Čím více lidí si koupí hry, tim více bude lokalizací, jak prosté, ale zároveň složité
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
já 60%
a tím víc bude mít bethesda peněz na the elder scrolls VI Elsweyr?
Black Marsh?Walenwood?Summerset Isles?
Upravil/a Kresuky dne 05.11.2011 19:40
Kresuky napsal:
já 60%
a tím víc bude mít bethesda peněz na the elder scrolls VI Elsweyr?
Black Marsh?Walenwood?Summerset Isles?
Ja tajne doufam ze az vycerpaji vsechny regiony tak udelaji posledni TES, kde budou v nejake suprove grafice te doby atd remaknuty vsechny provincie najednou v jedne super mega obrovske hre:-)
Myslím, že když Cenega do profi překladu vrazila takový balík, budu s kvalitou spokojen. Přeloženo vše včetně knížek, přesně podle mého gusta, nebudu tak muset čekat na plugíny, které by tak mohly vyjít i za rok a začnu pařit hned jak mi to dojde poštou, na vánoce si už beru dloooouhou dovolenou....
BTW Další díl bych rád viděl na ostrově zapadajícího slunce, pokud si vzpomínám z Oblivionu, byla tam o něm zmínka v tom smyslu, že tam došlo k bojkotu nějakých obchodních aktivit císařství a všichni přece ví, že na ostrově žijí mocní mágové, to může být nebezpečná situace...
Upravil/a Marien dne 05.11.2011 20:05
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
Marien napsal:
BTW Další díl bych rád viděl na ostrově zapadajícího slunce, pokud si vzpomínám z Oblivionu, byla tam o něm zmínka v tom smyslu, že tam došlo k bojkotu nějakých obchodních aktivit císařství a všichni přece ví, že na ostrově žijí mocní mágové, to může být nebezpečná situace...
Na ten rozhovor medzi NPC si pamatám a myslím že po skončení Oblivionskej krízy Altmeri využili situáciu v akej bolo impérium a odtrhli sa od impéria a zároveň výrazne zvýšili svoj vplyv vo Valenwoode.
Ja by som skôr tipoval že daľší diel TES by mohol byť buď Valenwood+Elsweyr alebo len Valenwood, pretože o ten má záujem impérium aj Altmeri a mohli by sa do toho nejak zamiešať aj Khajiiti.
Jak vidno, Skyrim ovlivňuje psychiku i zvířat. Hádejte, za jakou rasu asi bude hrát?
Upravil/a Marien dne 06.11.2011 11:18
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
Takže podle veškerých informací zabere PS3 verze Skyrimu 5,5Gb. Takže nežhavte si 'plejstejšny'!
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
O_o" Hrát to na PC tak se češtině obloukem vyhnu "Větrný žleb" ještě beru, "Samota" a "Ledohrad" budiž, to bych moooožna taky ještě překousl, ale "Vysokoskalí" je už na mě příliš
Já osobně proti českým názvům nic nemám - vždyť co by byl Pán Prstenu, kdyby se Kraj jmenoval Shire, nebo kdyby se Středozemě jmenovala Middle-earth. Mě naopak české názvy doplňují atmosféru - ikdyž si je dokážu přeložit.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.