Kooperace se řadí do Multiplayeru spolu s např. Kompetivním multiplayerem... Ale coop bych si nechal líbit, ale to by podle me zveřejnili už dříve.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
och, nemám slov, tedda ten argonian je tak krásnej až se mi......za něj chce hrát. Bože, já snad rozjedu každou rasu. Říkám vám, že než já jakožto znamení vah rozhodnu za co budu hrát, budete mít dohráno.
Argonian... nemam slov x))) ten khajit a orc ... no nwm na tech prvnich screenech vypadali luxusne ted sou jakoby moc umeli nwm jako by je predelaly z morowindu
Mááára
hooosii ... ten orc me sere zase vypada jko prase bez rypaku .... doufam ze u toho tvoreni postavy se to bude dat trochu upravit inak vam rikam ze ho kopnu
Mááára
kamo ... ty postavy delalo a bude delat asi jeste asi 10 lidi co mohli hrat skyrim hodinu .... postavy delali minimum sveho casu ork je delanej nahodne (randomize) ja stravim hodinu delanim svoji postavy takze to bude frajer jinak se mi nejvic libi khajiit od game informeru hodne povedenej screen tady jsou dalsi : redguard a dunmer a postupne budou pridavat dalsi http://multi.syst...ts-in.html no kvuli traileru sem to planoval prvne za norda ... sakra ten khajiit .... se mi libi uz vypada fakt jako selma ne jak chlupatej clovek
Upravil/a DAVIUS dne 14.08.2011 00:15
!!!11.11.11!!! - Den , Kdy Skončí Můj Sociální Život.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.