Zdravím zase všechny :-) Mám tu zase takový problémek :-)
1. Děkuji za Pomoct s Questem (vminulém dotazu)
2. Zde je ten Problém...
Nevíte někdo jesli v Bílém Průsmiku se dá dosáhnout vrcholu ? (Jako udělat všechny Questy A konec "Bílý Prusmik COMPLET" ?
Už tam totiž mám udělané snad všechny Questy ale u Velitelu Družníků se pořád něco najde a najde
(já jsem hráč který hrál Gothic 1-4 ; Zaklinač 1-2 ; Oblivion ... a jsem zvyklí dělat všechno pořádně.. [možno to vysvětluje že jsem teprve v Bílím Průsmiku a už jsem lvl 35 samozdřejmě dělám Kovářství, očarování a boj ... někdy se dostane i na krádež)
Abychom si to schrnuly.. trochu jsem se zamotal .. OTÁZKA ZNÍ : Je někdy konečný Quest u Družníků v Bílém Půsmiku nebo mi budou dávat pořád Questy a Questy ?
Ilidienes napsal:
Zdravím zase všechny :-) Mám tu zase takový problémek :-)
1. Děkuji za Pomoct s Questem (vminulém dotazu)
2. Zde je ten Problém...
Nevíte někdo jesli v Bílém Průsmiku se dá dosáhnout vrcholu ? (Jako udělat všechny Questy A konec "Bílý Prusmik COMPLET" ?
Už tam totiž mám udělané snad všechny Questy ale u Velitelu Družníků se pořád něco najde a najde
(já jsem hráč který hrál Gothic 1-4 ; Zaklinač 1-2 ; Oblivion ... a jsem zvyklí dělat všechno pořádně.. [možno to vysvětluje že jsem teprve v Bílím Průsmiku a už jsem lvl 35 samozdřejmě dělám Kovářství, očarování a boj ... někdy se dostane i na krádež)
Abychom si to schrnuly.. trochu jsem se zamotal .. OTÁZKA ZNÍ : Je někdy konečný Quest u Družníků v Bílém Půsmiku nebo mi budou dávat pořád Questy a Questy ?
Díky za odpověď
Já mám lvl 28 a taky jsem toho moc neudělal, žádné frakce (jsem u nich ale žádné Q), a v hl. Q linii jsem teprve d II. aktu
A nevíte jestli to takhle je i u Temnýho Bratrstva a Cechu Zlodějů ? Jako že se ty questy budou furt generovat ? Asi ne protože to by jsem za chvíli povraždil všechny NPC snad :D
Pro Družiníky a Zloděje dělám, ale u Vhahů jsem udělal jenom ty první 3 vraždy a pro další jsem už nešel.. Protože nechci zabíjet nějaký ubožáky a zadavatele questů.. Ale to mi taky vrtalo hlavou jesli by takhle šlo povraždit celej skyrim až na ty nesmrtelný.. stačilo mi když jsem pro Družiníky musel zmlátit toho kněze u kterýho jsem se ženil..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Závěrečným questem pro Družiníky by se dalo říct, že je očištění Kodlaka v hrobce. Nebo očištění i těch dvou bratrů, co můžeš udělat potom, když si s nima v Jorrvaskru promluvíš, a nebo sesbírání všech vlkodlačích totemů. Pak už jsou jen ty náhodně generovaný úkoly...
U vrahů je to stejný... po skončení dostáváš stále úkoly na vraždy, ale nevybíjíš specifický NPC , ale NPC který se vždy objeví na svém místě, takže k vyvraždění skyrimu nedojde...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
U vrahů je to stejný... po skončení dostáváš stále úkoly na vraždy, ale nevybíjíš specifický NPC , ale NPC který se vždy objeví na svém místě, takže k vyvraždění skyrimu nedojde...
Díky přesně tudle odpověď jsem chtěl Rychlá stručná a je v ní všechno co potřebuju vědět
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.