Zdravím všechny. Mám nainstalovaný TESV legendary edition s aktuální patchem. Rád bych vás požádal o pomoc s tímto problémem. Ve hře jako by z ničeho nic se vypařila zlodějská zbroj.Na ostatních postavách ve zlodějském cechu v Riftenu(nebo na zlodějích co se potulují skyrimem) onu zbroj vidím normálně ,ale to je snad vše co po ní zbylo.
Když jsem dělal pro zmiňovaný cech úkolovou linii tak jsem měl zbroj dostat hned co jsem se k nim připojil avšak hned po dialogu kde se postava zmiňuje o zbroji žádnou neobdržím. Pokoušel jsem si jí přidat pomocí konzolového příkazu (player.additem ####### #) ,ale žádná se mi v inventáři neobjevila.
Také jsem si stáhnul SAVE ve kterém postava má zbroj nasazenou (nejspíše se problém týká všech zbrojí zlodějského cechu) ,ale v inventáři nebyla k nalezení (viz.níže). Předem děkuji.
Upravil/a Goblin dne 11.07.2013 01:05
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.