Mise Žvkažavkajzkáva no. 11
Krycí jméno: Kobliha 11
„Jejich revírem je McDonald, jejich tempo je sladké, jejich protivníci jsou hamburgry a saláty, to je Kobliha 11“ -Vyňato ze seriálu Kobliha 11
Hra je už rozehraná, vy blesci, ale pokud můžete se přidat, pokud budu mít náladu :D
VAROVÁNÍ! TUTO HRU VYMÝŠLEL BADWOLF, COŽ ZNAMENÁ ŽE NEDÁVÁ SMYSL, JE CVOKLÁ A MŮŽE UBLÍŽIT VAŠEMU DUŠEVNÍMU ZDRAVÍ!
Příběh:
Tato Sci-fi hra se odehrává na planetě Žvkažavkajzkáva. Přikládám obrázek (za namalování děkuji Whirtovi):
Tato planeta je taková těžařská, nic moc se tam neděje (akorát v Pondělí vaří čočku). Ovšem to jen na jižní polokouli, na severní... nikdo nebyl. Take se zde vedou nějaké války, obvykle jen tak z nudy. Co také dělat, že?
A právě na planetě Žvkažavkajzkáva se bude odehrávat náš příběh. Jediná známá věc je, že se děje něco špatného... A zlé Klobásy s tím možná mají něco společného. (aby nedošlo k omylu, Klobásy jsou opravdu klobásy.)
Soubojový systém:
Myslím, že soubojový systém, kde házíte kostkou a řešíte tucty rovnic by nebyl to pravé. Proto všechny souboje budu sám vyhodnocovat. Nebojte se, budu fér ;) (možná i víc než kostky)
Systém "Povolání":
"Povolání" jsou v podstatě šablony, které si vyberete. Značí jakou rasu a povolání hrajete, jaké máte staty a speciální schopnosti. "Povolání" se dělí do 4 kategorií a jsou následující: Příšernosti:
Zombie, Rostlinný tvor, Rybák Zisková (normální) povolání:
Zahradník, Herec z Bollywoodu, Reklamátor Lidé:
Občan, Silniční pobuda, Šílený Doktor Profesionálně bojovná:
Lovec, Žoldák, GSAP (Gas Mask Army Police)
Staty a Specialita:
Staty jsou následující: FYZICKÉ (F//): Přesnost (Střelné zbraně), Přemýšlení, Rychlost, Výdrž (Životy) POSTAVOIDNÍ: Epičnost, Coolovost, BADASSečnost
Postavoidní staty vyjadřují, jak působíte na ostatní (dále ve hře samozřejmě můžete získat reputaci, atd.). Na začátku je mají všichni na nule a zvyšují se tím, jak děláte určité epic/cool/BADASS věci. Specialita je speciální schopnost/věc daného "povolání"
Zde je seznam "Povolání", jejich statů a Specialit:
NB body = Ne Bonusové body. Máte na začátku 3. Můžete jeden přičíst k schopnosti u které máte body, nebo odečíst od ní a přidat k některé u které body nemáte.
(poznámka: Speciality nejsou lépe popsané, protože jsou více méně tajné. Až si vyberete "Povolání", popíši vám detailněji co umíte... Nezapomeňte, jsou to šílenosti.)
Jak se bude hrát + Přihláška
Hráčů bude moct být asi (až) 5, ale možná příjmu i někoho dalšího. Hrát se bude tak, že pokud tu budou aspoň 3 lidé (myslím tím na chatu: http://miniaplika...?id=277568 , protože je to jednodušší.). Jednoduše, já vám napíšu tah a vy odpovíte. Můžete si (v rámci možností) dělat co chcete. Ve hře začínáte každý odděleně (kde chcete na mapě, viz dole) ale můžete se potkat. Každý si vybere barvu kterou bude příspěvky psát. Nekoukám zas tak na gramatiku, ale aby se to dalo číst. Do přihlášky napište:
Jméno postavy
Barvu (PŘIZNEJ BARVU!)
