Nemůžu se rozhodnout, plíživý vrah, jako Khajit, nebo (obrazně) high elf v dračím brnění, štít a ničení na max, začínal jsem už několikrát, nemůžu se rozhodnout... A umět všechno najednou, že člověk pak spláče nad výdělkem...
P.S.
Mám dotaz k modifikacím, už mám tuhle nejnovější ale stahoval jsem ji přes Steam, Nexus Mode manager nenajde program .exe a v PC adresář s tou hrou nemám... Nevím jak to nainstalovat... Za radu nebo návod budu opravdu vděčný...
Určite máš na mysli Skyrim Special Edition, tak cez NMM ani ja neviem načítať program .exe, ovšem adresáre mám zvlášť na Skyrim a Skyrim SE,
tu: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Skyrim
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition.
Ja som to tiež sťahoval zo Steamu, nič som nenastavoval a dalo mi to tam. Je síce pravda, že Skyrim som inštaloval z inštalačného CD a tam som nastavil cestu kde to má nahodiť. Pozri sa či to nemáš nainštalované inde a zložku Steamu nemáš na adrese C:\Program Files (x86). Prípadne to inštaluj ručne a zadaj cestu kde máš Steam.
Upravil/a Starec dne 07.11.2016 17:25
Domnívám se, ze "stará" legendárka s modifikacemi vypadá zrčitě lépe než holá SE verze. Mám na Steamu obě, ale hrát budu jen tu původní hru - už kvůli modifikacím, češtině atd.
Verze SE má jednu velkou výhodu, a tou je 64bit. U původní hry - výrazně zmodované - je občas dost problém se do ramky "vejít". Znám ENBoost, ale nezkoušel jsem (respektive jednou a hra mi vzápětí spadla).
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.