Ahoj, tak jaká byla první hra, kterou jste si na počítači zkusili zahrát? U mě to byl jakýsi červený panáček s čepičkou (bohužel název jsem zapomněl), Road Rash a The Neverhood.. co u Vás?
PS: Pokud jste někdo hrál RoadRash, nevíte proč mi tam neběží videa a hudba?? Díky..
Upravil/a Mahoney dne 08.05.2012 15:27
Teď si rozhodně nemůžu vzpomenout, ale naprosto vím, že mezi mými prvními bylo Elder Scrolls: Arena. Potom si vzpomínám ještě na Commander Keen, Jetpack, Crystal, Transport Tycoon a to je nejspíš asi tak ten úplnej začátek... Je těžký si vzpomenout, která z nich byla jako první
moja prvá hra bola The Elder Scrolls III: Morrowind
Prečítajte si moje príbehy z Elder Scrolls sveta Príbeh Khajiita http://skyrim.4fan.cz/forum/viewthread.php?thread_id=2773&pid=33591#post_33591
Whirt napsal:
Teď si rozhodně nemůžu vzpomenout, ale naprosto vím, že mezi mými prvními bylo Elder Scrolls: Arena. Potom si vzpomínám ještě na Commander Keen, Jetpack, Crystal, Transport Tycoon a to je nejspíš asi tak ten úplnej začátek... Je těžký si vzpomenout, která z nich byla jako první
Ty máš originálku arenu?! Jinak Transport Tycoon jsem hrál taky, dostal jsem zlatou edici a vůbec mě to tenkrát nebavilo
Moje první hra... No, já začal hrát až později. Myslím že to bylo Neverwinter Nights
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Whirt napsal:
Ty máš originálku arenu?! Jinak Transport Tycoon jsem hrál taky, dostal jsem zlatou edici a vůbec mě to tenkrát nebavilo
Kéž by Strášně si přeju abych měl, jenže víš jak to tenkrát bylo - hry se mezi sebou půjčovali, někdy je měli tátové na počítačích a děti ani nevěděli jak se tam dostali... No a u mě to byl zrovna případ, že jsem si od kamaráda Arenu půjčil (táta hraní her nepovoloval a peníze na Arenu jsem neměl), bohužel jsem byl jeden z těch lidí co hry pečlivě vraceli (tenkrát se mi ztratilo několik originálek, který jsem dostal od kámošů např. k narozkám )... No, takže v podstatě moje začátky s TES byli pirátský - ale v té době to tak bylo hodně často, takže si to tolik nevyčítám Ale čekám na ten čas, kdy si ušetřím a koupím si z Amazonu origo Areny
Jinak na PC buď Duke Nukem 3D, Age of Empires 2, Starcraft nebo CaC: Tiberian Sun, už si to nepamatuju, jen vím, že sem je v té době střídal.
Upravil/a hRDLA dne 08.05.2012 16:12
Whirt napsal:
Kéž by Strášně si přeju abych měl, jenže víš jak to tenkrát bylo - hry se mezi sebou půjčovali, někdy je měli tátové na počítačích a děti ani nevěděli jak se tam dostali... No a u mě to byl zrovna případ, že jsem si od kamaráda Arenu půjčil (táta hraní her nepovoloval a peníze na Arenu jsem neměl), bohužel jsem byl jeden z těch lidí co hry pečlivě vraceli (tenkrát se mi ztratilo několik originálek, který jsem dostal od kámošů např. k narozkám )... No, takže v podstatě moje začátky s TES byli pirátský - ale v té době to tak bylo hodně často, takže si to tolik nevyčítám Ale čekám na ten čas, kdy si ušetřím a koupím si z Amazonu origo Areny
No tak mě bude teprve čtrnáct takže originálky už v dobách co jsem začal hrát byly, ale byly málo . Jinak, na kolik by tě vyšla ta arena??
Potřeboval bych poradit název jedné hry kterou jsem hrál když jsem byl malý. Hlavními hrdiny byly dvě myši, jedna taková hubená a jedna tlustá. Byla to ¨taková klikačka.. co si pamatuji odehrávalo se to na nějaké zahrádce kde byla kadibudka a pak i v nějakém domku.. a vím že klíč k domu byl pod rohožkou.. budu rád za každou vaši radu, díky moc.. snad to někdo znáte
Tak mojí vůbec první hrou, kterou jsem si měl možnost na PC zahrát byl Morrowind (bohužel jsem jej shodou okolností zatím nikdy nedohrál ) - to bylo u bratrance v Jeseníkách někdy na začátku roku 2003 (byli jsme tam tehdy lyžovat). Už tehdy se mi ta hra velice líbila (i když to byla úplně první PC hra, kterou jsem hrál), a ta hudba... fantazie.
No, a pak první hrou, kterou jsem hrál na PC, který jsme si pořídili domů byl Oblivion (to byly Vánoce 2006) a ten mi vydržel až dodnes.
no poprve nekdy v roce 1991 coz my bylo cca 5 let sem sahl na pocitac a hral si v malovani ..az o nakej patek pozdeji sem dostal vlastni Pc a na to uz sem valil Doom1: Perveze, warcraft 2 a naky motorky..jinak moje prvni PRg byl prave morrowind ,do te doby jen strilecky
Upravil/a Whirt dne 08.05.2012 18:58
Úplně první: Bat Attack 3D (přibaleno k ZX Spectrum+, rok výroby 1984)
Nejoblíbenější na ZX: Gilligan's Gold, Skool Daze, Horace, Dizzy, Defender of the Crown, Zorro, Iron Lord, Sim City, Saboteur, Rick Dangerous 2, Last Ninja 2, Vendetta, Everyone's a Wally, Footbal Manager, Myth ad.
První na PC: Jakýsi letecký simulátor, Prince of Persia a Dune
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.