to ja se hrozně rád plížím a když potkam třeba na cestě skupinku legionařu jak vedou zajatce tak na vše co je kolem používám kouzlo zuřivost a divam se jak na ne utočí lišky a kralici soby a všecko taky rád plavu a skáču z vodopadu třeba si tam dam 50 save/load dokud nenajdu zpusob jak z toho vodopadu skočit aniž by mě zabil muj fast traveling je to že se podivu ktera řeka teče kolem města nebo mista kam chcu a plavu
nic není pravda,vše je dovoleno
S mrtvolama je srnada... taky je většinou oberu o hadry a pak je přiložím na oheň. Někdy to trvná docela dobu, než se mě podaří naranžovat mrtvolu do hořícího krbu přesně tak, jak si přeju No a když není po ruce oheň házím je taky do řeky. Škoda že není nějakej mód na narážení na kůl, nebo podobný kratochvíle.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
S mrtvolama je srnada... taky je většinou oberu o hadry a pak je přiložím na oheň. Někdy to trvná docela dobu, než se mě podaří naranžovat mrtvolu do hořícího krbu přesně tak, jak si přeju No a když není po ruce oheň házím je taky do řeky. Škoda že není nějakej mód na narážení na kůl, nebo podobný kratochvíle.
Škoda je že mrtvola nezačně hořet a pak by úplně shořela takové zbavování těl
Nicméně kolikrát mě vadí že střílím do zadečku vysvlečené osoby ženského pohlaví a šíp proletí zadkem až kdoví kam prostě blbej BUG
to ja je zase hazim na pilu .. to pak lita nahoru a dolu jako sasek nebo jim davam na hlavu nakej poradnej kotlik..a kdyz je stesti tak stim chodi docela dlouho a docela sikovne .. na to ze by nemela nic videt
Už jsem to tady někde psal, ale já jsem chorobný bytař, mám už i plánky některých domů s časy kdy, kdo a kde je...to už je drobet úchylka asi ;-) Jinak moc rád využívám tradiční pro netradiční, vymysleli jsme takové malé Skyrim sporty, brzy dám video, co tím myslím. No a kotlíkový golf, to je úchylka sama pro sebe :-D
Upravil/a Djorten Daul dne 30.11.2012 01:43
Djorten Daul napsal:
Už jsem to tady někde psal, ale já jsem chorobný bytař, mám už i plánky některých domů s časy kdy, kdo a kde je...to už je drobet úchylka asi ;-) Jinak moc rád využívám tradiční pro netradiční, vymysleli jsme takové malé Skyrim sporty, brzy dám video, co tím myslím. No a kotlíkový golf, to je úchylka sama pro sebe :-D
Tat na to video se těším, a doufám že ho sem vložíš co nejdřív, protože mi chybí inspirace co ve Skyrimu dál dělat
Omlouvám se za dvojáček, už tohle mám v sekci "hospůdka čistokrevných mágů," ale sem to asi taky patří. Takže na popud Tadomekaru tohle moje video, snažím se hrát si s telekinezí a její kombinací s dalšími věcmi...vzniká z toho třeba házení jako do bsketbalového koše s košíky a kotlíky (ty se po dopadu na zem tak blbě neodrážejí)...takový basket jde nacvičit se vstupy do kobek ala Volunruud, který k tomuhle přímo volá ;-) Tohle je už vyšší skill těchto hrátek, takový, no, řekněme tomu mágský fotbalo, golfo, kulečník...s košíkem...jak už jsem psal, prubněte se trefit stejně, není to tak jednoduché. Zbytek myslím z videa jasně pochopitelný. Za kvalitu omluva, ale má být jen informativní a trochu mi blbne železo. Snad se bude líbit a já jdu hledat podobná místa dál. Jinak video pořízeno u pevnosti Šedoblat.
Keď som hral za mága, tak som odpratával (hlavne kosti drakov) mŕtvoly ohnivými strelami alebo guľami.
Teraz je mojou najväčšou úchylkou je niekde sa posadiť v krčme (napr.) a pekne si otočiť kameru a naaranžovať sa tak, aby som sa na seba mohol dívať... prípadne sa odfotiť. A keď sme už pri fotení, tak mám rád kadejaké fotenie týchto akčných záberov:
Aj keď ich mám už tristo miliónov, tak stále fotím nové, pretože som proste ťažký hrdina.
Pull up a seat...
Have a drink.
Prvé je tričko, druhá je mikina. A keďže veľmi to zaujímalo aj nášho Kocúra, tak som ho teda do toho záberu schválne vtesnal. Je to síce momentálne neaktuálne, lebo hrávam Oblivion, ale tak či tak som bol riadnym hráčom Skyrimu a ešte aj budem!
Potešilo ma to
Takže ja si svoju úchylku Skyrimskú budem brávať všade možne.
Pull up a seat...
Have a drink.
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.