká: "Se*u na to, budu jednorožec!!"
Teda neviem, či by takým rohom niekoho nabral ale kľudne, nechal som ho v tom. Vlastne potom si ten "roh" strhol a strčil si ho do huby, asi už bol fakt nervózny. Ale ktovie z koho/čoho.
Pull up a seat...
Have a drink.
A tady musím napsat něco.. no.. nepochopitelného? Stal se ze mě upír, přijdu si do města a místo toho, aby lidé útočili na mne... Zaútočili na obyvatelstvo!! (a to jsem se nenapil žádné krve, na nikoho nezakouzlil nic oblbujícího nebo cheatoval!)
Místo toho útočili jako první na toto (Hon 1)
Hon 2
Hon 3
Hon 4
A i Vignar se zbláznil!! (Hon 5)
Hon 6
Hon 7
Hon 8
Upravil/a Adrian_S dne 26.09.2014 17:20
Pěkné.. Jak jsi napsal Alyx, první, co se mi vybavilo, byla Alyx z Half life 2..
ja mám pár "zábavných" screenov z Oblu, ale momentálne som v inom štáte na svojom ntb, takže to pridám až keď sa vrátim.
No a píšem to preto, lebo som to chcel spraviť už dávnejšie, ale proste som zabudol, v akej téme sú tieto screeny. tak sa ospravedlňujem za spam.
Pull up a seat...
Have a drink.
jj, když si dáš tetování přez celou paži, jako já mám ty lekníny, tak to pak můžeš ještě překrýt tetováním přez horní část paže, což je v mým případě ten nápis BOOM... pod tím je ještě samurajská helma která je tetování přez spodní část paže, ale tu zakrývá rukavice
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.