Hra samotná (nejde mi editovat příspěvek ) http://skyrim.4fa...ad_id=3661XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Může
Zvrácené úchylné šílenosti jsou ve hře povoleny, ba dokonce vřele přijímány
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
To Sanued: Promiň, nejdou mi psát PM, poslední dobou mi fórum nějak blbne. Klíč je Talos
NB Body: -1 od premýšľania +2 výdrž +2 rýchlosť (2 premýšľanie, 3 rýchlosť, 2 výdrž)
Veci: Krivý meč, totálne nepresná historická puška, smradľavý
obväz a jeden Kit Kat
Životopis: Narodil som sa v Awesomáku, ale detstvo som prežil v New Detroite so starou mamou. Stará mama ma naučila ako loviť divoké prasatá. Od vtedy som lovcom. To je všetko čo si pamätám, prežil som totiž otras mozgu spôsobený pádom zo stola. Stratil som pamäť. Viem len to, že sa snažím ulovím sväte zviera uctievačov železa, Plasticpiga. Momentálne sa nachádzam v New Cardiffe.
LOL, BW, LOL
Upravil/a Sanued dne 13.11.2012 17:07
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Ještě uvidím, kolik dalších lidí se připojí a tak, ale pád ze stolu a Kit Kat ti zatím ručí, že jsi přijat
Celou dobu, co jsem se s rodinou koukal na film, jsem nemohl na Koblihu 11 (ó ano! Nemohl jsem si nevšimnout toho, že jsme oba posedlí tímhle číslem, že ho dáváme kamkoliv a kdykoliv můžem )...
Rozhodně se hry chci zúčastnit... Takže se mnou počítej (po tom co ohlásím soutěž, ti dám vědět )
Vybavení
Starý bílí plášť, modrá košile, rifle, botasky.
Šroubovák, Lékarnička (Penicilin, injekce - v ní nějaký sajrajt, prošlý jogur s názvem "Když sníte, vykadíte.", skalpel, kleště, obvazy), zavařovací sklenice a uvnitř je malý škorpió - jmenuje se "Bertold", kniha - "Lečte správně, játra!"
Životopis
Narodil jsem se v poušti, nebylo to nic příjemného protože právě probíhala takzvaná "Jogurtová válka" rodiče se proto ukryli do jednoho pouštního města kde mě vychovali. Nebylo to to zrovna povedené dětství, protože jediné co jsme měly byly jogurty a ty byly zkažené a měli projímavé účinky a proto jsem se stal doktorem.
Když skončila válka, a jogurty začali vyrábět jako za starých časů. A z náměstí a velkých měst zmizely přenosné záchody který tam byly místo hydrantů. Mohl jsem konečně nastoupit na univerzitu. Jenže tam se teprve začala projevovat moje šílenost, a proto jsem si ihned po vystudování založil malou kliniku v ruinách starého města. Někteří lidé říkají že jsem "cáklí" ale to by ke mně nechodily pro léky. Nachází se v New Prague.
Jméno : Škorpus Kytkus
Barva : Modrá ... jak jinak :D
Povolání : Rostlinný tvor :D
ROSTLINNÝ TVOR: F// Přesnost: 0 Přemýšlení: 3 Rychlost: 1+1 Výdrž: 0+2 Special: Parazit
u sebe asi nic mít nebudu když jsem ve sklenici xD ( i když bych mohl kousat sklo a pak si udělat skleněný klobouk :D )
Životopis : Vyrostl jsem jako každá normální kytka ... a ani jsem nebyl moc pěkná kytka , byl jsem zelený , malý , na stonku se občas objevil trn s omamující látkou ( kterou měli (kdo ví proč) lidé strašně rádi a ty trny mi občas utrhli ) , a když jsem vykvetl , tak jsem měl podivně namodralé květy ( byla v nich také ta omamná látka a taky mi ty květy trhali , takže byl zázrak , když se mi podařilo vysemenit :D ) . Po asi 5 letech šel kolem nějaký podivný doktor ... utrhnul mě a dal do sklenice ( tak skončili léta útlaku od těch podivných lidí s opravdu velikými zorničkami ) , pak na mě někdy vylil podivné zapáchající tekutinu a já jsem buďto málem uhořel , uschnul , shnil , rozprsknul se a jednou jsem se málem udusil jeho zelenými děravými ponožkami ... This is my story ... a jak bude pokračovat , to záleží na Kaktusoj :D
Lokace : u Aurela ve sklenici :D
LOL, BW, LOL :D
Upravil/a scorpioncz dne 12.11.2012 21:16