"Povolání"
Přidělení vašich NB bodů
Věci co chcete mít u sebe (když tak proškrtám. věci můžou být jaké jen vymyslíte, použijte svou šílenou představivost! hru tvoříte i vy!)
Životopis (povinný, ale zase, jakýkoli :D... ovšem, na životopisu záleží, a pokud se mi nebude líbit, nepřijmu vás).
Na konec přihlášky musíte napsat toto: LOL, BW, LOL
Přihlášky pište do diskuze: http://skyrim.4fa...ad_id=3660
Herní svět:
Vyberte si jakékoli místo na jižní polokouli, kde chcete začínat. Musí to být buď město nebo území frakce.
Frakce jsou tyto:
Podle povolání (začátečnické frakce..., mají gildy kdekoli):
Pramen Zombie, Výhonek, Farma Našeho Rybotvorstva
Zahradní sněm, Nový Bollywood, Reklamátorský
sbor Občanské sdružení, Silniční Piráti, Lékařská fakulta,
Myslivna, Žoldácká Pevnost, GSA
Velké, nezávislé FRAKCE:
Gigantický sázečský asociovaný parlament
Národní Armáda Velvyslanectví Velkého Statku Mopů
Zkůrysynství (náboženství...)
Uctívači Železa (BTW, neznají železo)
Rak ata kevu enu tak ata (kolem nich se točí příběh...)
Aurelius:
Jsi právě ve své ordinaci v New Prague když ti na hlavu přiletí dýně.
Škorp:
Nudíš se ve sklenici... Možná bys mohl utéct... A zajít za tou pěknou růží naproti...
Norbi:
Jsi na pobřeží New Detroit, hledáš informace o Klobásách, abys je konečně dostal. Na pláži je skupinka fanynek JB...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
(Aspoň vyskúšam kondíciu svojích brokovníc) Vytiahnem brokovnice, a nabehnem medzi ne bez toho aby som prestal strielať kým sa aspoň jedna podobá že by mohla žiť...You can kill yourself, or die trying...
( chvilku budu koukat na tu růži .... počkat já mám nohy ? já myslel že jsem jen kytka bez ničeho a že mě bude muset aurel zmutovat ale pokud je mám ....jednou bouchnu do skla ... jen tak ... bez důvodu ... )
Norbi:
Vběhneš tam a střílíš, ale najednou narazíš do obřího fanouška JB.
Aurelius:
Vypadá to, že dýni po tobě hodil zástup na ulici. A chystají se hodit další.
Sklenice teď v tom zmatku nemůžeš najít.
Škorp:
Kopneš do sklenice a prokopneš ji
SuperHunter:
Jel si moc rychle a srazil si popelník do bazénu. Všiml si toho jeden člověk.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorp:
Růže je přes ulici, v květinářství. Vlastně je jich tam hodně.
SuperHunter:
Chceš ject dál, ale najednou člověk začne křičet Zkůrysynským nářečím: "Ty si vysypal popel do bazénu! You killed us all!"
Aurelius:
Dav na tebe pokřikuje: "Dýne, dýně, dýne!"
Asi se od tebe něco očekává.
Škorp:
Náhle na tebe zakřičí dýně: "Oh, zdravím. Nejste v naší databázi semenic a rostlin, kdo jste a kam jdete?"
SuperHunter:
Chceš jet dál, ale do cesty se ti postaví strážník: "You killed us all! YOU MUST PAY!"
jmenuji se Škorpus Kytkus ... a jdu tam stačí ? musím jít rychle než mě někdo uvidí ... jsem na tajné misi ... už jen to že se tu s vami vybavuju mě vystavuje nebezpečí ze strany .... ze strany .... ze strany neoblomných nájemníků zelených koňů ;D
Aurelius:
Při Dýňuvzdání se na všechny hází dýně. A skáče se do kupek sena...
Škorp:
"Aha, Nájezdník! No, to vás nechám jít...
... ale... Mohl byste mi dát autogram?"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.