Ad Lenův totalismus:
LENE! TY ZLENOVANEJ LENE LENERENE ! Kdo ti říkal že máš právo mi vybrat pozici ?!
Já a obětní beránci? Pff, všichni tenkrát během mého Kultu věřili že jsem bůh, já jim jejich víru nedával ani nebral ...
Já budu ta osoba co povede s hRDLou revoluční hnutí, pak se s hRDLou pohádám (jak jinak ) a rozdělíme se na dvě samostatný frakce... Ale budem mít pořád stejnej cíl, takže budeš stejně v slušný prdeli
Tas: Ta nezjednodušená verze je tak složitá že mi ji Mozilla odmítá ukázat
To je takovej ten "vesmírnej zámek" jak já tomu říkám, některý věci když by se ukázali některým lidem tak by se vesmír zhroutil Tak proto to vesmír zajistil tak aby to ty lidi nemohli vidět
BTW, asi jsem ti to už říkal, ale máš u mě (další ) velký plus za to že hraješ za Argoniany
Upravil/a BadWolf dne 13.01.2014 16:37
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Proboha, co je to za šílenost? Pfuj, ještě že já chemii nikdy studovat nebudu
Byl jsem redaktor a překladatel na novém ESO fanu, než ho zrušili.
Pokud vám připadám poněkud zmatený, nedivte se. Jsem to prostě já.
Když tak si mě vůbec nevšímejte.
A ne, nevím, proč mám odznak za pravidelnou docházku...
Tvoje frakce sotva přetrvá
Poštval sis hRDLu ! hRDLu ! Hrál si někdy s hRDLou nějakou hru ? Hádám že asi ne, páč jinak by ses rovnou vzdal hRDLA je víc OP než všechny tvoje dřívější OP výmysly dohromady !
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Leneren napsal:
BW to není pozice, to znamená, že na tebe prostě hodíme Pár hnusných věcí a neboj Naše frakce přetvrvá
Platí pořád, že budu letuška?
BW: Přesně tak, forum se tě snaží ochránit před (ještě větším) zešílením Ani já se na to nikdy nekoukám déle než pár sekund s ochranými brýlemi a myslím přitom ze všech sil na khajití koťátka
Balerion: Já jí taky nestuduju Mimochodem, kam se ti poděl moderátorský status?
...
Tak.. a teď se jdu konečně vyspat, zasloužím si to.
Balerion: Já jí taky nestuduju Mimochodem, kam se ti poděl moderátorský status?
...
Tak.. a teď se jdu konečně vyspat, zasloužím si to.
SA zrušil TESO.4fan. Tím pádem zrušil i mě
... to je složité. Viz novinka na stránce
LEN: Jo moment, to je lepší. Dej mi ještě uzamykatelnou kancelář pro pohovory s letuškami a budu spokojený
Upravil/a Balerion dne 13.01.2014 16:44
Len: Nehrál si evidentně dost
hRDLA už není Homo Sapiens, on je Homo OPgamerus Včera jsme se o tom bavili... jedinej aspekt hry co mu nešel bylo PvP v GW2. A to je jediný
Mimochodem, to že si mu zapálil barák akorát svědčí o dvou věcech - seš sebevrah, seš srab
Jsem zbabělec nejsem nijak moc odvážný a upřímě mi to nevadí a sebevrah očividně nejsem protože to by vylučovalo to druhé
A je mi upřímě jedno, že pro tebe je op pro mě není nic op kromě vypadnutí steam serverů to je op
Lene tím zbytečným územím sis podepsal ortel ... počkej až si pro tebe příde Eldstapo a pak tě společně s BW a hRDLOU budeme několik dní ve dne v noci mučit ..... a nakonec tě zabijem, zahrabem a pochčijem
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tas: Právě A jestli to EldeR příjme tak pak teprv bude hračka Lena dostat
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.