Já jedu za Nord mágiu všeho druhu Vyvolám si pomocníka, nasadím lepšiu obranu, a potom plujem ohník, ľad alebo blesky na všetko čo sa pohne a keď rapidne klesne zdravie tak sa vyliečim
Ale momentálne som začal za Khajita, Luk z plížením a v núdzi vytiahnem Meč z dýkou,
Prvá hra
Nord, 61 level, Full Mág Druhá hra
Khajit, 37 level, Assassin
Ničení, vyvolávání je moje specialita a ještě teď pracuju na proměnách. Vlastně už jsem to dokončil Dělal jsem to kvůli perku Mage Armor a Magic Resistance, dost se hodí.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já sem MIX. Myslim že pravý Dovahkiin by mněl umnět všechno. Jinak mam nejradši jednoruční boj, lukostřelba, lehká zbroj, krytí, ničení, plížení.
A BEZ MÓDŮ SE NEOBEJDU!!!!!!!!!!!!!!
Počet módů : 114.
"Did I ever tell you the definition of insanity" - Vass
Těsně před uplynutím časové exkluzivity pro DG jsem si vytvořil novou postavu (dočetl jsem se totiž, že DG bude dostupný až od desátého levelu, tak abych to jako stihl, říkal jsem si )
Teď jsem už na 36 úrovni, hraju za Bretona, barda. S tím módem, jak si můžete vyrobit hudební nástroje a pak s nimi za spropitný hrát po hospodách a na ulicích je to jedna báseň. No a samozřejmě nějaký ty kouzla, co by to bylo za Bretona bez kouzel...
Upravil/a Ligos dne 06.08.2012 18:43
nagasadowcz napsal:
Jedna postava je válečník s heavy a obouručkou, druhá mág na destrukci a vyvolávání, třetí je plížívá lučištnice, skillím s ní i dýky, je to moje jediná ženská postava za celý život
Aha, tak z té ženské jsem udělal chlapa. Bylo to hrozně nepřirozené. Udělal jsem ji pěknou, takže mě to při hraní rozptylovalo
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak já nepřátele nejdřív střelím šípem do hlavičky, pokud to přežije a já jsem stále neviděn je na řadě druhý šíp. Jestliže i to přežije tasím meč a dýku. Nepřítel je poražen, nastává čas pro léčbu svých zranění.
Co se týče mě mám radši luk než jednoručky,ale hodně mám vyperkované i jednoručky,obouručky moc nemusím,protože je to něco jako těžká zbroj a já nosím lehkou.
Trochu jsem styl pozměnil,teď hraju za khajiita-vlkodlaka,je lukostřelec a na blízku používá dva meče.Z cechů jsem u družiníků,zlodějů a Bouřných hávů.
Jo a míchá si lektvary a driáky,očarovávání používá občas.
Upravil/a vtipoman dne 31.08.2012 12:41
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.