Přijde mi divný, že se mi nějakou dobu střídá zobrazování a nezobrazování určitých příspěvků. Nevím, kde je problém, ale třeba včera jsem ten podpis normálně viděl.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Dneska jsem udělal tohle A možná si to ještě někdy udělám, je to chujovina, ale baví mě to S4F Deathmatch 10/10!
Jo a sorry lidem co se tam nedostali
A sorry všem ostatním
Jinak som zkúšel jeden program, takže video je asi trash
Lidem co maj problém s mým hlasem nebo retardovanou hudbou kterou jsem zapomněl odendat doporučuju vypnout zvuk.
Vzkaz vítězi: Don't get cocky
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Dneska jsem udělal tohle A možná si to ještě někdy udělám, je to chujovina, ale baví mě to S4F Deathmatch 10/10!
Jo a sorry lidem co se tam nedostali
A sorry všem ostatním
Jinak som zkúšel jeden program, takže video je asi trash
Lidem co maj problém s mým hlasem nebo retardovanou hudbou kterou jsem zapomněl odendat doporučuju vypnout zvuk.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.