Diego napsal:
Lidi, od půl druhé ráno dneska, již žiji 20let na tomhle světě. No v pátek jsem to oslavil a řádně!
Ráno nebyla kupodivu ani kocovina, prostě žádná bolest. paráda!
Diego napsal:
Lidi, od půl druhé ráno dneska, již žiji 20let na tomhle světě. No v pátek jsem to oslavil a řádně!
Diego napsal:
Neumím zpívat ani virtuálně takže ti nezazpívám
Doufám že ste na oslavě neměli dort!
Neměli
Nevím proč, ale nejdou mi po opravě kompu videa z youtube. Chtěl jsem tu dát jednu dobrou písničku a ono nic...
Diego napsal:
Neumím zpívat ani virtuálně takže ti nezazpívám
Doufám že ste na oslavě neměli dort!
Neměli
Nevím proč, ale nejdou mi po opravě kompu videa z youtube. Chtěl jsem tu dát jednu dobrou písničku a ono nic...
Je to tím, že to video má zakázané "vkládání" musíš zvolit "sdílet" a vybrat ten zkrácený odkaz... Ale já si ji poslechl - stačilo dát Citovat a odkaz tam byl - to je zaručený trik
Já znám výbornou narozeninovou písničku (z filmu Madagascar tak ji neber vážně )
Hodně štěstí, zdraví,
ať tě život baví,
máš ksicht jako opice,
aaaaaaaaaaaaaaa
jsi též smradlavý
Upravil/a Mopidu dne 26.08.2012 17:58
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.