hRDLA napsal:
Díky Nago, alespoň někdo. Sice byl nic moc, ale tak předstírat pobavení jste mohli no
Pobavilo to ... neboj
@Leneren: mimochodem prodlužka použít jde, ale z elektrikářskýho hlediska ten kabel není stíněnej a díky průřezu tam budou taky nějaký ztráty, takže to je na úkor kvality..... ale jak se to řekne odborně netuším
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Chtěla jsem hrát DA, ale tátovi nejni dobře, tak jsem si půjčila jeho sluchátka abych nerušila a tý vado, tolik basů jsem snad ještě nikdy neslyšela fakt, supermegaepic sluchátka
To byl super den, nejdřív nám onemocněla učitelka na francouzštinu, takže nám odpadla 1. hodina a FJ nebudeme mít celej tejden, druhá hodina byla suplovaná takže se nic nedělalo. O třetí jsme byli v učebně s wifi, o čtvrtou jsme hráli celou dobu hru. A pak jsme měli poslední dvě bruslení
hRDLA napsal:
To byl super den, nejdřív nám onemocněla učitelka na francouzštinu, takže nám odpadla 1. hodina a FJ nebudeme mít celej tejden, druhá hodina byla suplovaná takže se nic nedělalo. O třetí jsme byli v učebně s wifi, o čtvrtou jsme hráli celou dobu hru. A pak jsme měli poslední dvě bruslení
Ty jsi bastard.....
E:http://www.novink...-cssd.html
Tento článek mě velmi zaujal a já bych to slovní hodnocení i uvítal.A jako obvykle komentátoři nezklamali po dnešním špatném dnu mi dokázali vykouzlit úsměv na rtech
Upravil/a Leneren dne 26.02.2013 16:26
hRDLA napsal:
Tak pánové a dámy!Oficiálně vyhlašuji, že pan Janeček a dalších 27 senátorů a senátorek jsou idioti!Stejně jako 73 000 občanů a diskutující na serveru novinky.cz
BTW, co je s těmi levely? Já už mám 4000 příspěvku, hRDLA 5000 a žádné nové obrázky. To bylo vždycky takové překvapení k tomu pěknému číslu. Tím spíš, když ho člověk nabyl poctivě.
Upravil/a nagasadowcz dne 26.02.2013 23:23
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.