Nefér je že Terciáni máj víc hodin jak Kvartáni, zatímco my máme dvě odpoledky, jednou do 16:00 a pak do 15:15, a jinak každý den 6 hodin do 13:30 tak oni máj jednu malou odpoledku a jeden den jen do 12:45 Jak to?!!!
Na střední si nás jednou vychutnal učitel na technologie, když nás zadřel hned první den, že prej normální dvouhodinovka a navíc nás nechal psát hned první hodinu písemku. Dokonce počítal s tím, že nikdo nebude mít nic, tak nám rozdal papíry a tužky.....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mopidu napsal:
Nefér je že Terciáni máj víc hodin jak Kvartáni, zatímco my máme dvě odpoledky, jednou do 16:00 a pak do 15:15, a jinak každý den 6 hodin do 13:30 tak oni máj jednu malou odpoledku a jeden den jen do 12:45 Jak to?!!!
Tak gympl, já mám v pondělí do 14:30 tj. 7 hodin (v 15:00 sem doma) jinak 6 hodin do 13:15 (14:15 sem doma)
Upravil/a BigNord dne 03.09.2012 12:15
nagasadowcz napsal:
A někteří už jsou ze školy dokonce zpátky! A já zrovna snídám
Ách! Konečně zpátky! Nové vedení školy nás drželo čtyři hodiny v tom ústavu a pak jsem hodinu běhal po městě a zařizoval, jak to bude s kroužky!
Macraschley1 napsal:
... Už jsem vyšek ze cviku, dříve mi nedělalo problém napsat článek, nebo něco do školy a teď, po dvou měsících jsem psal článek na alanwake.cz, a jak to dopadlo- smolil jsem to asi hodinu...
( http://www.alanwa...falls-film )
Asi je to tím, že stárnu...
Já se snažím i přes prázdniny udržet se ve cviku, a tak jen cvičně si píšu povídky. Ale je pravda, že když jsem tu po dlouhé době přidával novinky, tak mě to dalo zabrat
Mopidu napsal:
Whirte, musíš tu pěnu zničit! Ale lidské zbraně na ni nezabírají, ani elfské a trpasličí, jediný způsob je hodit ji do vulkánu ze kterého byla stvořena, jinak tě bude pronásledovat celý život
já se bohužel moc nelekám, dar i prokletí MUHAHAHAHAHA
No já se právěže taky moc nelekám, ale tohle bylo prostě tak geniálně načasované, že jsem si chvíli říkal "Am I alive?"
BadWolf napsal:
To tě vyděsil KUS PĚNY NA HOLENÍ ?
Ne, vyděsila mě ta lahev, která s kovovým hlukem spadla v noci ve tmě ve chvíli, kdy jsem zapnul spínač na zem - myslel jsem chvíli, že mnou projel proud elektřiny a tohle je můj posmrtný život
BadWolf napsal:
To tě vyděsil KUS PĚNY NA HOLENÍ ?
Ne, vyděsila mě ta lahev, která s kovovým hlukem spadla v noci ve tmě ve chvíli, kdy jsem zapnul spínač na zem - myslel jsem chvíli, že mnou projel proud elektřiny a tohle je můj posmrtný život
Posmrtný život s padajícíma láhvema? Chtěl jsem říct "Ne, díky" ale jak o tom přemýšlím, zní to dobře
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.