Chrmph. Jsme dneska brali Olomouckej kraj, a tož jako byl tam Uničov, ne že ne. Ale zase ta chyba. Jo, nějaká fotka by byla, bagry tam vyráběj, tak jako fajné, ale jak můžou opomenout ten fakt že tam žije Dwemerskej centurion ? Vážně, někdo musí ten zeměpis předělat !
SH: Jo, zkusím (páč ulož.to jede pomaleji než důchodce s píchlou gumou), jen od někoho musím vyhrabat přihlašovací údaje
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BTW, už nahrávám na YouTube (SkyGamersPortal) první part Dark Souls, v tom prvním teda nejsem slyšet, ale hned po tom nahraju druhej a třetí A pak, pokud mi po úkolech zbyde čas, možná i další natočím
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
BW: a řekli vám že jsme nejstarší královkský město v ČR? e? e?! Jestli ne tak si s něma zajdu....vážně promluvit
Jj. Taky tě zajímá historie?
Já se třeba zajímám hodně, tak třeba tady v našem drahém městečku se díky Svatoštěpánské kapitule dochovala do dnešních dní nejstarší česky psaná věta. Nedávno tady v souvislosti s tím byly oslavy výročí 950 let založení Litoměřické kapituly.
O víkendu jsme byli na divadelní přehlídce JID a představte si, my jsme získali vázu a doporučení na mladou scénu. Přitom si to tak nehorázně nezasloužíme Tolik let jsme tam jezdili s mnohokrát lepšíma věcma a letos, kdy to poprvé odfláknem a ačkoliv koncept a nápady jsou brilantní, tak celkově to postrádá takou nějakou hotovost... Prostě, porota se zbláznila Navíc, poslední scénu, kterou hraju úplně sám, jsem musel celou improvizovat, protože se vymyslela teprv téhož rána
Jinak, když už se bavíte o těch městech, tak naše město si říká nové, ale vzhledem k tomu, že je jen o 50 let mladší jak Uničov, tak je to pěkně dobíravý město
Mike: Díky, ale ve věži jsou vystaveny předchozí verze naší radnice a jednu dobu byla 100x hezčí každopádně jak na ní můžeš vidět, měli jsme právo věšet, za městem je kopec který se příhosně k téhle události jmenuje Šibeník
Mopidu napsal:
Mike: Díky, ale ve věži jsou vystaveny předchozí verze naší radnice a jednu dobu byla 100x hezčí každopádně jak na ní můžeš vidět, měli jsme právo věšet, za městem je kopec který se příhosně k téhle události jmenuje Šibeník
Aha...
Jasně, tak obdobná práva byla typická pro královská a věnná města.
Whirt: JJ, takový ty paradoxy no... tady v okolí jsou dvě vesnice, co se jmenujou Žernoseky. Jedny jsou malé a druhé velké. A ty malé se jmenují Velké Žernoseky a ty druhé naopak.
Já myslím, že bychom už mohli dát heslo klidně k dispozici. V případě nějakého troll útoku je přece vždy možné ho znovu změnit a tolik dní po oněch událostech už mi to zas začíná připadat trošku směšné. Pochopím, že to tehdy bylo jak opatření, tak tak trochu msta a že se to pak nějakou dobu mělo držet, ale teď už to snad není třeba, ne?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.