Jméno: Lord Nerevar Sockoidní Barva: zelená Povolání: LOVEC: F// Přesnost: 3 Přemýšlení: 1 Rychlost: 0 Výdrž: 0 Speciál: Lovení Vybavení: mrož(ano mrož, je na boj nablízko, neni moc velkej ^^), vesta, kalhoty, ponožky(dost odpudivý), trenky, kanady s ocelovýma špičkama, kapesní gauč, revolver(bubínkovej, takovej ten kovbojskej) a snajpa(tichá, rychlá, přesná, smrtící, ale těžká). Jo a ještě BADASS klobouk a sluneční brejle(takový ty velký mouchy, ale ne moc, nechci vypadat jako Naďa Urbánková), a Bublifuk(Bublifuk je jméno, jinak kdyby ste chtěli vědět co to je, tak je to bublifuk ) Životopis: Narodil sem se do sakra moc chudý rodiny Uctívačů Železa. Celý život sem slýchal legendy o materiálu, co se menuje železo. Moc moc sem si přál někdy se železem pracovat, ale skončil sem jako opravář ponožek. A nutno říct, že velmi schopný a nadějný opravář ponožek. Jednou jsem se dostal na okresní kolo opravářů a celý sem to s přehledem vyhrál. Pak krajský kolo, vyhráno, a pak se to nějak semlelo a já byl na mistrovství. Proti mě byla jedna z Klobás, byl to napínavý duel dvou opravářů, ale já dneska vim naprosto přesně, co se tam stalo. Ten Klobása a jeho několik kamarádů mi podstrčili falešný ponožky! Byly nespravitelný. A tak mě přede všema zesměšnili! Tam sem tehdy přísahal pomstu všem Klobásám, a odstěhoval se na Myslivnu, takový neškodný zapadákov, kde o mě neslyšeli. Měl sem klid. Ale není den, kdy bych nemyslel na to, až jednou nastane den, kdy vyhladím všechny Klobásy na světě Žvkažavkajzkáva. A tak začíná můj příběh... Lokace: Myslivna
LOL, BW, LOL
Upravil/a Nerevar dne 13.11.2012 21:56
so, HERE ... WE... GO
1)Joker von Rybák
2)rovnaká ako u aurelia
3) Rybák (TY HAJZLE !!! ti dám dávať rybákov medzi príšernosti !!!! )
4)2+presnosť,1+ rýchlosť
5)Hasičský prístroj, brokovnicu s nábojmi (vela ! ), druhú brokovnicu s vela nábojmi a potom tretiu brokovnicu s vela nábojmi, a potom dva tomahawky, prilbu aby som vedel dýchať na súši a tabulku aby som sa vedel dorozumievať , oh and by the wolf, tie zbrane prispôsobené aby sa dali používať pod vodou, a aby som ich vedel chytiť a ešte jedna ULTRASUPERMEGASUPERMEGAEPICSUPERMEGA zbraň, z ktorej ke´d strelíš padá BACON
6)Narodil som sa v oceáne (logicky) istému týpkovi ktorý si hovoril Poseidon, vraj to bol boh morí a podobne, no velmi som mu neveril keď mal hlavu asi dva metre od hlavy, za to ma vyhnali do nejakej šialenej dimenzie, kde sa mám vraj napraviť, no keď si myslia že to pomôže čo už ... No potom čo sa objavili tie hnusné surové klobásy, a nenechali sa upražiť , dokonca mi zjedli takmer ročnú zásobu slaniny, som sa rozhodol že ich treba vyhubiť, a tu začína môj príbeh , majú sa na čo tešiť !!!
Lokácia : New Detroit (Pobrežie)
DIE BW DIE !!! kiddin LOL, BW LOL
Upravil/a Norbi dne 12.11.2012 22:45
You can kill yourself, or die trying...
1)Jméno: Nick Infernus
2)Barva: Bílá
3)Povolání: Silniční pobuda
4)Barva: Zajímavá modroučká
5)NB Body: Přesnost: 1 Přemýšlení: 0 Rychlost: 3 Výdrž: 1 Special: Silnice (základ)
Přesnost: 2 Přemýšlení: 2 Rychlost: 3 Výdrž: 1 Special: Silnice (po přidělení)
6)Věci: Don Mustang ZH500 (auto), G 17 s náboji v kufru v autě, nůž s rukojetí z dřevnjeného dřeva, lahév limonády "Prďte až do noci", konzervu fazolí "Projdou vámi za 5 minut" a žvíkačky "Zubohryz"
7) Nick se narodil v Awsomově a byl syn velmi bohatého muže jménem Svědil Pů. Žil celkem přepychově do svých osmnáctých narozenin kdy odcestoval do Zkůrysynství. Do Zkůrysynství se dostal přes letovou aerolinku jménem "Roztrhlé rogalo", která po dalších dvou letech skrachovala, když se snažili upravit retadla na vzduchoví pohon. V Zkůrysynství si pořídil své první auto, ke kterému od toho divného chlapa v černé kápy dostal i zbraň. Naučil se řídit a zjistil, že řízení auta je to co mu v životě jde nejlíp. Bohužel pro toto místo, Nicka nebavilo závodit v normálních závodech, ale v pouličních závodech. Vždycky když jel tak něco rozmlátil. Jednou to byla telefoní budka, jindy zase pouliční lampa. Nicka prostě bavilo pořád něco ničit. proto si musel na auto pořídit speciální nárazník, aby nemusel pořád platit opravu kapoty atd..
8)Lokace: Zkůrysynství, vnitrozemí
LOL, BW, LOL
P.S.: Pochybuju, že to je tak bláznivé jako má Norbi, ale opravdu večer moc smysl pro humor nemám.
Upravil/a SuperHunter dne 12.11.2012 23:49
Jak já říkám, já ji budu psát, ale holt moje paměť není nejlepší a navíc mám v podstatě jenom tři hrající hráče, přičemž Mopi a Škorp hrajou spolu. Takže tu musí být oba dva a navíc mi to musí někdo připomenout Ale jak o tom tak přemýšlím tak asi z toho důvodu Škorpa s Mopíkem co nejdřív rozdělím aby se zas mohli hrát častěji Teda jestli budou ještě pořád chtít hrát samozřejmě
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.