Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nemáte nějaký tip na pevnost nebo lokaci, kde se vyskytuje hodně nepřátel s těžkou zbrojí. Já už si jich pár objevil, ale všechny s lehkou a tak ikdyž už mám level 20, tak pořád nosím ocelovou zbroj a kromě elfí která je lehká a nehodí se mi, jsem nenarazil na soupeře s těžkou zbrojí, která by se mi hodila.
Upravil/a Shuriil dne 17.04.2013 23:55
Zkus Pevnost zlomených klů, tam je jeden ork s plátovou ocelovou zbrojí, je taky součástí jednoho úkolu (je pěkně tuhej )
Tomioss Dobyvatel, jméno mé, ale říkejte mi Tomioss
Jop, jak píše Clown333, nepřátelé se generují dle tvého lvl. Kupříkladu, když jsem na 10lvl šel vybít nějaký bandity, tak jejich šéf měl ocelovou zbroj. Když jsem rozehrál znovu, tak na ty samí bandity jsem šel na 25-30lvl, tak šéf měl plátovou.
4x vylepšená elfí, navíc očarovaná (neslyšný boty, helma dýchání pod vodou, rukavice na snazší vyháčkování a zbroj s vyšší regenerací) má mnohem větší obranu, než základní těžká a váží sotva čtvrtinu...
chodil jsem v ní dlouho, skoro od začátku až do lvl 47, nedávno jsem vyměnil za skleněnou, na kterou jsem přesunul očarování z elfí - a stejným způsobem (jen jiný očarování u rukavic) jsem vybavil i Lýdii
důvody: hlavně vyšší kapacita nosnosti pro kořist u obou, rychlejší běh a tišší krok
Nesnáším podpisy ve fórech!!! (a hlavně ty přes polovinu vejšky obrazovky, jako má třeba zdejší Vitek222)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.