Myslím že by vás mohl zajímat tento člověk z devianartu : http://wei723.dev... který má opravdu pěkné obrázky z ME, ale hlavně dělá super gify a doufám že by mohl jednoho dne udělat i film
Tak mě to nedalo a projel sem uložený hry, abych zjistil, kolik sem nahrál v ME. ME1 / 110 hodin, ME2 / 146 hodin, ME3 / 707 hodin... takže celkem 963 hodin a to sem nějaký postavy smazal, takže bych si dovolil tvrdit, že sem v ME strávil víc jak 1000 hodin .....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
To je dobrý, já to na PS3 asi nezjistím, ale odhadem bych řekl že ME1 minimálně dvojnásobek, to samé u ME2, ale u ME3 určitě ne, tam mám 150 hodin na MP (to vím) a zhruba tak stejně i na SP
Knížka "Vzestup" dočtená, obsah zhruba.... Biotici + Quariani + Cerberus. Pro hRDLU, Mopi a ostatní milovníky quarianů můžu jen doporučit. Nehledě k tomu, že to vysvětluje pár věcí, na který hra okrajově naráží.
Navíc mě to čtení utvrzuje taky v tom, že pro možný ME4 není potřeba žádný Shepard a i tak může vzniknout kvalitní hra z ME universa, která nebude vývojářům svazovat ruce idealizováním nějakého superhrdiny, nebo modly.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.