deXter napsal:
To je docela vtipný že vývojáři dělaj hry primárně na konzole kvůli pirátství na PC a přitom první je zpiratěná verze pro xbox DDD
Tak nejak:-) Osobne taky v drtive vetsine hry stahuju, ovsem Skyrim si zaslouzi orginalku:-)
Presne toto ma napadlo, ked som to videl BTW na piratebay uz bola chvilu aj PC verzia, potom to stiahli, tak neviem, ci islo o fejka alebo to tentokrat chce piratska scena nechat vyzrat konzolistom - len taky maly dohad.
no, ja nvm, jestli to budu stahovat pred releasem, pokud to unikne, ale asi ne. na druhou stranu... no, nvm, ale asi si pockam do patku, az si to pujdu hrde vyzvednout do xzone. uz jen pro ten pocit, ze TED to mam, ten unikatni okamzik - to si nechci kazit stahovanim
Jak jste dobří ? Já měl 60% http://elderscrol...kyrim_QuizDovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
!@#%§ LIDI VĚŘÍTE TOMU ?!?! UŽ JEN TÝDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upravil/a Honzas4400 dne 03.11.2011 17:38
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.