7 dni do vydani,... Jak to snasite? Osobne mam okousane vsechny nehty a peknych par dni jsem se nezmoh na nic jineho nez na refreshovani tech par videi. AAAAHHHHGGGGGGGGGGRRRRRRRRR At uz je pristi patek! Klidne budu mlatit hlavou do zdi, jestli to pak bude rychleji utikat:-)
Já pařím usilovně Deus Ex 3, abych ho do Skyrimu stihl dohrát, ale zase si ho plně vychutnávám, je to fakt boží. A včera jsem ještě dohrál Mirror's Edge a jsem z toho dost unešenej, po dlouhé době konečně zajímavá hra.
Já hraju minecraft a stavím si vesnici a když si vzpomenu jak tam bylo 300 a že jen ten týden, no hrůza.
PŘIŠEL JSEM, VIDĚL JSEM, ZVÍTĚZIL JSEM. I am Dovahkiin!!!!!
Já si Skyrim eště nějakou dobu nezahraju :'(. Nejsou peníze na nový počítač a se svym Intel Core 1.6 GHz NVidia GeForce 6600 128 MB a 512 MB RAM nerozjedu s prominutim ani HOVNO natož Skyrim Sem z toho docela podrážděnej... ten Skyrim dělá divy i svýho nej kámoše sem poslal do prdele protože mi neustále leží v hlavě e si to zahraju tak nejdřív na Vánoce Skyrim je pro mě v nedohlednu Jediný co teď dělám je že se nudim na SAMPu...
tak ja hraju stridave minecraft a oblivion a snasim to celkem v klidu. zahraju si sice az v sobotu rano kvuli predelavani bytu, ale po prvotnim zklamani jsem se s tim smiril - po vic jak pul roku cekani je pul dne navic opravnu nic
Než to vyjde se jednoduše rozloučím s lidma, na kterých mi záleží, pač několik let mě nikdo neuvidí a neuslyší. Protože si pak nepřeji být ničím rušena. Asi bych měla zajít nejdřív za rodinou se rozloučit. Už je čas ....
Komunita před rodinou... To si pamatuj!!
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Zatěžkávací zkouška mezilidských vztahů a o zodpovědnosti nemluvně - kurňa, proč já nemám práci, kde musím příjít v pevnem čase od - do. Jelikož si pracovní dobu navrhuji sama volno mám, kdy mě napadne, bojím se, že se k práci nedokopu :/ Budu silná - dragoborn by to taky nevzdal ! S koumunitou se loučit nebudu, při prvním bugu sem zde ...
Upravil/a MortuusDominus dne 04.11.2011 19:36
Tak pravda také se těším, ale zase sem v klidu. V mezičase jsem si dnes vyměnil ve své A1200 staré kondenzátory za špičkové Panny FM aby moje Amča vydržela zase dalších 10 let a hned jsem si na ni pustil Ishar2, jóó stará skoková RPG klasika a protože hudba z Isharů mě vždycky fascinovala, tak jsem si ji stáhnul i do svého ajfouna a budu ji poslouchat společně s mp3 oblivajzu a skyrimu, dwilgeldildong-dovahkiin
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
Mezi tim co si ostatní budou užívat mi se tu budeme dny a noci patlat jen aby vy jste si to přečetli
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Já bych to udělal tak že týden bych dal všem o článcích volno stejně my budeme hrát a nebude čas něco číst a až se po týdnu probudíme tak teprv s něčím vyrukovat.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.